Frøs Sparekasse forlænger aftale med SønderjyskE

Navnet på Danmarks smukkeste is-arena skal fortsat være Frøs Arena idet vi netop har forlænget sponsorsamarbejdet med SønderjyskE.

Frøs Sparekasse og SønderjyskE har indgået en aftale om hovedsponsoratet for endnu en sæson.  Som lokal sparekasse er vi glad for at være med til at binde lokale kræfter sammen og skabe muligheder for vækst og udvikling i vores lokalområde.

”Som lokal sparekasse kan vi være med til at binde lokale kræfter sammen og skabe muligheder for vækst og udvikling. Eliteidrætten i det sønderjyske er vigtig. Det skaber fællesskab og er med til at profilere vores landsdel.  Vi brænder for Syd- og Sønderjylland og glæder os over at samarbejdet skaber synlighed omkring vores sparekasse, så endnu flere Syd- og Sønderjyder og virksomheder i området vælger os som deres nye bank. De skal i hvert fald være velkomne,” siger adm. direktør i Frøs Sparekasse, Max Hovedskov.

Vi uddeler 1.000 billetter til ishockey

Vi fejrer vores gode samarbejde med SønderjyskE og vores nye afdeling i Rødekro.  Derfor uddeler vi 1.000 gratis billetter til kampen mod Esbjerg den 22. februar. Tag vennerne eller familien med til et brag af en kamp. Billetterne kan afhentes i vores nye afdeling i Rødekro Østergade 8 på hverdage mellem 10.00-16.00. Maks 4 billetter pr. husstand.

Vi lægger ikke billetter til side, og det er først-til-mølle.

Billetterne har en værdi af 110 kroner pr. billet.

Har du brug for en snak?

Giv os et kald

Ann-Katrine ChristensenVi forlænger med SønderjyskE