Optimering af cash management

Som erhvervskunde i Frøs Sparekasse er din personlige erhvervsrådgiver også din lokale sparringspartner. I Frøs Sparekasse er vi tæt på virksomheden, og derfor hjælper vi med at skabe et finansielt overblik, der giver tryghed. Det gælder også cash management, hvor vi tilbyder en række forskellige løsninger, der gør det nemt at håndtere din virksomheds opkrævninger, indbetalinger og udbetalinger.

Lad os sammen skabe overblik over betalingsstrømmen

Find din personlige erhvervsrådgiver

Klik her

Indbetalingskort

Indbetalingskort Frøs SparekasseFælles Indbetalingskort (FI-kort) er en fordel for virksomheder, der har brug for at sende opkrævninger til kunder. Indbetalinger kommer direkte på virksomhedens konto, og du bliver adviseret om betaling enten via din netbank eller kontoudskrifter. FI-kortet giver større overblik, bedre likviditetsstyring og mindre administration, fordi det kan integreres i økonomisystemet. Vi hjælper med at skabe et setup, der passer til virksomheden, så du får størst mulig glæde af FI-kortets fordele.

Bestilling af FI-kort

Vi samarbejder med DG Print Service, der har specialiseret sig i betalingsblanketter inden for FI-kort med eller uden individuelt tryk. Levering af standardkort sker inden for få dage.

Hør mere om indbetalingskort

Netbank erhverv

Netbank erhvervVores netbank til erhverv er en fleksibel løsning med nem og sikker adgang. Der er også fuld adgang til netbanken via tablets.

Med netbanken kan du blandt andet:

  • se saldi på virksomhedens konti
  • fakturere (integration med bogføringssystemer)
  • foretage betalinger til ind- og udland
  • handle værdipapirer.

Læs mere om netbank erhverv

Betalingsservice

BetalingsserviceBetalingsservice er en komplet opkrævningsløsning, der egner sig både til tilbagevendende og enkeltstående opkrævninger. Sammen med din personlige erhvervsrådgiver kan du automatisere virksomhedens opkrævning af regninger og dermed spare både tid og penge. Løsningen er med til at øge antallet af rettidige betalinger, og det giver et overskueligt overblik over indbetalingerne.

Læs mere om betalingsservice

Leverandørservice

Leverandørservice Frøs SparekasseHar virksomheden et tæt og regelmæssigt samarbejde med leverandører, er leverandørservice en løsning, der kan skabe både økonomiske og tidsmæssige besparelser. Med leverandørservice går betalinger fra virksomhedens kunder direkte ind på din konto. På den måde undgår du indbetalingskort eller overførsler i netbanken.

Mere end 100.000 virksomheder bruger leverandørservice, fordi det skaber mindre administration i hverdagen og sikrer rettidige betalinger. Vi gennemgår virksomhedens leverandørliste sammen med dig, og finder ud af hvor leverandørservice kan skabe værdi for virksomheden.

Læs mere om leverandørservice

Overførselsservice

Overførselsservice Frøs SparekasseVi tilbyder nem håndtering af overførsel af løn, ATP, A-skat og pension i forbindelse med en lønkørsel via overførselsservice. Med overførselsservice mindsker du virksomhedens administration, fordi det hele sker i én arbejdsgang, inkl. håndteringen af indberetning i forbindelse med lønkørsel. Udbetalingen sker direkte til modtagerens NemKonto på sidste betalingsdag. Din erhvervsrådgiver i Frøs Sparekasse rådgiver om at komme godt i gang og sikrer, at der altid er styr på lønkørslen i virksomheden.

Læs mere om overførselsservice

Vi optimerer cash management i din virksomhed

Find din afdeling her

Kristina MulvadBetalingsstrømme (Cash Management)