Billån i Frøs Sparekasse
Lavere rente til el- og hybridbiler

Vi har siden 1872 været en lokal sparekasse – med udgangspunkt i Syd- og Sønderjylland og vores kunder. Men vores ansvar rækker længere, og vi vil tage et endnu større ansvar for det samfund, vi er en del af. Vi vil gøre det nemmere for dig at tage et grønnere valg, når du kigger efter ny el- eller hybridbil.

Derfor tilbyder vi et billån, der gør det attraktivt for dig at bidrage til den grønne omstilling af den danske bilpark.

Hvis du passer på miljøet – så passer vi på renterne

Er du på udkig efter ny bil, og er du klar til at skifte benzin eller diesel ud med el, så vil vi gerne kvittere for, at du bidrager til den grønne omstilling. Det gør vi med en lavere rente og et lavere gebyr.

Fordelene er mange ved at vælge en el- eller hybrid bil. Ud over en lavere rente i forhold til et almindeligt billån minimerer du udledning af CO2 under kørsel.

Det skal du vide

Du skal være kunde i Frøs Sparekasse for at få et lån til el- og hybridbil. Bestående billån i sparekassen kan ikke omlægges til et lån til el- og hybridbil. Du skal have en udbetaling på mindst 10% af bilens pris. Nye biler kan finansieres med en løbetid på op til 8 år. Vi foretager en individuel kreditvurdering og sikkerhedsstillelse jævnfør Frøs Sparekasses gældende politikker.

Med et el- og hybrid billån hos os, kan du på attraktive vilkår låne til:

  • elbiler
  • plug-in hybridbiler – (med opladning via elstik/ladeboks)
  • brintbiler.

Fordi du bidrager til at passe på miljøet ved at købe en el- eller hybridbil, passer vi også på renterne. Du finder prisen på et el- og hybrid billån her.

Billån i Frøs Sparekasse – med og uden udbetaling

Vores renter og omkostninger er fair, og vi kan faktisk matche det meste, når det kommer til prisen på billån.

Skal du ikke låne til elbil, så kan du i stedet få et ganske almindeligt billån.

Din rådgiver i Frøs Sparekasse kigger på hele økonomien – den grønne ejerafgift, forsikringen, vedligehold, vinterdæk, serviceeftersyn osv. For kun på den måde får du et samlet overblik over din økonomi med din nye bil. Det gælder naturligvis også, hvis det er en motorcykel, campingvogn eller båd, du drømmer om. Vi tager hånd om både dig og dine økonomiske forhold, så du føler dig godt klædt på til at træffe gode beslutninger, når du skal låne penge til en ny bil.

Lad os tage en snak om din drømmebil,
båd, motorcykel eller campingvogn

Klik her

Billån

Hvad end du har behov for en brugt eller ny bil, så kan du lige nu få den finansieret hos Frøs Sparekasse.

Du kan få et billån til langt de fleste biler, dog kan der være visse begrænsninger, hvis det er en ældre bil.

En bil taber ret hurtigt værdi. Derfor vil løbetiden på et billån i Frøs Sparekasse altid passe til bilens alder og dit kørselsbehov. På den måde kommer du ikke til at skylde mere på bilen, end den rent faktisk er værd.

Du skal naturligvis være kunde i Frøs Sparekasse. Vi foretager en individuel kreditvurdering og sikkerhedsstillelse jævnfør Frøs Sparekasses gældende politikker.

Fakta om billån hos os

Du skal naturligvis være kunde i Frøs Sparekasse og du kan få et billån til langt de fleste biler – dog kan der være begrænsninger, hvis det er en ældre bil. Ønsker du et billån uden udbetaling, tager vi blandt andet bilens fabriksalder og kilometertal med i vores overvejelser, når vi regner på, om det kan lade sig gøre. Vil du gerne låne til en bil, men er i tvivl om dine muligheder, så sidder vi altid parate til en snak. Tag fat i din rådgiver allerede i dag, så kigger vi på det.

Låner du penge til en ny bil hos os, så behøver du heller ikke være bekymret for, om du gældsætter dig længere end nødvendigt. Løbetiden på et billån i Frøs Sparekasse er altid tilpasset bilens alder og dit kørselsbehov. På den måde kommer du ikke til at skylde mere på bilen, end den rent faktisk er værd.

Lad os få en snak om din nye drømmebil. Billån i Frøs Sparekasse – med og uden udbetaling

Hos Frøs Sparekasse har vi både økonomisk faglighed, mange års erfaring og overblik over alle de udgifter, der følger med, når du skal låne penge til en bil. Vi sikrer køreglæden i mange år frem for vores kunder. Kom ind til en snak allerede i dag – vores dør er altid åben.

Kontakt din rådgiver her

Lad os hjælpe dig med at finde de rigtige løsninger
for dig og din økonomi

Find din afdeling her

Kristina MulvadBillån