Alting flasker sig med Frøs Sparekasse

Da Dansk Transport Emballage flyttede i nyt domicil, valgte virksomheden samtidig at skifte bank. Administrerende direktør Michael Minke blev kontaktet af Frøs Sparekasse med et tilbud, som han ikke kunne sige nej til. Og han har på ingen måde fortrudt skiftet.

”Vi har et samarbejde med en meget forstående bank, og hvor alting flasker sig. Vi har fået en rigtig god modtagelse i Haderslev-afdelingen, og jeg føler, vi er kommet hurtigt ind på hinanden og har fået et afslappet forhold,” siger Michael Minke.

“Vi fik frie tøjer til at indrette os, som vi ville. Det er jeg yderst tilfreds med.”

Michael Minke, administrerende direktør hos Dansk Transport Emballage A/S.

Vokset fire gange 

Ved motorvejsafkørslen mellem Vojens og Haderslev ligger Dansk Transport Emballage – også kaldet DTE. Virksomheden er en 26 år gammel grossistvirksomhed, som har adskillige både danske og udenlandske agenturer af plastemballage til industriel brug. Nærmere betegnet er det spande, bøtter, kasser, kar og paller, som bliver benyttet af kunder i en bred vifte af brancher – dog med hovedvægt på fødevare- og medicinalindustrien.

De seneste otte år har DTE haft Michael Minke på lederposten, og under hans ledelse er virksomheden vokset fire gange de seneste år.

 

Specialmål og digitalisering

Gennem årene har DTE forandret sig på flere måder. Medarbejderstaben er udvidet og omsætningen steget. Og så er DTE med årene blevet rådgiver for mange kunder i forbindelse med deres valg af rigtige emballage- og logistikløsninger samt specialfremstillede emballageløsninger. Nogle kunder ønsker eksempelvis kar i helt særlige mål, og til det formål kan DTE laserskære og svejse plast-produkterne ned i mindste detalje.

Den sønderjyske virksomhed sørger også for at være toptunet på andre områder. Inden længe kan kunderne for eksempel søge på produkter ned på brandniveau på DTE’s hjemmeside. Websiden er en del af en omfattende digitalisering, der også omhandler økonomi- og lagersystemer.

 

Ville sammenligne tilbud

I forbindelse med flytningen til nye domicil fik Michael Minke en henvendelse fra Frøs Sparekasse. Banken ville gerne aflægge virksomheden et besøg, lære den at kende og derefter kunne give et tilbud. Michael Minke bød Frøs indenfor, selv om han ikke selv havde taget initiativ til et eventuelt skifte.

”Vi havde haft den samme bank i 25 år og var egentlig godt tilfredse. Men jeg tænkte, at det kunne være spændende at sammenligne, hvad Frøs kunne byde ind med”. Det skulle vise sig, at han ikke blev skuffet – og i samråd med sin bestyrelse valgte han at sige ja tak til Frøs.

 

Oplever stor frihed

En flytning til et nyt, stort domicil kræver kapitaltilførsel, og Michael Minke oplevede fra begyndelsen både stor tillid og stor frihed fra Frøs.

”Vi fik frie tøjler til at indrette os, som vi ville. Det er jeg yderst tilfreds med, og jeg oplever alle medarbejdere i Haderslev-afdelingen som meget professionelle og forstående. Et bankskifte er arbejdskrævende, fordi mange papirer skal underskrives og kunderne skal informeres, men i dag fungerer det bare og samarbejdet er super godt.”

“Vi havde haft den samme bank i 25 år og var egentlig godt tilfredse. Men jeg tænkte, at det kunne være spændende at sammenligne, hvad Frøs Sparekasse kunne byde ind med”

Michael Minke, administrerende direktør hos Dansk Transport Emballage A/S.

Lad os optimere din virksomhed

Er du blevet inspireret til et møde – eller er det tid til ny erhvervsbank?

Find din personlige erhvervsrådgiver

Klik her

Hvad læser andre erhvervskunder?

Er det tid til ny erhvervsbank?

Hvad skal du overveje i forbindelse med et bankskifte?
Og hvorfor skal du som erhvervskunde overveje Frøs Sparekasse som sparringspartner og nyt pengeinstitut?
Få svarene og bliv klogere på din lokale samarbejdspartner via knappen her.

Mød din sparringspartner

Oplev forskellen med Frøs Sparekasse

Oplev forskellen, læs mere om vores erhvervscentre
og bliv klogere på fordelene ved at vælge Frøs Sparekasse

Læs mere om forskellen

Attraktiv finansiering med erhvervsleasing

Når du driver virksomhed, er det vigtigt at have den rigtige finansiering.
Erhvervsleasing er en attraktiv finansieringsløsning, fordi det giver virksomheden en række fordele.

Bliv klogere

Kristina MulvadDansk Transport Emballage