Det siger vores erhvervskunder 

Overvejer du bankskifte til din virksomhed? Læs med herunder, hvor vores erhvervskunder fortæller dig om grundene til at overveje Frøs Sparekasse som din virksomheds lokale samarbejdspartner.

Steen Hougaard Jensen, direktør i Forstplant

Økonomisk fleksibilitet

“Vi skal betale lønninger og andre faste udgifter hele året, og på grund af den forskudte indtjeningsperiode kan der være et behov for mellemfinansiering. Her har Frøs Sparekasse mødt os med tillid lige fra starten. Vores engagement med Frøs Sparekasse har først og fremmest givet os tryghed. Sparekassen har vist os forståelse og stor tiltro i alle henseender.”

–  Steen Hougaard Jensen, Forstplant ApS

Læs mere

Tillid og tætte relationer

“Jeg har haft den samme rådgiver alle år. Det giver en historik og en gensidig tillid, der er meget værdifuld. Det giver også en beslutningskraft, der er helt tæt på mig og min virksomhed. Frøs Sparekasse har imødekommet vores behov, så vi kan rykke hurtigt.”

– Brian Jessen, Jessen Tømrer og Snedker ApS.

Læs mere

Virkelighedsnær rådgivning

“For mig er tætte relationer og ligeværdige samarbejdspartnere altafgørende. Det er der man kan mærke at man har valgt den rigtige bank. I transportbranchen går det nemlig op og ned, og det kræver tillid og en bankrådgiver der ser ind bag tallene. Jeg har valgt en der kender mig og min virksomhed, og rådgiver i tråd med virkeligheden.

– Michael Jepsen, Vognmandsfirmaet Michael Jepsen ApS

Se videoen om Vognmandsfirmaet

Virklighedsnær rådgivning

Gnidningsfrit generationsskifte

Generationsskifte uden gnidninger

“I forbindelse med flytningen til et nyt domicil i Esbjerg, har Frøs Sparekasse også været med på sidelinjen som økonomisk sparringspartner og rådgiver. Og det er netop rådgivningsrollen og den position, som Frøs Sparekasse indtager i samarbejdet, som gør en forskel. Det var også Frøs Sparekasse, der fandt frem til løsningen med et glidende generationsskifte – Det var og er en god løsning, for os alle sammen”.

– Kaare Schultz Pedersen, TornboSvejs ApS

Læs mere

Alting flasker sig med Frøs Sparekasse

“Vi har et samarbejde med en meget forstående bank, og hvor alting flasker sig. Vi har fået en rigtig god modtagelse, og jeg føler, vi er kommet hurtigt ind på hinanden og har fået et afslappet forhold. Vi fik frie tøjler til at indrette os, som vi ville. Det er jeg yderst tilfreds med, og jeg oplever alle medarbejdere som meget professionelle og forstående”.

– Michael Minke, Dansk Transport Emballage A/S

Læs mere

En stærk kæde

”Det hele udgør en enhed for, at tingene kan flaske sig. Og med Frøs Sparekasse føler jeg mig tryg, fordi de er nærværende, og man altid kan få fat i en mand. På den måde er kommandovejen kort, hvilket letter hele processen. Og så er de søde og flinke at tale med. Jeg kom med en million. Og de lagde én. Vi delte risikoen og dannede på den måde en stærk kæde”.

– Henrik Gantzel, Gantech A/S

Læs mere

Gantech

Frøs Sparekasse står bag os

Lars Reugboe fra Syddansk Tagdækning glæder sig over den store tillid, som han føler, at han finder hos sine rådgivere i Frøs Sparekasse. “Vi blev fortalt, at vi bare skulle vide, at Frøs Sparekasse står bag os – uanset hvad der skete. Det skaber en tryghed, der gør, at jeg ikke kunne drømme om at skifte bank”.

– Lars Reugboe , Syddansk Tagdækning A/S

Læs mere

Overvejer du et bankskifte til din virksomhed?

Udfyld formularen herunder og din erhvervsrådgiver ringer til dig.

 

Kontaktformular erhverv
Er du kunde i Frøs Sparekasse?

Vi passer naturligvis godt på dine data. Det kan du læse om under vores vilkår for brug.

Når du giver Frøs Sparekasse dine oplysninger, accepterer du samtidig sparekassens almindelige forretningsbetingelser samt at sparekassen må ringe til dig og fortælle om produkter, som vi synes passer til dine behov. Dine kontaktoplysninger gemmer vi så længe, du er kunde i Frøs Sparekasse og i løbende plus fem år efter at kundeforholdet er ophørt.

Lad os finde den optimale løsning til din virksomhed

Find din afdeling her

Kristina MulvadDet siger vores erhvervskunder