Det siger vores erhvervskunder 

Overvejer du bankskifte til din virksomhed? Læs med herunder, hvor vores erhvervskunder fortæller dig om grundene til at overveje Frøs Sparekasse som din virksomheds lokale samarbejdspartner.

Krogsgaard-Maskinvaersked

En lokal sparekasse

“At det er en lokal bank, er vigtigt for os, så vi har nærheden At vi kan mødes i løbet af 10 minutter, hvis det er nødvendigt. Som mindre virksomhed kan det nogle gange være vigtigt, at vi kan få en hurtig afgørelse.”

– Hans Henrik Krogsgaard Madsen, Krogsgaards Maskinværksted ApS.

Hør mere

Tillid og tætte relationer

“Jeg har haft den samme rådgiver alle år. Det giver en historik og en gensidig tillid, der er meget værdifuld. Det giver også en beslutningskraft, der er helt tæt på mig og min virksomhed. Frøs Sparekasse har imødekommet vores behov, så vi kan rykke hurtigt.”

– Brian Jessen, Jessen Tømrer og Snedker ApS.

Læs mere

Alting flasker sig med Frøs Sparekasse

“Vi har et samarbejde med en meget forstående bank, og hvor alting flasker sig. Vi har fået en rigtig god modtagelse, og jeg føler, vi er kommet hurtigt ind på hinanden og har fået et afslappet forhold. Vi fik frie tøjler til at indrette os, som vi ville. Det er jeg yderst tilfreds med, og jeg oplever alle medarbejdere som meget professionelle og forstående”.

– Michael Minke, Dansk Transport Emballage A/S

Læs mere

En stærk kæde

”Det hele udgør en enhed for, at tingene kan flaske sig. Og med Frøs Sparekasse føler jeg mig tryg, fordi de er nærværende, og man altid kan få fat i en mand. På den måde er kommandovejen kort, hvilket letter hele processen. Og så er de søde og flinke at tale med. Jeg kom med en million. Og de lagde én. Vi delte risikoen og dannede på den måde en stærk kæde”.

– Henrik Gantzel, Gantech A/S

Læs mere

Gantech

Frøs Sparekasse står bag os

Lars Reugboe fra Syddansk Tagdækning glæder sig over den store tillid, som han føler, at han finder hos sine rådgivere i Frøs Sparekasse. “Vi blev fortalt, at vi bare skulle vide, at Frøs Sparekasse står bag os – uanset hvad der skete. Det skaber en tryghed, der gør, at jeg ikke kunne drømme om at skifte bank”.

– Lars Reugboe , Syddansk Tagdækning A/S

Læs mere

Lad os finde den optimale løsning til din virksomhed

Find din afdeling her

Kristina MulvadDet siger vores erhvervskunder