Det siger vores kunder 

Overvejer du et bankskifte? Der kan være mange årsager til, at du overvejer at skifte bank eller sparekasse. Måske skal du flytte sammen med din kæreste eller I skal giftes, og I overvejer derfor at lægge jeres økonomi sammen. Måske står du over for at købe eller sælge hus, og vil i den forbindelse gerne sondere terrænet. Eller måske vil du gerne skifte bank, fordi du ønsker mere personlig rådgivning og banksnak i øjenhøjde. Læs med herunder, hvor vores kunder fortæller dig om grundene til at overveje Frøs Sparekasse som din lokale sparekasse.

God rådgivning gjorde forskellen

Lisbeth og Thomas stod over for at skulle købe hus inklusiv en større renovering, og ønskede samtidigt at skifte bank. Valget faldt på Frøs Sparekasse, hvor det var den gode rådgivning, der gjorde udfaldet. ”Frøs Sparekasse har haft en enorm stor tiltro til, at vi nok skulle klare det, og blive færdige med huset som planlagt. Samtidig kunne vi mærke vores rådgiver var lyttende og havde en masse erfaring,”

–  Lisbeth Møller & Thomas Grelk

Læs mere

Lisbeth & Thomas

Marie & Per

Drømmen blev til virkelighed

Drømmen om plads, luft og højt til himlen blev til virkelighed for Marie, Per og deres to små børn, da de skiftede til Frøs Sparekasse. “Hos Frøs Sparekasse var det pludselig os, der var udgangspunktet og ikke reglerne. Der blev virkelig set på, hvordan vi er som familie og det gjorde en kæmpe forskel.”

– Marie & Per

Læs mere

Attraktive tilbud og god, personlig rådgivning

”Jeg kunne mærke, at de rigtig gerne ville mig som kunde. Min rådgiver var oprigtigt interesseret i projektet og fik sammensat et godt tilbud og det helt rigtige lån til mig. Jeg er glad for at have en rådgiver, der forstår min situation, og som medvirker til, at jeg kan træffe de bedste valg”

– Thomas Schmidt

Læs mere

Thomas Schmidt

Malene & Poul

En menneskelig dimension i rådgivning

“Efter at have talt med Frøs Sparekasse var vi ikke i tvivl – servicen var så god, og der var en menneskelig dimension i rådgivningen. Det gjorde os trygge, at vi mødte en rådgiver, der var realistisk i forhold til, hvilket hus vi kunne købe.”

– Malene & Poul

Læs mere

Ny bank?
Book et møde med en lokal rådgiver.

Udfyld felterne så ringer vi dig op.

Hos Frøs Sparekasse har vi kort fra tanke til handling. Fordi vi tror på vores medarbejdere, og det de kan. Faglig ballast kombineret med personlig indsigt i og relation til dig er omdrejningspunktet, for det vi laver – hver dag.

Via god rådgivning og ”lige-ud-af-posen”-kommunikation giver vi dig gennemsigtige løsninger, der skaber tryghed – også i økonomien.

Kunne du tænke dig at høre mere om de muligheder, som vi kan tilbyde dig, så udfyld formularen nedenfor, og vi giver dig et kald. Vi passer naturligvis godt på dine oplysninger.

Udfyld felterne og vi kontakter dig

Kontaktformular generel
Er du kunde i Frøs Sparekasse?

Vi passer naturligvis godt på dine data. Det kan du læse om under vores vilkår for brug.

Når du giver Frøs Sparekasse dine oplysninger, accepterer du samtidig sparekassens almindelige forretningsbetingelser samt at sparekassen må ringe til dig og fortælle om produkter, som vi synes passer til dine behov. Dine kontaktoplysninger gemmer vi så længe, du er kunde i Frøs Sparekasse og i løbende plus fem år efter at kundeforholdet er ophørt.

Lad os få en god snak

Find din afdeling her

Kristina MulvadDet siger kunderne