Har du brug for ny bank til erhverv?

Ny bank til dit erhverv? De rigtige finansielle løsninger kan gøre en verden til forskel for virksomheders udvikling. Det samme kan god erhvervsrådgivning og personligt engagement. Som lokal erhvervsbank i Sydjylland tilbyder vi begge dele, fordi vi tror på, at vi sammen kan udnytte et stort potentiale for vækst.

Overvejer du bankskifte til din virksomhed så læs med herunder, hvor vi fortæller dig om grundene til at overveje os, når du stiller dig selv spørgsmålet “hvilken bank er bedst til erhverv?”

Ny bank til erhverv?
Vi er din lokale sparringspartner i Sydjylland

Leder du efter ny bank til erhverv? Så prøv en af de bedste banker til erhverv i Sydjylland. Vi er en nærværende sparekasse, og vi er bevidste om den rolle, vi spiller for den enkelte virksomhed og for hele erhvervsudviklingen i Sydjylland. Vores kombination af nærværende engagement, faglig kompetence og lokalkendskab gør os til en stærk samarbejdspartner for både små, mellemstore og store virksomheder.

For uanset kundernes størrelse, er vi meget mere end et kompetent pengeinstitut. Vi er #et godt sted at være erhvervskunde.

Bankskifte til din virksomhed?

Læs her hvor nemt det er at skifte til Frøs Sparekasse.

Vil du høre om dine muligheder som erhvervskunde?
Book et møde med en lokal erhvervsrådgiver.

Udfyld formularen herunder og du bliver kontaktet af en lokal erhvervsrådgiver.

 

Kontaktformular erhverv
Er du kunde i Frøs Sparekasse?

Vi passer naturligvis godt på dine data. Det kan du læse om under vores vilkår for brug.

Når du giver Frøs Sparekasse dine oplysninger, accepterer du samtidig sparekassens almindelige forretningsbetingelser samt at sparekassen må ringe til dig og fortælle om produkter, som vi synes passer til dine behov. Dine kontaktoplysninger gemmer vi så længe, du er kunde i Frøs Sparekasse og i løbende plus fem år efter at kundeforholdet er ophørt.

Tid til ny bank?
Det siger vores erhvervskunde

Vores kunder er de bedste ambassadører for det, vi gør. Se videoen herunder og hør hvorfor Krogsgaard Maskinværksted er erhvervskunde hos Frøs Sparekasse. Hvem ved, måske du bliver inspireret til at skifte bank?

Ny bank til erhverv?
Din samarbejdspartner til erhvervslivet i Sydjylland

På erhverv har vi fire stærke fordele til vores kunder. Det er blandt andet disse fordele, der gør, at vi bør være med i dine overvejelser, når du vil foretage et bankskifte til dit erhverv.

1 - fire gode grunde til at vælge Frøs Sparekasse

1. Fast, personlig rådgiver

For os hænger erhvervsmæssig rådgivning og nærværende engagement sammen. Vi ved, at vores kunder kan være afhængige af hurtig rådgivning og sparring. Derfor er der altid tilknyttet én fast, personlig rådgiver, der kender hverdagen, historikken, branchen og ambitionerne tilbundsgående. Det skaber hurtige forretningsgange og seriøs, engageret rådgivning.

2 - fire gode grunde til at vælge Frøs Sparekasse

2. Kort beslutningsvej

I et omskifteligt marked er der behov for at agere hurtigt. Hos Frøs Sparekasse opererer vi med korte beslutningsveje, fordi vi er en agil organisation, og kun-derne altid er tæt på den, der tager afgørende beslutninger. Enkelheden og tilgængeligheden gør, at det er nemt at være kunde og giver mulighed for at fokusere på virksomhedens drift og kerneforretning. Læs mere om vores korte beslutningsvej og book dit møde her.

3 - fire gode grunde til at vælge Frøs Sparekasse

3. Værdiskabende, lokal sparringspartner

Som finansiel sparringspartner bidrager vi med faglighed, erfaring og udsyn. Vi er et kompetent, lokalt pengeinstitut, og vi ved, hvad der rører sig i erhvervslivet. Derfor er vi altid værd at spørge. På den baggrund yder vi troværdig rådgivning og tilbyder relevante ydelser, der både på kort og langt sigt skaber værdi for vores kunder og gør dem i stand til at tage vigtige beslutninger.

4 - fire gode grunde til at vælge Frøs Sparekasse

 4. Skræddersyede løsninger

Hos Frøs Sparekasse tager vi afsæt i kundernes historik, behov og ambitioner. Kunderne møder altid individuel løsningsorienteret rådgivning, der på ansvarlig vis er tilpasset virkeligheden. Det kan vi, fordi vi er tæt på vores kunder.

Vi deler vores kunder og deres viden

Som din lokale samarbejdspartner på erhverv i Sydjylland, er vi meget bevidste om den rolle, vi spiller for den enkelte virksomhed og for hele erhvervsudviklingen i Sydjylland. Netop dérfor gør vi også en dyd ud af at fortælle om vores kunder – deres historie, deres valg af erhvervsbank og deres viden. Vi tror nemlig på, at vi på den måde kan gøre hinanden klogere og dermed udvikle erhverv i Sydjylland.

Book et møde med din lokale erhvervsrådgiver

Kontakt din afdeling

Henrik MatthesenTid til ny erhvervsbank