Oplev forskellen med Frøs Sparekasse

Hos Frøs Sparekasse ved vi, at de rigtige finansielle løsninger, solid erhvervsmæssig rådgivning og personligt engagement gør en verden til forskel en virksomheds udvikling. Vi ved, hvor stor en rolle troværdig og relevant rådgivning spiller, når man skal agere hurtigt. Derfor har du som erhvervskunde altid én fast, personlig rådgiver, der kan tage beslutninger på egen hånd, fordi det skaber tryghed at have en sparringspartner, der kender virksomheden, branchen og ambitionerne.

Stærke på erhverv

I Frøs Sparekasse finder du erhvervsspecialister, som forstår vigtigheden af lokalt engagement og fagligt udsyn. Det giver dig en fast sparringspartner, der sætter sig ind i din forretning og som er i stand til at træffe hurtige, rigtige beslutninger – aktivt, nærværende og med solid, faglig erfaring.

Få individuel
og løsningsorienteret rådgivning
der tager udgangspunkt i din virksomhed

Klik her

Fire stærke fordele:

Fast, personlig rådgiver

Kompetent, engageret erhvervsrådgivning fra én fast, personlig rådgiver

Kort beslutningsvej

Enkel og tilgængelig rådgivning med korte beslutningsveje

Værdiskabende, lokal sparringspartner

Finansiel sparingspartner med erfaring, faglighed, udsyn og lokal indsigt

Skræddersyede løsninger

Individuel, løsningsorienteret rådgivning med udgangspunkt i behov og ambitioner

Det er nemt at skifte til Frøs Sparekasse

Når du skifter til Frøs Sparekasse, klarer vi alle formaliteter. Vi flytter virksomhedens betalingsaftaler og konti og bestiller nye kort, så overgangen bliver så ukompliceret som muligt. Samtidig gennemgår vi sammen virksomhedens økonomi, så du fra starten får de løsninger, der passer til virksomheden.

Oplev hvordan løsningsorienteret rådgivning og hurtige forretningsgange gør en forskel.

Ny erhvervsbank?

Hos Frøs Sparekasse har vi kort fra tanke til handling. Fordi vi tror på vores medarbejdere, og det de kan. Faglig ballast kombineret med personlig indsigt i og relation til dig er omdrejningspunktet for det, vi laver – hver dag.

Via god rådgivning og ”lige-ud-af-posen”-kommunikation giver vi dig gennemsigtige løsninger, der skaber tryghed. Også i økonomien.

Kunne du tænke dig at høre mere om de muligheder, som vi kan tilbyde dig, så udfyld formularen nedenfor, og vi kontakter dig.

Kontaktformular erhverv

Vi passer naturligvis godt på dine data. Det kan du læse om under vores vilkår for brug.

Når du giver Frøs Sparekasse dine oplysninger, accepterer du samtidig sparekassens almindelige forretningsbetingelser samt at sparekassen må ringe til dig og fortælle om produkter, som vi synes passer til dine behov. Dine kontaktoplysninger gemmer vi så længe, du er kunde i Frøs Sparekasse og i løbende plus fem år efter at kundeforholdet er ophørt.

Få kompetent rådgivning til din virksomhed

Find dit erhvervscenter her

Kristina MulvadDerfor Frøs Sparekasse