Derfor Frøs Sparekasse

Når du kommer ind i Frøs Sparekasse, så møder du en rådgiver, som forstår dig og din situation.

I Frøs Sparekasse tror vi på, at bankforretninger bliver bedre af en personlig relation og gensidig tillid. Der er ikke lange beslutningsveje, og du vil ikke blot være et nummer i rækken. Det er nogle af de forskelle, vi tror på, som kan være med til at skabe vækst i din virksomhed.

Det kræver engagement, nærvær og tilgængelighed – og det har vi både tid og lyst til.

Frøs Sparekasse er et af Danmarks mest solide og sikre pengeinstitutter. Det er vi blandt andet blevet ved at være en professionel og proaktiv medspiller for det lokale erhvervsliv i de områder, hvor vi har vores afdelinger.

Specialister på erhverv

I alle afdelinger finder du engagerede og erfarne erhvervsrådgivere inden for både landbrug, detail, håndværk og industri.

Specialister på hvert sit felt, men med det afgørende fællestræk, at de både kan tænke selv – og handle selv. Som erhvervskunde kan du med andre ord glæde dig over at have en rådgiver, der er i stand til at træffe de nødvendige beslutninger på egen hånd. Samtidig vil du hurtigt opleve, at vores erhvervsrådgivere som noget helt naturligt sætter sig grundigt ind i din forretning, og dermed bliver en aktiv og dynamisk sparringspartner.

Få en snak om, hvordan Frøs Sparekasse kan hjælpe din virksomhed videre med både rådgivning og finansiering.

Lad os mødes til en kop kaffe og en god snak

Aftal et møde allerede i dag

Klik her

Tre stærke fordele:

  1. når tiden er afgørende, svarer vi indenfor 24 timer. Forudsat at vi har alle nødvendige oplysninger
  2. du får en fast rådgiver, der kender dig og din virksomhed ud og ind. Gode relationer og nærhed vægtes højt, og du får selvfølgelig direkte nummer og mail til din rådgiver
  3. vi har samarbejdet med det lokale erhvervsliv i mere end 138 år. For vi har fælles mål. Jo bedre det går for erhvervslivet i Syd- og Sønderjylland, jo flere arbejdspladser skabes der – til gavn for vores – og dit – lokalområde.

Stærke tilbud til erhvervslivet

Lige nu har vi flere attraktive tilbud på anlægsfinansieringer. Vi tilbyder et Grøn Energilån med en meget attraktiv rente, eller måske det var noget med et Vækstkautionslån i Frøs Sparekasse, som er til iværksættere såvel som eksisterende virksomheder i Syd- og Sønderjylland.

 

Klar til en snak? Find din afdeling

Ny bank?

Tag en snak med os

Hos Frøs Sparekasse har vi kort fra tanke til handling. Fordi vi tror på vores medarbejdere, og det de kan. Faglig ballast kombineret med personlig indsigt i og relation til dig er omdrejningspunktet for det, vi laver – hver dag.

Via god rådgivning og ”lige-ud-af-posen”-kommunikation giver vi dig gennemsigtige løsninger, der skaber tryghed. Også i økonomien.

Kunne du tænke dig at høre mere om de muligheder, som vi kan tilbyde dig, så udfyld formularen nedenfor, og vi giver dig et kald.

Vælg afdeling:*

*) Påkrævede felter.

Lad os få en rigtig god snak

Find din afdeling her >

mhj@intdev.dkDerfor Frøs Sparekasse