Har du brug for rådgivning?

Har du nogle gange brug for et hurtigt svar fra din bank? En personlig rådgiver der kender din virksomhed? Er det også nogle af grundene til, at du overvejer at skifte til en ny bank? Hvis svaret er ja, så burde du i virkeligheden overveje at skifte bank til en sparekasse. Hos Frøs Sparekasse prioriterer vi det lokale erhvervsliv, fordi vi ved, at det giver arbejdspladser og vækst til Syddanmark, så landsdelen bliver # et godt sted at være. Også for dig og din virksomhed.

Hvad kan vi gøre for dig?

Hos Frøs Sparekasse kender vi lokalområdet. Det er en del af vores dna. Vi kender også de udfordringer, du står over for som erhvervsdrivende. Det er en del af vores ekspertise. Med en personlig erhvervsrådgiver får du derfor altid en skræddersyet løsning, der passer lige præcis til det behov, din virksomhed har, og de krav du stiller til dit pengeinstitut – både på daglig basis og på længere sigt.

Personlig rådgivning

Hos Frøs Sparekasse har du og din virksomhed én rådgiver, hvad end det drejer sig om lån, cash management eller noget helt tredje. Og det er helt bevidst. Når du altid ved, hvem du skal kontakte, kommer du aldrig til at gå forgæves. Og omvendt, når din rådgiver kender dig, kan vi altid agere hurtigt og give dig den hjælp, du har brug for.

Det er vigtigt at agere hurtigt som selvstændig erhvervsdrivende. Det ved vi alt om som din lokale sparekasse

Kort beslutningsvej

I et omskifteligt marked er der behov for at agere hurtigt. Hos Frøs Sparekasse opererer vi med korte beslutningsveje, fordi vi er en agil organisation, og kunderne altid er tæt på den, der tager afgørende beslutninger. Enkelheden og tilgængeligheden gør, at det er nemt at være kunde og giver mulighed for at fokusere på virksomhedens drift og kerneforretning.

Kontakt os her

Lokal samarbejdspartner

Hos Frøs Sparekasse er vi oprigtigt interesseret i at være en aktiv del af lokalsamfundet, fordi vi mener, at det gør en forskel, når man involverer sig lokalt. Derfor støtter vi også aktivt op om det lokale foreningsliv med sponsorater og deltagelse.

Som lokal virksomhed vil du også opleve samme aktive støtte. Det er nemlig vores ambition, sammen med dig, at gøre Syd- og Sønderjylland til # et godt sted at være.

Hvordan skifter du bank

Når du først har truffet beslutningen om at skifte til en ny bank, er det ikke svært at skifte bank. Hos Frøs Sparekasse hjælper vi dig igennem hele processen, fra oprettelse af lån, erhvervskonti og driftskreditter til flytning af NemKonto, så du og din virksomhed kommer godt i gang, let og enkelt. Tag fat i os allerede i dag, så vi kan begynde at arbejde for dig.

Har du brug for en ny erhvervsbank? Så tag en snak med os.

Kontakt os her

Det siger vores kunder

Vores kunder er de bedste ambassadører for det, vi gør. Nedenfor kan du læse TornboSvejs’ oplevelser i forbindelse med generationsskifte samt nyt domicil og om Ove Kock A/S, som oplevede et hurtigt og gnidningsfrit skifte til Frøs Sparekasse.

Generationsskifte uden gnidninger hos TornboSvejs

TornboSvejs

Læs TornboSvejs’ historie her

Engagement bag bankskifte for Esbjerg-virksomhed

Ove Kock A/S

Læs historien om Ove Kock A/S her

Har du stadig spørgsmål
eller er du allerede klar til et møde?

Kontakt os

Henrik MatthesenTid til ny bank