Har du brug for rådgivning?

De rigtige finansielle løsninger kan gøre en verden til forskel for virksomheders udvikling. Det samme kan god erhvervsrådgivning og personligt engagement. Som lokal erhvervsbank i Sydjylland tilbyder vi begge dele, fordi vi tror på, at vi sammen kan udnytte et stort potentiale for vækst.

Din sparringspartner i Sydjylland

Vi er en nærværende sparekasse, og vi er bevidste om den rolle, vi spiller for den enkelte virksomhed og for hele erhvervsudviklingen i Sydjylland. Vores kombination af nærværende engagement, faglig kompetence og lokalkendskab gør os til en stærk samarbejdspartner for både små, mellemstore og store virksomheder.

For uanset kundernes størrelse, er vi meget mere end et kompetent pengeinstitut. Vi er #et godt sted at være erhvervskunde.

Lad os optimere din virksomhed

Ny erhvervsbank? Udfyld formularen herunder og din erhvervsrådgiver ringer til dig.

 

Vælg afdeling*:

Hvad skal vi tale om?*

*) Påkrævede felter.

Vi passer naturligvis godt på dine data. Det kan du læse om under vores vilkår for brug.

Det siger vores kunder

Vores kunder er de bedste ambassadører for det, vi gør. Se videoen herunder og hør hvorfor HL-repro er erhvervskunde hos Frøs Sparekasse.

Din samarbejdspartner på erhverv

Fast, personlig rådgiver

For os hænger erhvervsmæssig rådgivning og nærværende engagement sammen. Vi ved, at vores kunder kan være afhængige af hurtig rådgivning og sparring. Derfor er der altid tilknyttet én fast, personlig rådgiver, der kender hverdagen, historikken, branchen og ambitionerne tilbundsgående. Det skaber hurtige forretningsgange og seriøs, engageret rådgivning.

 Kort beslutningsvej

I et omskifteligt marked er der behov for at agere hurtigt. Hos Frøs Sparekasse opererer vi med korte beslutningsveje, fordi vi er en agil organisation, og kun-derne altid er tæt på den, der tager afgørende beslutninger. Enkelheden og tilgængeligheden gør, at det er nemt at være kunde og giver mulighed for at fokusere på virksomhedens drift og kerneforretning.

Værdiskabende, lokal sparringspartner

Som finansiel sparringspartner bidrager vi med faglighed, erfaring og udsyn. Vi er et kompetent, lokalt pengeinstitut med fem erhvervscentre, og vi ved, hvad der rører sig i erhvervslivet. Derfor er vi altid værd at spørge. På den baggrund yder vi troværdig rådgivning og tilbyder relevante ydelser, der både på kort og langt sigt skaber værdi for vores kunder og gør dem i stand til at tage vigtige beslutninger.

 Skræddersyede løsninger

Hos Frøs Sparekasse tager vi afsæt i kundernes historik, behov og ambitioner. Kunderne møder altid individuel løsningsorienteret rådgivning, der på ansvarlig vis er tilpasset virkeligheden. Det kan vi, fordi vi er tæt på vores kunder.

Hurtige svar, direkte kontakt og fast rådgiver

Bliv erhvervskunde allerede i dag. Udfyld formularen og vi ringer til dig.

Vælg afdeling*:

Hvad skal vi tale om?*

*) Påkrævede felter.

Vi passer naturligvis godt på dine data. Det kan du læse om under vores vilkår for brug.

Book et møde med din lokale erhvervsrådgiver

Kontakt dit erhvervscenter

Henrik MatthesenTid til ny erhvervsbank