Engagement bag bankskifte
for Esbjerg-virksomhed

Nogle gange kan et bankskifte komme, når du mindst venter det. Også som erhvervskunde. Innovation og godt partnerskab var nogle af de nøgleord, der fik service- og import-virksomheden Ove Kock A/S i Esbjerg til at vælge Frøs Sparekasse, da de stod over for at skulle finde et nyt pengeinstitut.

Da virksomhedens tidligere pengeinstitut sadlede om og varslede, at nu ville de fremover kun satse på privatkunder, stod direktør Rolf Hansen i Esbjerg-virksomheden Ove Kock A/S over for at skulle finde et nyt pengeinstitut. Frøs Sparekasse havde meldt sig på banen tidligere, men det var ikke det, der var med til at påvirke udfaldet af valget. Det var derimod sparekassens forretningsstrategi, der blev afgørende i den sidste ende, da Rolf Hansen valgte Frøs Sparekasse til som ny samarbejdspartner.

“Jeg mødte en sparekasse med ambitioner, en sparekasse som var i udvikling, en sparekasse hvor man ikke bare er et nummer i køen.”

Rolf Hansen, direktør hos Ove Kock A/S

Kunden er altid vores udgangspunkt

Vi skal kende dig, før vi kan give dig god rådgivning. Det er udgangspunktet for ethvert nyt kundesetup i Frøs Sparekasse. Også i Ove Kock A/S’s tilfælde. Ole Bæk Termansen, erhvervscenterdirektør hos Frøs Sparekasse i Esbjerg, forklarer hvorfor:

”Når jeg som rådgiver starter en ny erhvervskunde op i Frøs Sparekasse, involverer jeg ofte

sparekassens øverste ledelse, fordi det er vigtigt, at de kender kunden. Det er en bevidst strategi fra vores side. Så kan vi nemlig rykke hurtigt, når der skal træffes store beslutninger. I sparekassens lokale filialer har vi gode beslutningsmuligheder, og vi kan normalt give svar på bare 24 timer.”

Efter to møder, hvoraf det ene var med direktionen i Frøs Sparekasse, var grundlaget for et godt kundeforhold med Ove Kock A/S etableret. Efter et skriftligt tilbud og et håndslag blev Esbjerg-virksomheden således ny erhvervskunde hos Frøs Sparekasse.

Rådgiveren er en vigtig brik i samarbejdet

Siden grundlæggelsen i 1970 har Ove Kock A/S beskæftiget sig med opbygning af nye lastbiler samt reparation af hydraulisk udstyr. I 2007 fik virksomheden, som et led i en ny forretningsstrategi, også føjet import, salg og service af renovationsbiler i Danmark til porteføljen. For direktør Rolf Hansen var det vigtigt at få en ny samarbejdspartner, der ligesom ham selv, også havde fokus på fremdrift i Esbjerg og omegn. En samarbejdspartner ligesom Frøs Sparekasse.

”Jeg mødte en sparekasse med ambitioner, en sparekasse som var i udvikling, en sparekasse hvor man ikke bare er et nummer i køen,” fortæller Rolf Hansen, og den fornemmelse skulle vise sig at holde stik. ”Som kunde oplever jeg, at der både bliver lyttet og handlet. Ole Bæk Termansen, vores rådgiver, følger med og viser interesse for det marked, vi bevæger os i. Det gør en forskel. Da jeg for eksempel begyndte at snakke om at udvide vores lagerfaciliteter, fik jeg meget hurtigt et gennemarbejdet finansieringsforslag fra Frøs Sparekasse. Det oplever du ikke ved andre pengeinstitutter, det har jeg i hvert fald ikke gjort. Dét er engagement,” afslutter Rolf Hansen.

“Som kunde oplever jeg, at der både bliver lyttet og handlet.”

Rolf Hansen, direktør hos Ove Kock A/S

Er du klar til en god snak om dine muligheder?

Du er altid velkommen til at give os et kald. Så kan vi sammen finde de rette muligheder for dig og din situation. Nedenfor har vi også samlet nogle sider, som kunne være relevante for dig at tage et kig på.

Giv os et kald

 

Tid til ny bank?

Hvad skal man overveje i forbindelse med et bankskifte? Og hvorfor skal du som erhvervskunde overveje Frøs Sparekasse som sparringspartner og nyt pengeinstitut? Få svarene og læs mere her.

 

Tid til finansiering?

Står du over for at skulle investere i et nyt anlæg? Og er du i gang med at overveje, hvilke finansieringsmuligheder du har som erhvervskunde. Så læs mere og få vores råd med på vejen her.

Julie Dalby StorgaardOve Kock