Engagement bag bankskifte
for Esbjerg-virksomhed

Nogle gange kan et bankskifte komme, når du mindst venter det. Også som erhvervskunde. Innovation og godt partnerskab var nogle af de nøgleord, der fik service- og import-virksomheden Ove Kock A/S i Esbjerg til at vælge Frøs Sparekasse, da de stod over for at skulle finde et nyt pengeinstitut.

Da virksomhedens tidligere pengeinstitut sadlede om og varslede, at nu ville de fremover kun satse på privatkunder, stod direktør Rolf Hansen i Esbjerg-virksomheden Ove Kock A/S over for at skulle finde et nyt pengeinstitut. Frøs Sparekasse havde meldt sig på banen tidligere, men det var ikke det, der var med til at påvirke udfaldet af valget. Det var derimod sparekassens forretningsstrategi, der blev afgørende i den sidste ende, da Rolf Hansen valgte Frøs Sparekasse til som ny samarbejdspartner.

“Jeg mødte en sparekasse med ambitioner, en sparekasse som var i udvikling, en sparekasse hvor man ikke bare er et nummer i køen.”

Rolf Hansen, direktør hos Ove Kock A/S

Kunden er altid vores udgangspunkt

Vi skal kende dig, før vi kan give dig god rådgivning. Det er udgangspunktet for ethvert nyt kundesetup i Frøs Sparekasse. Også i Ove Kock A/S’s tilfælde. Ole Bæk Termansen, erhvervscenterdirektør hos Frøs Sparekasse i Esbjerg, forklarer hvorfor:

”Når jeg som rådgiver starter en ny erhvervskunde op i Frøs Sparekasse, involverer jeg ofte

sparekassens øverste ledelse, fordi det er vigtigt, at de kender kunden. Det er en bevidst strategi fra vores side. Så kan vi nemlig rykke hurtigt, når der skal træffes store beslutninger. I sparekassens lokale filialer har vi gode beslutningsmuligheder, og vi kan normalt give svar på bare 24 timer.”

Efter to møder, hvoraf det ene var med direktionen i Frøs Sparekasse, var grundlaget for et godt kundeforhold med Ove Kock A/S etableret. Efter et skriftligt tilbud og et håndslag blev Esbjerg-virksomheden således ny erhvervskunde hos Frøs Sparekasse.

 

Rådgiveren er en vigtig brik i samarbejdet

Siden grundlæggelsen i 1970 har Ove Kock A/S beskæftiget sig med opbygning af nye lastbiler samt reparation af hydraulisk udstyr. I 2007 fik virksomheden, som et led i en ny forretningsstrategi, også føjet import, salg og service af renovationsbiler i Danmark til porteføljen. For direktør Rolf Hansen var det vigtigt at få en ny samarbejdspartner, der ligesom ham selv, også havde fokus på fremdrift i Esbjerg og omegn. En samarbejdspartner ligesom Frøs Sparekasse.

”Jeg mødte en sparekasse med ambitioner, en sparekasse som var i udvikling, en sparekasse hvor man ikke bare er et nummer i køen,” fortæller Rolf Hansen, og den fornemmelse skulle vise sig at holde stik. ”Som kunde oplever jeg, at der både bliver lyttet og handlet. Ole Bæk Termansen, vores rådgiver, følger med og viser interesse for det marked, vi bevæger os i. Det gør en forskel. Da jeg for eksempel begyndte at snakke om at udvide vores lagerfaciliteter, fik jeg meget hurtigt et gennemarbejdet finansieringsforslag fra Frøs Sparekasse. Det oplever du ikke ved andre pengeinstitutter, det har jeg i hvert fald ikke gjort. Dét er engagement,” afslutter Rolf Hansen.

“Som kunde oplever jeg, at der både bliver lyttet og handlet.”

Rolf Hansen, direktør hos Ove Kock A/S

Lad os optimere din virksomhed

Er du blevet inspireret til et møde – eller er det tid til ny erhvervsbank? Udfyld formularen herunder og din erhvervsrådgiver ringer til dig.

Kontaktformular erhverv

Vi passer naturligvis godt på dine data. Det kan du læse om under vores vilkår for brug.

Hvad læser andre erhvervskunder?

Er det tid til ny erhvervsbank?

Hvad skal du overveje i forbindelse med et bankskifte?
Og hvorfor skal du som erhvervskunde overveje Frøs Sparekasse som sparringspartner og nyt pengeinstitut?
Få svarene og bliv klogere på din lokale samarbejdspartner via knappen her.

Mød din sparringspartner

Oplev forskellen med Frøs Sparekasse

Oplev forskellen, læs mere om vores erhvervscentre
og bliv klogere på fordelene ved at vælge Frøs Sparekasse

Læs mere om forskellen

Attraktiv finansiering med erhvervsleasing

Når du driver virksomhed, er det vigtigt at have den rigtige finansiering.
Erhvervsleasing er en attraktiv finansieringsløsning, fordi det giver virksomheden en række fordele.

Bliv klogere

Julie Dalby StorgaardOve Kock