Kort til erhverv

Mastercard Business er kortet til erhvervslivet

Virksomheden kan udstede Mastercards til alle medarbejdere, der har behov for det. Kortet kan bruges til betaling af alt lige fra flyrejser, restaurantbesøg, taxikørsel, indkøb af værktøj og betaling af parkeringsafgift. På den måde slipper både medarbejdere og virksomheden for besværet med den månedlige administration af kontante udlæg, kvitteringer og afregninger.

Et Mastercard Business fungerer også som et perfekt supplement til dit Visa/Dankort, hvis du skal rejse til udlandet med dit firma. Dette kort kan bruges i mere end 29 millioner steder over hele verden. Her får du op til 42 dages rentefri kredit på de betalinger, du foretager med kortet. Her kan du også vælge om du vil afvikle kreditten på en gang eller afdrage den med et fast beløb eller en aftalt procent hver måned.

Du kan vælge 3 forskellige slags Mastercard Business: Mastercard Business Standard, Mastercard Business Guld, Mastercard Business Platinum. Hvilket du vælger afhænger af dit behov for kredit, rabatter og fordele. Se en sammenligning af de forskellige Mastercard her.

Lad os tage en snak om dine muligheder

Giv os et kald

Lad os få en rigtig god snak

Find din afdeling her 

mhj@intdev.dkKort