Kortbetalinger i én pakke

Med Bambora får du som erhvervsdrivende én samlet pakkeløsning til de daglige betalinger – både fra dankort, internationale betalingskort, Mobilepay, Apple Pay og Wallet. Vores samarbejde med Bambora betyder kort sagt, at det bliver lettere at holde styr på virksomhedens betalinger på nettet, i butikken og på mobilen, fordi det hele er samlet i én aftale hos én leverandør.

Nem integration

Uanset om du driver webshop eller fysisk butik, giver Bambora alt det, virksomheden har brug for i form af kortindløsning og betalingsterminaler. Bambora sikrer nem integration til webshop og moderne, fleksible kortterminaler, så du kan modtage præcis den betalingsmetode, kunderne forventer. Samtidig sikrer Bambora, at pengene allerede er på kontoen i løbet af 2-3 dage.

Kom let i gang

Få en komplet startpakke og kom hurtigt i gang med en nem betalingsløsning til din virksomhed.

Klik her

Kort om Bambora

Bambora blev grundlagt i 2015 og blev i 2017 en del af Ingenico Group, en af verdens største betalingskoncerner. Bambora håndterer betalinger i 65 lande til en værdi af 55 milliarder euro årligt og har over 700 medarbejdere og flere end 300 kommercielle partnere i hele verden.

Herhjemme samarbejder Bambora med mere end 30.000 danske virksomheder. Læs mere på bambora.com.

Lad os finde den optimale løsning for din virksomhed

Find din erhvervsrådgiver her

Kristina MulvadKortindløsning – Bambora