Nem betaling med MobilePay

Når du er erhvervskunde hos Frøs Sparekasse, kan du sammen med din personlige erhvervsrådgiver finde den betalingsløsning, der passer præcist til din virksomhed. Uanset hvilken type virksomhed du driver, handler det om, at den daglige drift skal være så nem og fleksibel som muligt. Derfor har vi et samarbejde med MobilePay, som giver en række fordele i form af mobilbetaling i butikker, online og i forskellige apps – attraktivt for både dig og dine kunder.

Med MobilePay går betalingerne direkte ind på virksomhedens konto, og det er nemt at skabe overblik og foretage de nødvendige tilpasninger via MobilePay app’en. MobilePay tilbyder en samlet mobilbetalingsløsning – der hvor dine kunder er.

På mobilepay.dk kan du finde den løsning,
der passer bedst til din virksomhed

Læs mere

Mange muligheder med MobilePay

MobilePay tilbyder en lang række løsninger, og sammen med din lokale erhvervsrådgiver finder I frem til, hvilke der passer præcist til din virksomhed. Vi har udvalgt de tre mest anvendte løsninger herunder. Du kan finde flere oplysninger om MobilePay her.

1. MobilePay MyShop

Hurtig online oprettelse gør dig klar til at modtage betaling på kort tid. Løsningen kræver ikke ekstra udstyr, og virksomheden får et MyShop nummer, som kunderne overfører betaling til. Det giver en øget fleksibilitet, reducerer mængden af kontantbeholdning og øger sikkerheden.

Læs mere om MobilePay MyShop

2. MobilePay Point of Sale

Med denne løsning kan dine kunder betale med mobil via kassesystemet, betalingsterminalen eller salgsautomaten. Det er fleksibelt både for dig og dine kunder, fordi du kan tilbyde mobil- og kortbetaling i én løsning. Det er ikke nødvendigt at håndtere kontanter, og virksomheden kan tilbyde digitale kvitteringer og integrerede medlemsskaber.

Læs om MobilePay Point of Sale

3. MobilePay Online

Driver du en webshop, kan dine kunders købsoplevelse optimeres med mobilbetaling direkte i webshoppen. Det giver flere gennemførte køb, og der er ingen beløbsgrænse. På den måde kan virksomheden imødekomme de fire millioner brugere, der allerede anvender MobilePay app’en.

Læs mere om MobilePay Online

Kontakt os og hør mere om dine muligheder

Du kan også tilmelde dig direkte på mobilepay.dk.

Klik her

Kontakt din personlige erhvervsrådgiver

Find din afdeling her

Kristina MulvadMobilePay