Effektiv hverdag med netbank erhverv

Effektivitet og overblik er afgørende, når du driver virksomhed. Derfor tilbyder vi vores kunder de digitale løsninger, der kan være med til at gøre en forskel. Med erhvervsnetbanken får du et samlet overblik over virksomhedens driftskonti, lån og depoter. Og den udvidede adgang fra mobilen gør det muligt at godkende og foretage betalinger på farten.

Få netbank på farten

Tilmeld mobilbank i netbanken under menuen ”Aftaler”. Download herefter Frøs Sparekasse mobilbank app’en i Appstore eller Google Play og få adgang til virksomhedens konti på mobilen.

Kom godt i gang med at bruge netbank

Kontakt din erhvervsrådgiver

Smarte funktioner

Netbank erhverv indeholder en lang række smarte funktioner, der gør hverdagen i virksomheden både nemmere og mere effektiv.

Udbakke på tværs

Har virksomheden adgang til flere erhvervsnetbankaftaler, kan betalingerne samles i én udbakke, hvor det er muligt at foretage samlet godkendelse i én arbejdsgang på tværs af de forskellige aftaler.

Overførsler til udlandet

I netbanken er det muligt at foretage udlandsoverførsler, oprette faste kreditorer ved hyppige betalinger og se fremtidige betalinger til udlandet.

Flerbrugergodkendelse

Øg sikkerheden yderligere ved at aktivere flerbrugergodkendelse ved betalinger. Det giver overblik over, hvem der kan oprette og godkende betalinger, og det minimerer fejl.

Filudveksling med regnskabsprogram

Netbanken understøtter alle de gængse regnskabsprogrammer på markedet, så betalinger kan eksporteres direkte til udbakken og godkendes af én eller flere brugere.

Fuld kontrol med brugerne

Som administrator har du fuld kontrol over de øvrige tilknyttede brugere og kan dermed selv styre, hvem der har adgang til betalinger, konti og netbankens andre funktioner.

Læs mere om hvordan de enkelte funktioner i netbanken fungerer her. Din personlige erhvervsrådgiver står altid klar til at hjælpe med at sætte netbanken op med administratorer og øvrige roller.

Hør mere om dine muligheder med netbank erhverv

Ring til din erhvervsrådgiver

Klik her

Fuld integration til dit regnskabsprogram

Med erhvervsnetbanken er det muligt at tilknytte servicen Bank Connect, der helt eller delvist automatiserer enkelte funktioner i netbanken. Betalingerne kan dermed foregå direkte via virksomhedens regnskabsprogram og kræver ikke efterfølgende login på netbanken. Det sparer tid for økonomifunktionen, fordi posteringer dagligt udveksles mellem netbank og regnskabsprogram, ligesom betalinger helt automatisk bliver sendt direkte fra regnskabsprogrammet til netbanken. Dagens betalinger kan godkendes manuelt eller automatisk uden login.

Kom godt i gang med Bank Connect

Bank Connect oprettes som en tillægsaftale imellem Frøs Sparekasse og virksomheden, hvor der tillades datatransmission mellem virksomhedens regnskabsprogram og netbanken. For at anvende Bank Connect skal regnskabssystemet understøtte programmet. Ved at kontakte Bank Connect kommer du nemt i gang med det udviklede API. Se om virksomhedens ERP-system er tilmeldt og læs mere om programmet på bankconnect.dk.

Netbank med indbygget forsikring

Som erhvervsdrivende er du ikke på samme måde som privatkunder dækket mod netbankindbrud. Det vil sige, at virksomheden ofte selv skal bære et eventuelt tab. Som erhvervskunde hos Frøs Sparekasse er virksomheden sikret med en gratis forsikring mod indbrud i netbanken. Sammen vurderer vi virksomhedens behov for dækning for at undgå unødige tab.

Med forsikringen får du følgende fordele:

 • Økonomisk dækning op til 3 millioner kroner i forbindelse med netbankindbrud.
 • Ingen selvrisiko.
 • Konti i andre europæiske pengeinstitutter er også omfattet.

Flere fordele ved netbank erhverv

Du kan:

 • gennemføre konto-til-konto overførsler
 • betale indbetalingskort og se betalingskort
 • oprette faste overførsler og se oversigt over faste betalinger
 • tilmelde betalinger til betalingsservice og få betalingsserviceoversigter
 • se FI-adviseringer
 • oprette kreditorregister
 • se kvitteringer på gennemførte og ikke-gennemførte betalinger
 • handle værdipapirer
 • se engagementsoversigt
 • se afstemning
 • administrere netbankaftalens brugere
 • se og afvise fremtidige betalinger
 • få direkte kontakt til din erhvervsrådgiver.

Vi står klar med gratis support

Hverdage fra 8.00-22.00,
Weekender fra 11.00-20.00

Gå til support

Skal vi finde virksomhedens løsning?

Find din afdeling her

Kristina MulvadNetbank erhverv