Netbank erhverv

De helt rigtige digitale løsninger kan gøre en stor forskel for virksomheders udvikling. Det ved vi som din lokale sparringspartner.

Derfor har du med Frøs Sparekasse mange vigtige funktioner i din netbank. Du har blandt andet mulighed for at foretage udenlandske betalinger, bruge netbanken på mobilen, oprette flerbruger-godkendelse samt en kollektiv erhvervsnetbankforsikring, som giver økonomisk dækning i tilfælde af netbankindbrud.

Med erhvervsnetbanken får du dermed et samlet overblik over virksomhedens driftskonti, lån og depoter. Den udvidede adgang fra mobilen gør det muligt at godkende og foretage betalinger, også når du er på farten. Endeligt giver forsikringen og anvendelsen af flerbruger godkendelse øget sikkerhed.

Smarte funktioner i din netbank

I netbanken har vi fokus på, at du som bruger kan finde og bruge det, du bruger mest. Derfor er du heller ikke begrænset af at skulle foretage betalinger via computeren og med NemID. Du kan nemlig klare mange opgaver, såsom betaling og godkendelse af betalinger, via din smartphone.

Tilmeld mobilbank i netbanken under menuen ”Aftaler” og download herefter Frøs Sparekasse mobilbank app’en i Appstore eller Google Play, hvorefter du har adgang til virksomhedens konti på din mobil.

Derudover er der fire andre funktioner, vi vil anbefale dig at kigge nærmere på:

Udbakke på tværs

Har virksomheden adgang til flere erhvervsnetbankaftaler, kan betalingerne samles i én udbakke, hvor virksomheden godkender dem på én gang – på tværs af de forskellige aftaler. Betalingerne placeres i aftalens udbakke, og god-kendes via ”Udbakke på tværs” som findes i menuen ”Betal og overfør”. Virksomheden slipper dermed for at skulle godkende betalinger på hver af de aftaler, der er adgang til.

Overførsler til udlandet

Med netbank erhverv kan virksomheden lave udlandsoverførsler. I menuen “Udland” oprettes betalinger nemt og overskueligt. Der er også mulighed for at oprette faste kreditorer for nem håndtering ved hyppige betalinger. Det er desuden muligt at se fremtidige betalinger til udlandet via menuen “Fremtidige betalinger”. Naturligvis kan alle overførsler til udlandet opsættes, så det kræver flere godkendere af betalingen i netbanken.

Flerbruger godkendelse

Det er muligt at få sat netbanken op, så betalinger kan godkendes af flere brugere. På den måde sikrer virksomheden et overblik over, hvem der kan oprette og godkende betalinger. Dette skaber både sikkerhed, og minimerer eventuelle fejl, der måtte opstå. Kontakt os for at få sat flerbruger godkendelse op på netbanksaftalen, hvorefter virksomheden selv kan styre rettighederne i netbanken.

Filudveksling med regnskabsprogram

Eksportér betalinger fra virksomhedens regnskabs-program direkte ind i net-bankens udbakke – klar til godkendelse af én eller flere brugere. Erhvervsnetbanken understøtter naturligvis alle de gængse regnskabs-programmer i markedet. Import af betalinger findes i menuen ”Betal og overfør”, hvor beskrivelsen af de understøttede formater desuden findes.

Forsikring inkluderet

Modsat privatkunder er virksomheder ikke dækket mod “netbankindbrud”, men skal selv bære et eventuelt tab. Derfor har vi inkluderet en gratis forsikring mod netbankindbrud i netbanken.

Forsikringen har bl.a. følgende fordele:

 • økonomisk dækning op til 3 mio. kr. i forbindelse med netbankindbrud
 • ingen selvrisiko
 • konti i andre europæiske pengeinstitutter er også omfattet.

Det er naturligvis vigtigt at vurdere virksomhedens behov for dækning, hvis uheldet skulle være ude. Se forsikringsbetingelserne her. Ønsker virksomheden ikke den gratis forsikring inkluderet, kan den fravælges hos Frøs Sparekasse.

Fuld kontrol med brugerne på din erhvervsnetbank

Netbanken giver virksomhedens administrator fuld kontrol over alle de øvrige brugere på netbankaftalen. Med ”Brugeradministration” kan virksomhedens administrator selv styre hvem af aftalens øvrige brugere, der har adgang til betalinger, konti og andre funktioner i netbanken. Funktionen kræver oprettelse af en administrator i virksomheden.

Kontakt din rådgiver, så hjælper vi med oprettelse af virksomhedens administrator samt øvrige brugere.

Vi er der hele vejen rundt

Netbank erhverv - Frøs Sparekasse

Fuld integration mellem netbank og regnskabsprogram

Med erhvervsnetbanken er det muligt at tilknytte servicen Bank Connect.

Bank Connect er en service, der helt eller delvist automatiserer enkelte funktioner i netbanken. Posteringer udveksles dagligt mellem netbanken og regnskabsprogrammet, ligesom betalinger sendes direkte fra regnskabsprogrammet til netbanken – helt automatisk.

Bank Connect kan bestilles i to varianter:

 1. Dagens betalinger sendes til netbanken, hvor virksomheden logger ind og godkender via ”Udbakken”.
 2. Dagens betalinger sendes til netbanken, hvor de godkendes automatisk, uden virksomheden behøver at logge ind.

Bank Connect oprettes som en tillægsaftale imellem Frøs Sparekasse og virksomheden, hvor der tillades datatransmission mellem virksomhedens regnskabsprogram og netbanken.

Betalinger kan dermed foregå direkte via virksomhedens regnskabsprogram og kræver ikke efterfølgende login på netbanken. Der er derfor meget tid at spare for virksomhedens økonomifunktion.

For at tilbyde denne service skal virksomhedens regnskabssystem understøtte Bank Connect. Udbyder af virksomhedens regnskabsprogram kan kontakte Bank Connect for oplysninger om løsningen, hvordan man kommer igang samt det udviklede API. Se mere på www.bankconnect.dk, hvor du også finder en liste over allerede tilmeldte ERP systemer.

Det kan netbank erhverv også:

 • gennemføre konto-til-konto overførsler
 • betale indbetalingskort
 • oprette faste overførsler
 • tilmelde betalinger til Betalingsservice
 • se FI adviseringer
 • se virksomhedens betalingskort
 • oprette kreditorregister
 • se kvitteringer på gennemførte og ikke-gennemførte betalinger
 • handle værdipapirer
 • se engagementsoversigt
 • afstemning
 • se fremtidige betalinger
 • administrere netbankaftalens brugere
 • afvise fremtidige betalinger
 • få betalingsservice oversigter
 • se oversigt over faste betalinger
 • få direkte kontakt til din rådgiver.

Får du brug for hjælp, har vi gratis support

i hverdage fra 8.00-22.00,
weekender fra 11.00-20.00

Gå til support

Skal vi finde din løsning?

Find din afdeling her

Julie Dalby StorgaardNetbank erhverv