Optimale erhvervslån og anlægsfinansiering

Når virksomheden står over for en større investering eller udvidelse i form af for eksempel nye bygninger, it-udstyr eller geninvesteringer, er det vigtigt at have den optimale finansieringsløsning. Med anlægsfinansiering tilpasser vi lånet i fællesskab, så afviklingen passer bedst muligt til virksomheden og investeringens levetid. Sammen lægger vi en plan for afvikling, lånetype og beløb, så investeringen sikrer den mest optimale vækst for virksomheden. Læs mere om investering til virksomheder her. I Frøs Sparekasse tilbyder vi altså en individuel og fleksibel løsning til din virksomhed.

Få den rigtige finansieringsløsning

Hos Frøs Sparekasse tager vi både rigtige og hurtige beslutninger, fordi det gavner din virksomhed og kan have afgørende betydning for den videre udvikling. Som erhvervskunde vil du altid opleve korte beslutningsveje, kompetent, individuel rådgivning og løsningsorienteret sparring fra din personlige erhvervsrådgiver. Sammen finder vi ud af, om anlægsfinansiering eller Frøs Leasing er den rigtige finansieringsmodel, når det handler om investering i biler, maskiner eller andet udstyr.

Lad os finde den optimale finansiering

Kontakt din erhvervsrådgiver

Klik her

Vækstkautionslån til lokal vækst

Finansieringstilbud til iværksættere og eksisterende virksomheder

Hos Frøs Sparekasse vil vi være med til at sikre et rigt og levende erhvervsliv i Syddanmark. Det gør vi gennem lokal indsigt, udsyn og faglig kompetent sparring om finansieringsmuligheder til både iværksættere og eksisterende virksomheder. Vækstkautionslån er en løsning for iværksættere og eksisterende virksomheder i Syddanmark, der giver mulighed for at gennemføre investeringer med behov for supplerende sikkerhedsstillelse via Vækstfonden for at få en samlet finansieringsløsning.

Kontakt din erhvervsrådgiver

Fakta om vækstkautionslånVækstkautionslån hos Frøs Sparekasse

Vækstfondens kaution er en tabskaution, der dækker op til 75% af restgælden på lånet. Renten er variabel. Udover renter beregner Vækstfonden sig en årlig præmie på 1,5% p.a.

Sådan fås et vækstkautionslån

  • Investeringen skal være belyst, og der skal være dokumentation for rentabiliteten, typisk i form af revisorudarbejdede budgetter.
  • Ved opstart af en ny virksomhed, skal der foreligge en forretningsplan.
  • Virksomheden skal være eller blive helkunde i Frøs Sparekasse, herunder også det private engagement. Kundeforholdet skal i sin helhed kreditmæssigt kunne bevilges mod normal sikkerhedsstillelse suppleret med kaution af Vækstfonden.
  • Der kan ikke ydes vækstkaution til kriseramte virksomheder, ligesom der gælder særlige regler for landbrug.
  • Der er enkelte specifikke låneformål, hvortil Vækstfonden ikke stiller kaution.
  • Vækstkautionslånet kan etableres på beløb fra 185.000 kroner til 1.000.000 kroner og med en løbetid på op til 10 år.

Sammen sætter vi gang i væksten

Hør mere om vækstkautionslån

Kristina MulvadAnlægsinvestering