Anlægsfinansiering og erhvervslån

Vi hjælper med den optimale finansieringsløsning

I en travl hverdag kan et hurtigt svar ofte have afgørende betydning. Også når der er tale om investering af biler, maskiner eller andet udstyr. Derfor lægger vi stor vægt på, at kunne reagere hurtigt og finde en god løsning til din anlægsfinansiering. Forudsat at vi har alle nødvendige oplysninger, kan vi give dig svar indenfor 24 timer.

Finansiering tilpasset lige netop dig og din virksomhed

Vi sørger for at tilpasse din anlægsfinansiering, så afviklingen af lånet passer bedst muligt til både din virksomhed og aktivets levetid. Hermed undgår du, at der stadig er gæld, når du sætter dit udtjente udstyr til salg.

Hjælp til den optimale investeringsløsning?

Få svar indenfor 24 timer.

Klik her

Stærke tilbud til erhvervslivet

Lige nu har vi flere attraktive tilbud på anlægsfinansieringer. Vi tilbyder blandt andet et Grøn Energilån med en meget attraktiv rente. Eller måske var det noget med et Vækstkautionslån i Frøs Sparekasse, som er til såvel iværksættere som eksisterende virksomheder i Syd- og Sønderjylland. Kig længere nede på siden for at finde mere information.

Klar til en god snak? Find din afdeling her

Anlægsfinansiering

Grøn Energilån til investeringer i miljømæssige tiltag

Grøn Energilån er et tilbud til virksomheder og private, der ønsker at investere i miljømæssige tiltag, der kan medvirke til at forbedre miljøet. Du kan låne penge til investeringer i eksisterende bygninger og boliger. Der kan lånes til for eksempel solcelleanlæg, jordvarmeanlæg, isolering af bygninger og andre miljøforbedrende tiltag.

Det skal du vide om Grøn Energilån

Du skal fremvise et projekt med en forventet årlig besparelse i form af for eksempel besparelse i kWt, besparelse i kg CO2, besparelse i kroner eller offentlige miljøkrav.

Du kan låne til miljømæssige tiltag i eksisterende bygninger og boliger. Du kan ikke låne til energibesparende tiltag i produktionsanlæg eller transportmidler.

Privatkunder i Frøs Sparekasse kan låne minimum 25.000 kroner – maksimum 200.000 kroner.

Virksomheder kan låne minimum 50.000 kroner – maksimum 500.000 kroner.

Løbetid kan være op til 15 år, og vi har afsat en pulje på 25 millioner kroner, der udløber den 31. december 2017.

Renten er kun 4.95% p.a.

Eksempel:

Ved et samlet kreditbeløb på kr. 135.000 med en pålydende rente på 4,95% p.a. svarende til en variabel debitorrente på 5,04% p.a. (rentes rente) og en løbetid på 15 år, er de månedlige ydelser på kr. 1.120 . ÅOP er på 5,9%.

Det samlede beløb der skal betales tilbage udgør kr. 201.594 heraf udgør etableringsomkostningerne kr. 3.525, offentlige afgifter kr. 3.760 og renter kr. 59.309.

Lånet kræver normal kreditvurdering jf. Frøs Sparekasses gældende politikker og forudsætter at kunden er helkunde .

Gældende pr. den 1/1 2017

Få et tilbud – find din afdeling

Vækstkautionslån til såvel iværksættere som eksisterende virksomheder

Lån til lokal vækst

Vækstkautionslån er et tilbud til såvel iværksættere som eksisterende virksomheder i Syd- og Sønderjylland, der ønsker at gennemføre investeringer, hvor der er behov for supplerende sikkerhedsstillelse via vækstfonden for at få finansieringen på plads.

Fakta om Vækstkautionslån

Vækstfondens kaution er en tabskaution, der dækker op til 75% af restgælden på lånet. Rent­en er variabel på 5,95% p.a. Herudover beregner Vækstfonden sig en årlig præmie på 1,5% p.a.

Hvad skal der til for at få et Vækstkautionslån?

Investeringen skal være belyst, og der skal være dokumentation for rentabiliteten – typisk i form af revisorudarbejdede budgetter.

Er der tale om opstart af en ny virksomhed skal der foreligge en forretningsplan.

Virksomheden skal være eller blive helkunde i Frøs Sparekasse – herunder også det private engagement. Kundeforholdet skal i sin helhed kreditmæssigt kunne bevilges mod normal sikkerhedsstil­lelse suppleret med kaution af Vækstfonden.

Der kan ikke ydes vækstkaution til kriseramte virksomheder – ligesom der gælder særlige regler for landbrug.

Der er ligeledes enkelte specifikke låneformål, hvortil Vækstfonden ikke stiller kaution.

Kan etableres på beløb fra 185.000 kroner til 1.000.000 kroner og med en løbetid på op til 10 år.

Lånet kræver normal kreditvurdering jf. Frøs Sparekasses gældende politikker.

Kampagnepuljen på i alt 50 millioner kroner udløber den 31. december 2017, eller når puljen er brugt

Gældende pr. den 1/1 2017

Hør mere om Vækstkautionslån

Lad os få en god snak om din forrentning

Find din afdeling her

mhj@intdev.dkAnlægsinvestering