Tid til finansiering?

Står din virksomhed overfor at skulle ekspandere, bygge til, købe maskiner, inventar eller noget helt tredje? Der kan være mange gode grunde til, at du har behov for finansiering – og lige så mange gode grunde til at snakke med en personlig erhvervsrådgiver hos Frøs Sparekasse. Vi har både kompetencerne og midlerne til at bringe dig og din forretning videre. Tal med os når det gælder finansiering til din virksomhed.

Brug for finansiering til din virksomhed?

Få et tilbud inden for 24 timer.

Klik her

Finansiering til din virksomhed med en personlig erhvervsrådgiver på sidelinjen

Det er en fordel at have sin egen personlige erhvervsrådgiver, når du gerne vil snakke finansiering. Du kommer nemlig til at tale med en fagperson, som kender din forretning og din økonomi ud og ind. Derfor er det også nemmere for os at give dig den rette rådgivning – og den rette finansiering, som er skruet sammen ud fra lige præcis dine ønsker og din virksomheds behov.

Find din personlige erhvervsrådgiver her

Det er en fordel at have din egen personlige erhvervsrådgiver, når du gerne vil snakke finansiering. Finansiering til din virksomhed

Hvilket finansieringsbehov har du?

Det er noget af det første, vi afdækker, når vi mødes.

Hvilket behov har du – og hvordan kan vi løse det bedst muligt sammen med dig. Hvis du er kunde hos os, kender vi dig og har en ekspertviden på området samt alle finansieringsmulighederne til at bringe din virksomhed videre.

Læs mere om dine muligheder for finansiering til din virksomhed som kunde hos Frøs Sparekasse via følgende links:

Vi svarer indenfor 24 timer

Det kan være vigtigt at agere hurtigt som selvstændig erhvervsdrivende. Det vi alt om som din lokale sparekasse. Derfor er det også vores målsætning at agere hurtigt, når du har brug for os. Forudsat vi har alle relevante informationer, kan vi træffe en hurtig beslutning og give dig svar på din forespørgsel indenfor 24 timer. Vi vil selvfølgelig også gerne rådgive dig om dine muligheder personligt – du skal blot tage fat i din lokale afdeling og erhvervsrådgiver.

Find din erhvervsrådgiver lige her

Driftsfinansiering

Hvis du spørger os, så er det absolut ikke ligegyldigt, hvilken finansiering du vælger til din virksomheds daglige drift. Det er for eksempel vigtigt at kigge på de på forventede udsving og virksomhedens behov for likviditet i årets løb. Forskellige behov kræver forskellige løsninger.

Erhvervskredit

Tilknytter du en erhvervskredit til driften af din virksomhed, kan du løbende finansiere udsvingene i virksomhedens drift fra måned til måned.

Anlægsinvestering

I en travl hverdag kan et hurtigt svar ofte have afgørende betydning. Også når der er tale om anlægsinvesteringer, som fx investering i biler, maskiner eller andet udstyr. Derfor lægger vi stor vægt på at kunne reagere hurtigt og finde en god finansieringsløsning i en fart.

Vi tilpasser også finansieringen, så afviklingen matcher bedst muligt til både din virksomhed og investeringens levetid. Hermed undgår du, at der stadig er gæld, når du sætter dit udtjente udstyr til salg.

Er du interesseret i at læse mere om anlægsinvesteringer, så kig her. Du er også altid velkommen til at give din erhvervsrådgiver et kald.

Find din personlige erhvervsrådgiver lige her

I en travl hverdag kan et hurtigt svar ofte have afgørende betydning. Derfor lægger vi stor vægt på at kunne reagere hurtigt i Frøs Sparekasse

Realkreditlån til virksomheder

Står du over for at skulle investere i erhvervsejendom, bygge om eller købe jord? Eller har du behov for finanisering af inventar og maskiner? Så kan din personlige erhvervsrådgiver hos Frøs Sparekasse rådgive og hjælpe dig med at finde den optimale investeringsløsning for dig og din virksomhed – både nu og i fremtiden. Et realkreditlån gør det muligt for dig at finansiere køb eller udvide erhvervsejendomme med op til 60% af ejendommens værdi. For landbrugsejendomme op til 70%. Det resterende beløb kan finansieres ved hjælp af et skræddersyet erhvervslån i Frøs Sparekasse. Vi samarbejder med DLR Kredit i forbindelse med realkreditlån til erhverv – det kan du læse mere om her eller du kan få en snak med din personlige rådgiver.

Få en snak om realkreditlån med din rådgiver

Har du stadig spørgsmål
eller er du måske allerede klar til et møde?

Kontakt os  Book et møde

Henrik Matthesenbrug-for-finansiering