Tid til finansiering?

Står din virksomhed overfor at skulle ekspandere, bygge til, købe maskiner, inventar eller noget helt tredje? Der kan være mange gode grunde til, at du har behov for finansiering – og lige så mange gode grunde til at snakke med en personlig erhvervsrådgiver hos Frøs Sparekasse. Vi har både kompetencerne og midlerne til at bringe dig og din forretning videre. Tal med os når det gælder finansiering til din virksomhed.

Brug for finansiering til din virksomhed?

Få et hurtigt svar.

Klik her

Finansiering til din virksomhed med en personlig erhvervsrådgiver på sidelinjen

Det er en fordel at have sin egen personlige erhvervsrådgiver, når du gerne vil snakke finansiering. Du kommer til at tale med en fagperson, som kender din forretning og din økonomi. Derfor er det også nemmere for os at give dig den rette rådgivning – og den rette finansiering, som er sammensat ud fra lige præcis dine ønsker og din virksomheds behov.

Find din personlige erhvervsrådgiver her

Det er en fordel at have din egen personlige erhvervsrådgiver, når du gerne vil snakke finansiering. Finansiering til din virksomhed

Hvilket finansieringsbehov har du?

Hvilket behov har du – og hvordan kan vi løse det bedst muligt sammen med dig. Hvis du er kunde hos os, kender vi dig og har alle finansieringsmulighederne til at bringe din virksomhed videre.

Læs mere om dine muligheder for finansiering til din virksomhed som kunde hos Frøs Sparekasse via følgende links:

Kort beslutningsvej

I et omskifteligt marked er der behov for at agere hurtigt. Hos Frøs Sparekasse opererer vi med korte beslutningsveje, fordi vi er en agil organisation, og kunderne altid er tæt på den, der tager afgørende beslutninger. Enkelheden og tilgængeligheden gør, at det er nemt at være kunde og giver mulighed for at fokusere på virksomhedens drift og kerneforretning.

Find din erhvervsrådgiver lige her

Driftsfinansiering

Hvis du spørger os, så er det absolut ikke ligegyldigt, hvilken finansiering du vælger til din virksomheds daglige drift. Det er for eksempel vigtigt at kigge på de på forventede udsving og virksomhedens behov for likviditet i årets løb.

Erhvervskredit

Tilknytter du en erhvervskredit til driften af din virksomhed, kan du løbende finansiere udsvingene i virksomhedens drift fra måned til måned.

Anlægsinvestering

I en travl hverdag kan et hurtigt svar ofte have afgørende betydning for at du kan indgå en aftale med en leverandør eller kunde. Også når der er tale om anlægsinvesteringer, som fx investering i biler, maskiner eller andet udstyr. Derfor lægger vi stor vægt på at kunne reagere hurtigt og finde den optimale finansieringsløsning.

Vi tilpasser også finansieringen, så afviklingen matcher bedst muligt til både din virksomhed og investeringens levetid. Hermed undgår du, at der stadig er gæld, når du sætter dit udtjente udstyr til salg.

Er du interesseret i at læse mere om anlægsinvesteringer, så kig her. Du er også altid velkommen til at give din erhvervsrådgiver et kald.

Find din personlige erhvervsrådgiver lige her

Har du stadig spørgsmål
eller er du måske allerede klar til et møde?

Kontakt os

Henrik Matthesenbrug-for-finansiering