Driftsfinansiering

Vareindkøb, lønninger, husleje og meget mere. Dagligdagen i din virksomhed skal glide let og uden problemer. Det er i dagligdagen, at dit bankvalg for alvor skal stå sin prøve. Driftsfinansieringen skal være på plads.

Hos Frøs Sparekasse har vi altid haft en veludviklet sans for, hvornår det giver god mening at vende tommelfingeren op – og hvornår både du, din virksomhed og Frøs Sparekasse er bedst tjent med at træde lidt på bremsen. Du kan derfor roligt gå til din personlige erhvervsrådgiver, hvis du har behov for at få finansieret driften.

Det er ikke ligegyldigt, hvilken finansieringsform du vælger til din virksomheds daglige drift. Det er for eksempel vigtigt at kigge på de forventede udsving og virksomhedens behov for likviditet i årets løb.

I Frøs Sparekasse kan du få en driftskonto på gode vilkår. Den er fleksibel, og tager højde for de store eller små udsving i din likviditet.

Lad os tage en god snak om dine muligheder

Klik her

Erhvervskonto eller erhvervskredit?

Vælger du en erhvervskonto til driften af din virksomhed, er det nemt for dig at sikre en attraktiv forrentning af dine midler. Tilknytter du en erhvervskredit, kan du løbende finansiere udsvingene i virksomhedens drift fra måned til måned.

Giv os et kald og lad os regne på det

Valutakonto og -kredit

Handler du med udlandet kan du i Frøs Sparekasse få en konto, hvor du og dine kunder kan sætte penge ind uden først at veksle dem om til danske kroner. Den sikrer dig mod eventuelle kursudsving overfor den danske krone og minimerer kurstabet ved omvekslinger.

Du kan få en valutakonto i alle de mest almindelige valutaer. Har du behov, kan du også få en erhvervskredit i udenlandsk valuta.

Lad os få en
rigtig god snak

Find din afdeling her

mhj@intdev.dkDriftsfinansiering