Driftsfinansiering skaber handlefrihed

Når du driver virksomhed, er det vigtigt at have økonomisk fleksibilitet i den daglige drift. Hos Frøs Sparekasse tilbyder vi driftsfinansiering, der sikrer hurtig ageren i markedet og handlefrihed til at udnytte de muligheder, der opstår. Vi sætter os altid ind i virksomheden og det pågældende marked. Det gør vi for at kunne rådgive virksomheden bedst muligt.

Størst mulig agilitet for din virksomhed

Sammen gennemgår vi de forventede udsving og virksomhedens behov for likviditet i løbet af året. På den måde kan vi vælge den driftsfinansiering, der skaber størst mulig fleksibilitet for virksomheden. Og jo bedre vi kender driften, jo bedre kan vi rådgive, så der altid er den nødvendige likviditet til at klare udbetalinger til fx varekøb, løn og administrative driftsudgifter.

Sammen skaber vi fleksibilitet
i din driftsfinansiering

Find din personlige erhvervsrådgiver

Tryghed og overblik med valutakonto og -kredit

Hos Frøs Sparekasse kombinerer vi altid lokal indsigt med udsyn. Derfor er vi også et sikkert valg, hvis virksomheden handler med udlandet. Med en valutakonto kan du som erhvervskunde oprette en konto i alle gængse valuta. En valutakonto giver større overblik over virksomhedens valutaflow og minimerer kurstab ved omveksling.

Hør om dine fordele med en valutakonto

Find din personlige erhvervsrådgiver

Skal vi optimere
din virksomhed?

Ring til din afdeling her

Kristina MulvadDriftsfinansiering