Attraktiv finansiering med erhvervsleasing

Når du driver virksomhed, er det vigtigt at have den rigtige finansiering. Erhvervsleasing er en attraktiv finansieringsløsning, fordi det giver virksomheden en række fordele: Blandt andet holdes likviditeten i virksomheden og kan i stedet anvendes til at skabe værdi og nye forretninger. Den faste månedlige ydelse til biler, lastbiler og maskiner giver overblik og høj budgetsikkerhed og sikrer samtidig, at biler og udstyr altid er opdaterede.

Hos Frøs Sparekasse sætter vi os ind i din virksomhed og det marked, du bevæger dig i. Vores korte beslutningsveje og forskellige leasingmuligheder sikrer dig høj fleksibilitet og skræddersyede løsninger.

Sammen finder vi den rigtige leasingløsning

Find din personlige erhvervsrådgiver

Høj budgetsikkerhed

Når du leaser, betaler du en fast månedlig ydelse for at have brugsretten over bilen eller maskinen i en aftalt periode. Udgifterne er kendte – det giver høj budgetsikkerhed og overblik. Samtidig er der mulighed for sæsonbetaling, hvis likviditeten svinger henover året.

Skræddersyet leasing

Det er let at komme i gang med at lease de køretøjer, virksomheden har behov for. Opstarts- og etableringsomkostningerne er lavere end ved traditionel finansiering. Hos Frøs Sparekasse hjælper vi med at skabe overblik over, hvad leasing betyder for virksomheden på både kort og lang sigt og rådgiver om vores forskellige finansieringsmuligheder. Din personlige erhvervsrådgiver tager højde for, hvilken type virksomhed du driver og finder den mest attraktive løsning.

Flere fordele ved erhvervsleasing:

Med Frøs Leasing har du en lang række fordele:

  • Ingen momsudlæg eller udgifter til stempel- og tinglysningsafgifter.
  • Valgfri leverandør.
  • Mulighed for sæsonleasing med fordeling af ydelserne.
  • Registreringsafgift betales kun i leasingperioden.
  • Hele leasingydelsen kan fratrækkes i skat.

Frøs Leasing kan bruges til:

biler
varebiler
lastbiler, transportmateriel og busser
landbrugs- og entreprenørmaskiner
industrimaskiner med serienummer.

Vi hjælper dig hurtigt videre.

Få en leasingløsning

Ring til din erhvervsrådgiver

Kristina MulvadErhvervsleasing