Solid rådgivning om realkreditlån

Som virksomhedsejer vil realkreditlån være en vigtig del af den samlede finansiering på erhvervsejendomme. Et realkreditlån gør det nemlig muligt for dig at finansiere køb eller udvidelse af erhvervsejendomme.

Finansiel indsigt og overblik

Som erhvervskunde hos Frøs Sparekasse er du altid tilknyttet en fast, personlig erhvervsrådgiver. Det betyder, at du har en sparringspartner, der kender virksomheden og samtidig har stor indsigt i finansiering af erhvervsejendomme. Vi yder kompetent rådgivning om lånoptagning og omlægning af eksisterende realkreditlån og ved, hvornår det er fordelagtigt at omlægge. Samtidig har virksomhedens personlige erhvervsrådgiver overblik over virksomhedens samlede økonomi og hjælper med attraktiv finansiering af eventuelle restbeløb med skræddersyede erhvervslån i Frøs Sparekasse.

Sammen finder vi den optimale finansieringsløsning

Find din personlige erhvervsrådgiver

Et stærkt samarbejde med DLR Kredit

På erhvervsområdet samarbejder vi med DLR Kredit, som yder realkreditlån til de fleste erhvervsformål. Tilsammen har DLR Kredit og Frøs Sparekasse et stort lokalkendskab, erfaring og ikke mindst faglig indsigt i ejendomskategorier og værdiansættelse. Det er din garanti for en skræddersyet løsning til gavn for virksomhedens udvikling og ambitioner.

Hos DLR Kredit kan du vælge mellem forskellige realkreditlån med eller uden afdrag:

Fastforrentede kontant- og obligationslån

Fast afdrag hvor renter og afdrag er konstant i hele lånets løbetid

Rentetilpasningslån i DKK og EUR med eller uden afdrag

Lånet rentetilpasses med et fast tidsinterval. Renter og afdrag følger rentetilpasningstidspunkterne.

Kort rentetilpasningslån

Rentetilpasningslån kan tilbydes som kontant og obligationslån med en halvårlig rentefastsættelse, som fastsættes med baggrund i enten CITA- eller CIBOR-renten.

Læs mere om DLR Kredit her.

Få faglig sparring om dine muligheder

Kontakt din afdeling

Lad os finde den optimale løsning til din virksomhed

Find din erhvervsrådgiver

Kristina MulvadRealkreditlån til virksomheder