Tid til finansiering?

Når virksomheden står over for en større investering eller udvidelse i form af for eksempel nye bygninger, it-udstyr eller geninvesteringer, er det vigtigt at have den optimale finansieringsløsning. Det ved vi som Sydjyllands lokale samarbejdspartner til erhvervsdrivende.

Optimal finansiering og kompetent sparring

Når der er behov for finansiering til din virksomhed, tilpasser du sammen med virksomhedens personlige erhvervsrådgiver lånet i fællesskab. På den måde passer afviklingen bedst muligt til virksomheden og investeringens levetid. Sammen lægger vi en plan for afvikling, lånetype og beløb, så investeringen sikrer den mest optimale vækst for virksomheden. Virksomhedens erhvervsrådgiver kender forretningen, branchen og økonomien – sammen fastlægger I den helt rigtige finansiering.

Brug for finansiering?

Få et hurtigt svar

Kontakt din erhvervsrådgiver

Virksomhedens finansieringsbehov

Hvilket behov har virksomheden – og hvordan kan vi i fællesskab løse det bedst muligt? Som erhvervskunde i Frøs Sparekasse har du altid en fast, personlig erhvervsrådgiver, som kender virksomheden – og som har alle finansieringsmuligheder til at bringe virksomheden videre.

Som erhvervskunde i Frøs Sparekasse har virksomheden flere muligheder for finansiering.

Anlægsinvestering

Med anlægsfinansiering tilpasser vi lånet i fællesskab, så afviklingen passer bedst muligt til virksomheden og investeringens levetid. Sammen lægger vi en plan for afvikling, lånetype og beløb, så investeringen sikrer den mest optimale vækst for virksomheden.

Læs mere om anlægsinvestering her

Driftsfinansiering

Når du driver virksomhed, er det vigtigt at have økonomisk fleksibilitet i den daglige drift. Hos Frøs Sparekasse tilbyder vi driftsfinansiering, der sikrer hurtig ageren i markedet og handlefrihed til at udnytte de muligheder, der opstår. Sammen gennemgår vi de forventede udsving og virksomhedens behov for likviditet i løbet af året. På den måde kan vi vælge den driftsfinansiering, der skaber størst mulig fleksibilitet for virksomheden. Og jo bedre vi kender driften, jo bedre kan vi rådgive, så der altid er den nødvendige likviditet til at klare udbetalinger til fx varekøb, løn og administrative driftsudgifter.

Læs mere om driftsfinansiering her

Erhvervsleasing

Erhvervsleasing er en attraktiv finansieringsløsning, fordi det giver virksomheden en række fordele: Blandt andet holdes likviditeten i virksomheden og kan i stedet anvendes til at skabe værdi og nye forretninger. Den faste månedlige ydelse til biler, lastbiler og maskiner giver overblik og høj budgetsikkerhed og sikrer samtidig, at biler og udstyr altid er opdaterede.

Læs om leasing til virksomheder her

Mellemfinansiering

Uanset om du skal bygge nyt, bygge til, bygge om eller står mellem køb og salg af ejendomme, tilbyder vi en attraktiv byggekredit. En byggekredit anvendes som en mellemfinansiering, inden den endelige finansiering af det færdige projekt er på plads.

Læs mere om mellemfinansiering her

Realkreditlån til virksomheder

Vi yder kompetent rådgivning om lånoptagning og omlægning af eksisterende realkreditlån og ved, hvornår det er fordelagtigt at omlægge. Samtidig har virksomhedens personlige erhvervsrådgiver overblik over virksomhedens samlede økonomi og hjælper med attraktiv finansiering af eventuelle restbeløb med skræddersyede erhvervslån i Frøs Sparekasse.

Læs mere om realkreditlån her

Kort beslutningsvej og hurtig respons

I et omskifteligt marked er der behov for at agere hurtigt. Hos Frøs Sparekasse opererer vi med korte beslutningsveje, fordi vi er en agil organisation, og kunderne altid er tæt på den, der tager afgørende beslutninger. Enkelheden og tilgængeligheden gør, at det er nemt at være erhvervskunde og giver mulighed for at fokusere på virksomhedens drift og kerneforretning.

Lad os optimere din virksomhed

Er du blevet inspireret til et møde – eller er det tid til ny erhvervsbank?

Find din personlige erhvervsrådgiver

Klik her

Lad os optimere virksomhedens finansiering

Kontakt dit erhvervscenter

Henrik MatthesenTid til finansiering