Tid til forrentning af dit overskud?

Der kan være mange gode grunde til at investere virksomhedens overskud. Helt overordnet drejer det sig om at sikre købekraften af de opsparede midler – virksomhedens frie aktiver. Når det handler om investering af frie aktiver i virksomheden, er både erfaring, ekspertviden og de rigtige produkter altafgørende. Det samme er forventningsafstemning. Derfor går vi altid grundigt til værks og afdækker tidshorisont, risikoprofil og giver løbende adgang til fri likviditet. På den måde kan din erhvervsrådgiver skræddersy en løsning præcis til virksomhedens situation og ønsker.

Udnyt overskuddet

Når virksomheden står med et opsparet overskud, er det vigtigt at tage stilling til, hvad den skal bruges til. Skal pengene stå kontant, skal de investeres eller noget helt tredje?

Hos Frøs Sparekasse står din personlige erhvervsrådgiver sammen med vores formuecenter klar til at hjælpe virksomheden videre, når det kommer til placering af overskudslikviditet. Via personlig rådgivning og sparring skaber vi overblik over virksomhedens muligheder, og i fællesskab kommer vi frem til den beslutning, der passer bedst til virksomheden og dine behov.

Lad os hjælpe og rådgive dig omkring forrentning af dit overskud

Giv os et kald.

Klik her

Investeringsmuligheder

Med Frøs Sparekasse som erhvervs- og investeringspartner får virksomheden et stort udvalg af investeringsmuligheder – uanset om det er aktier, obligationer eller investeringsbeviser, der skal investeres i. Dine ønsker og behov klarlægges og definerer din risikoprofil. Samtidig tager vi en snak om, hvor mange penge du vil investere, og hvor stort et afkast du sigter efter.

Vi arbejder sammen med flere forskellige investeringsforeninger, alle sammen nøje udvalgt, så du får de bedste muligheder som investor, uanset risikoprofil.

Hos Frøs Sparekasse er vi ikke bundet af én investeringsforening. For dig betyder det, at vi har mange forskellige strenge at spille på, når vi skal anbefale den bedst mulige investering ud fra vores forventninger til rente- og aktiemarkederne.

Lad os tage en snak om investering

Depot- og formuepleje

Hvis du har depotværdier på 50.000 kroner eller mere, kan du få depotpleje hos Frøs Sparekasse. Hvis du har depotværdier på 2 millioner kroner eller mere, kan du få formuepleje. Fælles for begge tilbud er, at det er en skræddersyet investeringspakke baseret på din investeringsprofil set ud fra forhold som:

  • din erfaring som investor
  • din investeringsmæssige tidshorisont
  • din risikovillighed på både kort og langt sigt
  • din tabsevne.

I sidste ende er det dine personlige ønsker og behov, kombineret med vores store know-how og ekspertise på området, der afgør, hvordan pengene placeres. Læs mere om depot- og formuepleje lige her.

Hurtige svar, direkte kontakt og fast rådgiver

Bliv erhvervskunde allerede i dag.

Klik her

Tag en snak med din erhvervsrådgiver

Kontakt din afdeling

Henrik MatthesenTid til forrentning af dit overskud?