Tid til forrentning af dit overskud?

Vokser din virksomhed, har du lige trukket et overskud ud, eller har du måske solgt dit firma? Uanset hvad, så har du brug for rådgivning, så du får forrentet dit overskud på bedst mulig vis – uanset, hvor pengene befinder sig. Hos Frøs Sparekasse har vi en afdeling af dedikerede rådgivere, der har specialiseret sig i håndtering og investering af dit overskud. Eller sagt med andre ord: Vi har en afdeling, der arbejder for at give dig og dine penge de bedste betingelser.

Udnyt overskuddet

Når du står med et opsparet overskud, enten i virksomhedsregi eller i privatøkonomien, er det vigtigt at tage stilling til, hvad du vil bruge den til. Skal pengene stå kontant, vil du investere dem eller noget helt tredje?

Hos Frøs Sparekasse står vores formuecenter klar til at hjælpe dig og din virksomhed videre, når det kommer til placering af overskudslikviditet. Via personlig rådgivning og sparring skaber vi overblik over dine muligheder, og hjælper dig med at komme frem til den beslutning, der passer bedst til dig og dine behov.

Lad os hjælpe og rådgive dig omkring forrentning af dit overskud

Giv os et kald.

Klik her

Investeringsmuligheder

Med Frøs Sparekasse som din investeringspartner får du et stort udvalg af investeringsmuligheder – uanset om det er aktier, obligationer eller investeringsbeviser, du vil investere i. Dine ønsker og behov klarlægges og definerer din risikoprofil. Samtidig tager vi en snak om, hvor mange penge du vil investere, og hvor stort et afkast du sigter efter.

Vi arbejder sammen med flere forskellige investeringsforeninger, alle sammen nøje udvalgt, så du får de bedste muligheder som investor, uanset risikoprofil.

Hos Frøs Sparekasse er vi ikke bundet af én investeringsforening. For dig betyder det, at vi har mange forskellige strenge at spille på, når vi skal anbefale den bedst mulige investering ud fra vores forventninger til rente- og aktiemarkederne.

Lad os tage en snak om investering

Lad os hjælpe dig med at forrente dit overskud

Depot- og Formuepleje

Hvis du har depotværdier på 50.000 kroner eller mere, kan du få Depotpleje hos Frøs Sparekasse. Hvis du har depotværdier på 1 millioner kroner eller mere, kan du få Formuepleje. Fælles for begge tilbud er, at det er en skræddersyet investeringspakke baseret på din investeringsprofil set ud fra forhold som:

  • din erfaring som investor
  • din investeringsmæssige tidshorisont
  • din risikovillighed på både kort og langt sigt
  • din tabsevne.

I sidste ende er det dine personlige ønsker og behov, kombineret med vores store know-how og ekspertise på området, der afgør, hvordan pengene placeres. Læs mere om Depot- og Formuepleje lige her.

Har du stadig spørgsmål til forrentning af dit overskud,
eller er du allerede klar til et møde?

Kontakt os

Henrik MatthesenTid til forrentning af dit overskud?