Vækstlån til 0% i rente

Vækst og udvikling i vores landsdel skal der kæmpes for – det kommer ikke af sig selv ved at vente på gode tider. Hos Frøs Sparekasse mener vi, at erhvervslivet i Syd- og Sønderjylland har et kæmpe potentiale. Det er et potentiale, som vi gerne vil være med til at understøtte som din lokale sparekasse og sparringspartner.

Drømmer du om vækst?

Vi vil i Frøs Sparekasse gerne give vores bidrag til, at der kan skabes flere job i vores – og dit – lokalområde. Derfor giver vi lån til 0% i rente første år. Hver gang der skabes en ny arbejdsplads lokalt, så kommer det rigtig mange til gode: Butikkerne, skolen, bosætningen, kommunekassen – ja, hele vejen rundt om Syd- og Sønderjylland.

Få svar indenfor 24 timer

Går du og vurderer potentialet
ved at udvide forretningen?
Så lad os sammen analysere mulighederne

Book et møde allerede i dag.

Klik her

100 millioner øremærket til vækst

Vi har øremærket 100 millioner kroner til en ny vækstpulje, som udelukkende går til at fremme væksten og skabe arbejdspladser i lokalområdet – og i din virksomhed.

Klar til en snak? Find din afdeling her

Via vores vækstpulje kan du som erhvervskunde i Frøs Spa­rekasse få et vækstlån med 0% i rente det første år. Heref­ter er renten variabel på mellem 4% og 8% p.a.

Fakta om vækstlån til 0% i rente

Som erhvervskunde i Frøs Spa­rekasse kan du få et vækstlån med 0% i rente det første år. Heref­ter er renten variabel og på mellem 4,00% og 8,00% p.a.

Du kan låne 200.000 kroner for hver ny arbejdsplads, vækstlå­net er med til at skabe, og du kan låne op til 2 millioner kroner. Du har mulighed for afdragsfrihed det første år. Vi aftaler afviklin­gen ved lånets etablering, dog max 10 år.

Tilbuddet udløber den 31. december 2017, eller når vækst­puljen på 100 millioner er opbrugt. Du skal være/blive helkunde i sparekas­sen, og vi foretager en almindelig kreditvurdering.

Gældende pr. den 1. januar 2017

Lad os tage en snak om dine muligheder

Solid og sikker

Frøs Sparekasse er et af Danmarks mest solide og sikre pengeinstitutter. Det er vi blandt andet blevet ved at være en professionel og proaktiv medspiller for det lokale erhvervsliv i de områder, hvor vi har vores afdelinger.

Har du lyst til en snak om dine muligheder, så kan du finde din lokale erhververådgiver her – husk at du naturligvis får direkte telefonnummer og mail til din erhvervsrådgiver i Frøs Sparekasse.

Klar til en snak? Find din afdeling her

Lad os få en rigtig god snak

om din virksomhed og dine muligheder

Find din afdeling her

mhj@intdev.dkVækst og ansættelse af flere – 0% til erhverv