Fordelsklub – sjov for hele familien med rabat

Er du og din familie klar til vilde forlystelser, eller vil I hellere opleve de vilde dyr i zoo?

Som kunde i Frøs Sparekasse får du adgang til en fordelsklub, hvor vi kan tilbyde dig at få rabat på billetter til en lang række forlystelses- og dyreparker i hele Danmark.

Så hvis I planlægger en tur med vind i håret, dyreparker eller forlystelser i Tivoli, kan du købe billetterne allerede nu. Og du kan selvfølgelig købe billetter til hele familien.

Det skal du vide

Billetterne sælges af Tenerity ApS gennem en webside, som administreres af Tenerity ApS.

I de fleste tilfælde kan du selv printe billetterne direkte efter bestillingen er gennemført. For nogle enkelte forlystelsesparker vil billetterne blive sendt til dig som PDF-fil i en separat email.

Al administration omkring billetsalg og udsendelse af billetter varetages af Tenerity ApS.

Bemærk, at der på hver billet vil være et administrationsgebyr på 10 kroner.

Et skattekort over syd- og sønderjydernes favoritsteder

I Frøs Sparekasse er vi vilde med Syd- og Sønderjylland – vi mener det faktisk, når vi siger, at vi er den lokale sparekasse. Derfor har vi skabt et skattekort – et kort skabt på kryds og tværs af sønderjyder. Af mig og af dig. Du kan gå på opdagelse og få inspiration til din næste udflugt her.

Har du spørgsmål?

Der er kundeservice tilgængelig på email, som varetages af Tenerity ApS inden for almindelig arbejdstid (kl. 9-15 mandag til fredag).

Mail: information@medlemsservice.com

Bestil billetter

Opret dig som bruger og bestil billetter allerede nu.

Så er du klar til vind i håret og et sug i maven, når du prøver rutsjebanen, kravler op i trætoppe, eller besøger løverne?

Bestil dine billetter her

Lad os få en god snak

Find din afdeling her

Kristina MulvadFordelsklub