Køb byggegrund på helt særlige vilkår

Drømmer I om en have med plads til gæster og fester, et spritnyt drømmehus på en naturskøn grund eller måske et sommerhus med kig til vandet? Uanset grunden, kan vi hjælpe med et solidt økonomisk fundament. Vores nye grundkøbslån er et attraktivt lån til jer, der drømmer om at købe byggegrund og som skal i gang med at bygge hus eller sommerhus. Som Syd- og Sønderjyllands lokale boligbank kender vi dit lokalområde, og vi sidder med ekspertviden om alt indenfor boligfinansiering. Dyk ned i siden og bliv klogere på processen. Vi står klar med solid rådgivning lige fra køb af byggegrund til det færdige byggeri.

Skal du købe en byggegrund?

Gør drømmen til virkelighed med vores 0% grundkøbslån

Måske du søger efter grunde til salg? Eller måske du allerede har fundet en perfekt, naturskøn byggegrund? Gør din boligdrøm til virkelighed med vores grundkøbslån.

Vi gør det ret enkelt at træffe et godt valg, når du skal have finansieret din byggegrund: Hos os kan du nemlig få et grundkøbslån til 0% i rente et helt år. Resten af lånets løbetid får du en konkurrencedygtig rente.

Lånebetingelser:

  • Det første år er renten 0% p.a. og med mulighed for afdragsfrihed.
  • Løbetiden kan være op til 20 år.
  • Du skal optage dit realkreditlån via Totalkredit og have samlet dine pengesager i Frøs Sparekasse.
  • Lånet er et tilbud til eksisterende og nye privatkunder i forbindelse med køb af en grund, hvor de vil bygge en bolig eller et fritidshus til egen benyttelse.
  • Du kan låne op til 90% af grundens værdi inkl. eventuelle tilslutningsafgifter i forbindelse med optagelse af lånet.
  • Vi tager sikkerhed via et ejerpantebrev i din ejendom/grund og foretager altid en kreditvurdering.

Regneeksempel

Gældende pr. 30. oktober 2023

0% grundkøbslån på 500.000 kr.

Pålydende variabel rente 6,45-9,45% p.a.
Variabel debitor rente 6,61-9,79% p.a.
ÅOP før skat 7,00-10,20%
Etableringsomkostninger 4.000 kr.
Særlige vilkår – se ovenfor

Forudsætninger for beregning af ÅOP:

Samlet kreditbeløb 500.000 kr.
Løbetid 20 år.
Afdragsform annuitetslån
Det samlede beløb der skal betales tilbage 914.676-1.141.228 kr.
Ydelse pr. måned 3.811-4.756 kr.
Omkostninger til sikkerheder 9.125 kr.

Har du allerede fundet din byggegrund?

Så ved vi, at det skal gå hurtigt.

Udfyld formularen nedenfor og få et tilbud på dit boliglån indenfor 24 timer
– forudsat, at vi har alle relevante informationer*.

Vi ringer dig op for at indhente relevant information.

*For at give dig det helt rigtige lån skal vi naturligvis vide mere om dig – det er forudsætningen for al god rådgivning hos Frøs Sparekasse. Med afsæt i information fra dig udarbejder vi forslag til dit boliglån – alle hverdage.

Kontaktformular bolig
Er du kunde i Frøs Sparekasse?

Vi passer naturligvis godt på dine data. Det kan du læse om under vores vilkår for brug.

Når du giver Frøs Sparekasse dine oplysninger, accepterer du samtidig sparekassens almindelige forretningsbetingelser samt at sparekassen må ringe til dig og fortælle om produkter, som vi synes passer til dine behov. Dine kontaktoplysninger gemmer vi så længe, du er kunde i Frøs Sparekasse og i løbende plus fem år efter at kundeforholdet er ophørt.

Venner fejrer indflytning

Vi har ikke kun lån til byggegrund til en lav rente
– du får også lav rente på dit huslån det første år

Måske du allerede har byggegrunden på hånden. Hvad er så næste skridt? Ja, egentlig er der mange – men ét af de helt væsentlige er selvfølgelig at få jeres drømme og jeres økonomi til at gå op i en højere enhed. Og dét vil vi som jeres lokale sparekasse gerne hjælpe med. Derfor tilbyder vi ikke alene et billigt huslån til 0% i rente det første år, men også personlig rådgivning, du kan bruge til noget. Uanset om I skal bruge mere eller mindre plads, om I drømmer om livet ved stranden eller et hus på landet. Vi synes nemlig, det er vigtigt at møde vores kunder i øjenhøjde, uanset hvor de befinder sig i livet. Læs mere om vores boliglån på nul-procent.dk.

Prøv vores boligberegner

Hvor meget kan jeg låne?

Hvad kan jeg købe bolig for – inklusiv byggegrund? Få et nemt og hurtigt fingerpeg over, hvad, og hvor meget, du har råd til ved hjælp af vores boligberegner. Så er det helt enkelt at tage drømmene et skridt videre. Vi vil selvfølgelig også gerne rådgive dig om dine muligheder personligt – du skal bare ringe os op.

Hvad kan jeg købe grund og bolig for?

Hvor meget kan jeg låne?

Hvor meget kan jeg låne?

Din guide til nybyggeri
– når du har fundet byggegrunden

Når du har fundet den perfekte byggegrund og skal til at bygge hus, så tag os med på råd.

Der er mange muligheder at vælge imellem, når du skal have et hus på din byggegrund – og endnu flere valg, der skal træffes og prioriteres. Det kan være lidt en jungle at navigere rundt i al information, når du skal bygge hus for første gang. Der er meget information, der skal fordøjes, og mange beslutninger der skal tages – både store og små.

Fra personlig rådgivning til boligkøb

Hos Frøs Sparekasse kender vi vigtigheden af god rådgivning. Det giver tryghed, og vished om, at vi får mulighed for at lære både dig og dine behov at kende. Det er vores erfaring.

Skal det gå hurtigt?

Måske du allerede har fundet drømmehuset? Så vil du helt sikkert gerne have det hele på plads hurtigst muligt. Hvis vi har alle relevante informationer kan vi give dig vores bud indenfor 24 timer.

RING MIG OP

Tal med en rådgiver
og hør mere om alle fordelene ved et
0% boliglån hos Frøs Sparekasse.

Kontaktformular bolig
Er du kunde i Frøs Sparekasse?

Vi passer naturligvis godt på dine data. Det kan du læse om under vores vilkår for brug.

Når du giver Frøs Sparekasse dine oplysninger, accepterer du samtidig sparekassens almindelige forretningsbetingelser samt at sparekassen må ringe til dig og fortælle om produkter, som vi synes passer til dine behov. Dine kontaktoplysninger gemmer vi så længe, du er kunde i Frøs Sparekasse og i løbende plus fem år efter at kundeforholdet er ophørt.

Skal vi tage en snak?

Udfyld formularen ovenfor eller giv os et kald

Kontakt os

Kristina MulvadGrundkøbslån