Tillid og tætte relationer:

“Derfor kan vi rykke lynhurtigt på store byggeprojekter”

Har du forretningsforståelse og viljen til at arbejde hårdt? Så har du også gode forudsætninger for at udvikle din virksomhed. Men det kræver også et pengeinstitut, der tror på dit projekt.

Tømrermester Brian Jessen har alle tre ingredienser. Og måske er det forklaringen på, at den 44-årige indehaver af Jessen Tømrer & Snedker ApS i Rødding har tredoblet antallet af medarbejdere i virksomheden, siden han trådte ind i virksomheden.

Det gjorde han i 2011. De første to år som kompagnon mens generationsskiftet lige så stille blev forberedt i samarbejde med Frøs Sparekasse. Siden 2013 har Brian Jessen været eneindehaver af virksomheden.

En stor del af virksomhedens omsætning kom oprindeligt fra landbrug. For eksempel opførelse af stalde og renovering af gårde. Men finanskrisen satte en stopper for en del investeringer i landbruget.

“Jeg har haft den samme rådgiver alle år. Det giver en historik og en gensidig tillid, der er meget værdifuld. Det giver også en beslutningskraft, der er helt tæt på mig og min virksomhed”

Brian Jessen, indehaver af Jessen Tømrer og Snedker ApS

Udvikling koster

“Jeg kunne se, at vi måtte omstille os til at kunne dække flere områder og at vores folk skulle kunne løse alle typer af tømrer- og snedkeropgaver”, siger Brian Jessen.

Derfor tog han fat på omstillingsopgaven og begyndte at udvide paletten af kompetencer i Jessen Tømrer & Snedker ApS, så virksomheden kunne komme i spil til nye typer opgaver.

“Men når man sætter gang i en udviklingsproces i sin virksomhed, koster det også flere penge: Nye medarbejdere, der skal have løn, mere værktøj, flere stilladser og flere håndværkerbiler. Det er investeringer, der skal finansieres”, fortæller Brian Jessen.

 

Finansiel beslutningskraft helt tæt på

Gennem hele processen har han haft sin rådgiver fra Frøs Sparekasse tæt på.

“Min kompagnon var også kunde i Frøs Sparekasse og jeg har haft den samme rådgiver alle år. Det giver en historik og en gensidig tillid, der er meget værdifuld. Det giver også en beslutningskraft, der er helt tæt på mig og min virksomhed. Det betyder, at vi kan rykke hurtigt, hvis det bliver nødvendigt. For eksempel hvis vi vinder et stort udbud og lynhurtigt skal kunne stille en bankgaranti. Eller ved spidsbelastninger, hvor vi skal betale for store leverancer, før vi får betaling fra vores kunde”, siger Brian Jessen.

 

Kritiske spørgsmål = dyb interesse

Han har altid oplevet en oprigtig og dyb interesse for sin virksomhed fra Frøs Sparekasse.

“De vil virkelig gerne hjælpe. Og når min bankrådgiver eller bankdirektøren stiller irriterende, kritiske spørgsmål til mit budget og min balance, så er det jo netop, fordi de ønsker, at vi skal lykkes”, siger Brian Jessen.

Brian Jessens udviklingsstrategi må siges at være lykkedes til topkarakter. Da han trådte ind virksomheden som medejer i 2011, var det som medarbejder nummer 12. I dag beskæftiger Jessen Tømrer & Snedker ApS i alt 37 ansatte og løser blandt andet opgaver inden for både institutionsbyggeri, erhvervsbyggeri og alment boligbyggeri.

 

Succes på entreprisemarkedet

“Vi laver stadig en masse mindre, lokale opgaver for private og erhvervsdrivende, men i de senere år har vi virkelig fået hul på entreprisemarkedet”, siger Brian Jessen.

Jessen Tømrer & Snedker ApS har således vundet tre hovedentrepriser på Sjælland, hvor virksomheden står for byggestyring, indhyring af underentreprenører og selv løser tømrerentrepriserne.

Via byggekoncernen Casa har Jessen Tømrer & Snedker ApS også vundet flere store fagentrepriser på renovering af store boligforeningsbyggerier i Østjylland.

Brian Jessen er selv født og opvokset i Rødding og derfor var det en særlig glæde for ham, da hans virksomhed vandt licitationen på tømrer- og snedkerarbejdet på Frøs Sparekasses ny hovedkontor i Rødding.

Jessen Tømrer & Snedker ApS

Jessen Snedker & Tømrer ApS udfører alle typer tømrer- og snedkerarbejde inden for nybyggeri, renovering og entreprise.

Virksomheden har 37 ansatte

Læs mere her.

“De vil virkelig gerne hjælpe. Og når min bankrådgiver eller bankdirektøren stiller irriterende, kritiske spørgsmål til mit budget og min balance, så er det jo netop, fordi de ønsker, at vi skal lykkes”

Brian Jessen, indehaver af Jessen Tømrer & Snedker ApS

Lad os optimere din virksomhed

Er du blevet inspireret til et møde – eller er det tid til ny erhvervsbank?

Find din personlige erhvervsrådgiver

Klik her

Hvad læser andre erhvervskunder?

Er det tid til ny erhvervsbank?

Hvad skal du overveje i forbindelse med et bankskifte?
Og hvorfor skal du som erhvervskunde overveje Frøs Sparekasse som sparringspartner og nyt pengeinstitut?
Få svarene og bliv klogere på din lokale samarbejdspartner via knappen her.

Mød din sparringspartner

Oplev forskellen med Frøs Sparekasse

Oplev forskellen, læs mere om vores erhvervscentre
og bliv klogere på fordelene ved at vælge Frøs Sparekasse

Læs mere om forskellen

Attraktiv finansiering med erhvervsleasing

Når du driver virksomhed, er det vigtigt at have den rigtige finansiering.
Erhvervsleasing er en attraktiv finansieringsløsning, fordi det giver virksomheden en række fordele.

Bliv klogere

Kristina MulvadJessen Tømrer & Snedker ApS