Kære klubmedlem
i Syd- og Sønderjylland

Frøs Sparekasse har rødderne dybt plantet i den syd- og sønderjyske muld. Det er den virkelighed, vi er rundet af. Der er et stort engagement ude i den lille lokale fodboldklub, til det lokale håndboldstævne, motionsløbet, ishockeykampen eller skolestævnet. Det er her, det hele starter. Dét engagement støtter vi op om som din lokale sparekasse.

Vi støtter din klub – måske har du lyst til at prøve os?

Betyder det noget for vores kunder, at deres sparekasse støtter op om det lokale foreningsliv? Dét vil vi mene. Fordi fællesskabet, sportsudøverne og ikke mindst de lokale ildsjæle og frivillige er med til at gøre Syd- og Sønderjylland til et godt sted at være. Også for dig.

Et enkelt møde giver penge i klubkassen

Nu kan du også være med til at gøre livet i din klub lidt sjovere. Få et par nye øjne på din økonomi og lad os tage en snak. Når vi har holdt mødet, giver vi 500 kroner ekstra til klubkassen oveni vores støtte til klubben, som tak for din tid og ulejlighed.

Tilbuddet gælder kun dig, der endnu ikke er kunde i Frøs Sparekasse. Du skal være over 18 år og vi forventer naturligvis, at du kommer til mødet med et oprigtigt ønske om at finde en bedre bank. Tilbuddet kan kun bruges en gang pr. husstand.

Book et møde med os
– og gør livet i din klub sjovere

Udfyld felterne og vi giver dig et kald – og aftaler en tid til en god snak og en kop kaffe, helt uforpligtende.

Vælg din klub:*