Har du lyst til en snak med os?

Måske det er tid til ny bank? Så burde du måske overveje en sparekasse. Hvorfor? Jo, det skal vi sige dig. Når du vælger at blive kunde hos Frøs Sparekasse, vælger du at få en personlig rådgiver. En der kender dig og din økonomi, så du kan få den rigtige rådgivning. Du vælger også at få en sparekasse, der er engageret i dit lokalområde, fordi vi mener, at det gør en forskel – også for dig. Af de grunde, og mange flere, bør du overveje Frøs Sparekasse, når du overvejer at skifte bank.

Book et møde

Der kan være mange årsager til, at du overvejer at skifte bank eller sparekasse. Uanset, så glæder vi os til at møde dig. Hvis du har lyst til en snak med en af vores personlige rådgivere, så udfyld formularen herunder. Så giver vi dig et kald og aftaler et tidspunkt for at mødes til en snak.

Skal vi tage en snak?

Udfyld felterne herunder og vi giver dig et kald.
Vi glæder os til en god snak med dig.

 

Kontaktformular generel

Vi passer naturligvis godt på dine data. Det kan du læse om under vores vilkår for brug.

Når du giver Frøs Sparekasse dine oplysninger, accepterer du samtidig sparekassens almindelige forretningsbetingelser samt at sparekassen må ringe til dig og fortælle om produkter, som vi synes passer til dine behov. Dine kontaktoplysninger gemmer vi så længe, du er kunde i Frøs Sparekasse og i løbende plus fem år efter at kundeforholdet er ophørt.

Din lokale sparekasse

Kontakt os

Julie Dalby StorgaardBook møde