Har du lyst til en snak med os?

Måske det er tid til ny bank? Så burde du måske overveje en sparekasse. Hvorfor? Jo, det skal vi sige dig. Når du vælger at blive kunde hos Frøs Sparekasse, vælger du at få en rådgiver, der kender dig og din økonomi, så du kan få den rigtige rådgivning. Du vælger også at få en sparekasse, der er engageret i dit lokalområde, fordi vi mener, at det gør en forskel – også for dig. Af de grunde, og mange flere, bør du overveje Frøs Sparekasse, når du overvejer at skifte bank.

Book et møde

Der kan være mange årsager til, at du overvejer at skifte bank eller sparekasse. Uanset, så glæder vi os til at møde dig. Hvis du har lyst til en snak så udfyld formularen herunder. Så giver vi dig et kald og aftaler et tidspunkt for at mødes til en snak.

Er du allerede kunde hos os?
Så log ind i din net- eller mobilbank og skriv til os der

Har du brug for at kontakte os, booke et møde med din rådgiver eller for eksempel sende dokumenter til os, så skal du bruge vores nye net- eller mobilbank. I netbank finder du funktionen under Beskeder i menuen til venstre og via Aktiviteter i øverste højre hjørne. I mobilbank klikker du på klokken i midten af menuen og derefter på Beskeder.

Ny bank?
Book et møde med en lokal rådgiver.

Udfyld felterne herunder så ringer vi dig op.

 

Kontaktformular generel
Er du kunde i Frøs Sparekasse?

Vi passer naturligvis godt på dine data. Det kan du læse om under vores vilkår for brug.

Når du giver Frøs Sparekasse dine oplysninger, accepterer du samtidig sparekassens almindelige forretningsbetingelser samt at sparekassen må ringe til dig og fortælle om produkter, som vi synes passer til dine behov. Dine kontaktoplysninger gemmer vi så længe, du er kunde i Frøs Sparekasse og i løbende plus fem år efter at kundeforholdet er ophørt.

Din lokale sparekasse

Kontakt os

Kristina MulvadBook møde