Kort beslutningsvej

Som din virksomheds lokale sparringspartner ved vi, at hurtige og rigtige svar kan gøre en stor forskel for dig som erhvervsdrivende. Vi er lokale, agile og har korte beslutningsveje, fordi det gør os til en kompetent og løsningsorienteret sparringspartner.

Tillid og tætte relationer

Brian Jessens tog hul på en større udviklingsprocess i sin virksomhed, hvilket betød at han kunne komme i spil til nye typer opgaver. Læs hvorfor det var vigtigt for Brian at have Frøs Sparekasse med som tæt sparringspartner her

Hurtige svar

I et omskifteligt marked er der behov for at agere hurtigt. Hos Frøs Sparekasse opererer vi med korte beslutningsveje, fordi vi er en agil organisation, og kunderne altid er tæt på den, der tager afgørende beslutninger. Enkelheden og tilgængeligheden gør, at det er nemt at være kunde og giver mulighed for at fokusere på virksomhedens drift og kerneforretning.

 

Hurtige svar, direkte kontakt og fast rådgiver

Bliv erhvervskunde allerede i dag. Udfyld formularen og vi ringer til dig.

 

Kontaktformular erhverv
Er du kunde i Frøs Sparekasse?

Vi passer naturligvis godt på dine data. Det kan du læse om under vores vilkår for brug.

Når du giver Frøs Sparekasse dine oplysninger, accepterer du samtidig sparekassens almindelige forretningsbetingelser samt at sparekassen må ringe til dig og fortælle om produkter, som vi synes passer til dine behov. Dine kontaktoplysninger gemmer vi så længe, du er kunde i Frøs Sparekasse og i løbende plus fem år efter at kundeforholdet er ophørt.

Ny erhvervsbank?

Ring til din afdeling

Kristina MulvadKort beslutningsvej