Sydjysk Sparekasse – det lokale alternativ

Overvejer du at blive kunde i Sydjysk Sparekasse? Så tag kontakt til os, og vi finder den rette rådgiver, som passer til dig og din situation.

Sydjysk Sparekasse er det lokale alternativ med mere end 300 års lokal erfaring med  øje for dig og din situation, og hvor du er i livet.

Det er nemt at skifte til Sydjysk Sparekasse

Virker et bankskifte uoverskueligt, bøvlet og svært? Det er faktisk lettere, end du tror. Hos Sydjysk Sparekasse har vi kort fra tanke til handling. Fordi vi tror på vores medarbejdere, og det de kan. Faglig ballast kombineret med en personlig relation til dig er omdrejningspunktet for det, vi laver – hver dag.

Via god rådgivning og ”lige-ud-af-posen”-kommunikation giver vi dig gennemsigtige løsninger, der skaber tryghed. Også i økonomien. Tillid opbygges ansigt til ansigt, og når vi mødes over en kop kaffe i en af vores afdelinger eller online.

Udfyld formularen nedenfor, så tager vi en snak med dig om dine ønsker for fremtiden og naturligvis din økonomi.

Din nye rådgiver klarer det praktiske i forbindelse med skiftet

Når du og din nye rådgiver har aftalt, hvordan din økonomi skal strikkes sammen, tager vi over og sørger for at:

  • flytte dine BS-aftaler, kontooverførsler og dine konti
  • bestille nye kort med det samme, så du ikke skal undvære dem på noget tidspunkt
  • vigtigst af alt, så giver vi din økonomi et tjek, så du er sikker på at få den løsning, der passer dig bedst – lige nu.

Har du lyst til at blive kunde i Sydjysk Sparekasse, så lad os tage en snak. Modtag et opkald fra os ved at udfylde nedenstående.

 

Vi glæder os til en god snak med dig.
BLIV KUNDE I SYDJYSK SPAREKASSE
Kontaktformular Sydjysk Sparekasse
Kristina MulvadBliv kunde i Sydjysk Sparekasse