VELKOMMEN TIL

Mit Syd- og Sønderjylland

Et skattekort over seværdigheder i Syd- og Sønderjylland

Af sønderjyder til sønderjyder ♥

I Frøs Sparekasse er vi vilde med Syd- og Sønderjylland – vi mener det faktisk, når vi siger, at vi er den lokale sparekasse. Derfor har vi skabt dette skattekort – et kort af oplevelser og seværdigheder i Syd- og Sønderjylland. Seværdighederne er anbefalet på kryds og tværs af sønderjyder. Af mig og af dig.

Her på siden samler vi anbefalingerne til dit næste eventyr med et kort fyldt med oplevelser i Syd- og Sønderjylland. Et kort over hvad du skal lave i Syd- og Sønderjylland – gratis oplevelser og seværdigheder i Syd- og Sønderjylland –  skønne steder, sjove ting at se, oplevelser for børn, aktiviteter i naturen og glæder i vores landsdel. Så når turen går til området, er spørgsmålet om, hvad man skal se i Syd- og Sønderjylland hermed besvaret.

@mitsydogsoenderjylland

Følg også med på Instagram,
hvor vi deler billeder fra de dejligste seværdigheder i Syd- og Sønderjylland

Seværdigheder i Syd- og Sønderjylland

Af sønderjyder til sønderjyder ♥

I Frøs Sparekasse er vi vilde med Syd- og Sønderjylland – vi mener det faktisk, når vi siger, at vi er den lokale sparekasse. Derfor har vi skabt dette skattekort – et kort af oplevelser anbefalet på kryds og tværs af sønderjyder. Af mig og af dig.

Her på siden samler vi anbefalingerne til dit næste eventyr og oplevelse med et oplevelseskort over hele vores skønne område. Et kort over hvad du skal lave i Syd- og Sønderjylland – gratis oplevelser ved skønne steder, aktiviteter i naturen og glæder i vores landsdel.

Seværdigheder i Syd- og Sønderjylland

Mit Syd- og Sønderjylland er et skattekort over, hvad du skal se i Syd- og Sønderjylland – måske du ikke kender dem alle?

Tag med på opdagelse, måske i din egen by eller bliv inspireret til din næste tur ud i det blå.

Klik på ikonerne og oplev de bedste seværdigheder i Syd- og Sønderjylland.

Rigtig god fornøjelse.

Vil du dele dit favoritsted med os
og blive en del af skattekortet?

Udfyld formularen her på siden – beskriv området eller seværdigheden du vil have med på skattekortet og send et billede med. Vi vurderer løbende billeder og områder, og vi giver dig selvfølgelig besked, hvis dit forslag kommer med på kortet.

Vil du dele dit favoritsted med os og blive en del af skattekortet?

Udfyld formularen her på siden – beskriv området eller seværdigheden du vil have med på skattekortet og send et billede med. Vi vurderer løbende billeder og områder, og vi giver dig selvfølgelig besked, hvis dit forslag kommer med på kortet.

Det deler vi:

Skattekortet er tænkt som en platform, hvor vi samler og deler naturoplevelser, skønne steder, sjove aktiviteter og seværdigheder i Syd- og Sønderjylland – steder, du måske ikke kender. Vi vil med siden samle syd- og sønderjyderne om vores skønne landsdel.

De steder, vi deler på siden, er:

  • Skønne og måske oversete seværdigheder i Syd- og Sønderjylland.
  • Dit favoritsted som du gerne vil anbefale til andre.
  • Gratis og offentligt tilgængelige steder.
  • Ikke associeret med en butik eller erhvervsvirksomhed.

Det er alene Frøs Sparekasse, der afgør om det tilsendte materiale anvendes.

Betingelser for upload og deling af billeder:

Når du deler dine favoritsteder med os, er det et krav, at du kun deler dine egne billeder, og at du derved besidder rettighederne til at offentliggøre dem. Kun på den måde kan vi sammen undgå at krænke andres rettigheder.

Når du sender dine billeder til os, giver du Frøs Sparekasse ret til at anvende det tilsendte materiale tidsubegrænset på vores nuværende og kommende medier. Det anvendes blandt andet her på siden, men også på vores hjemmeside www.froes.dk, vores Instagramprofil, vores nyhedsbrev og på vores facebookside.

Del dit favoritsted her

Skattekort

Maximum file size: 15MB

Betingelser

@mitsydogsoenderjylland

Følg også med på Instagram.
Her deler vi syd- og sønderjydernes billeder fra de dejligste seværdigheder i Syd- og Sønderjylland.

Oplevelser og seværdigheder i Sønderjylland

Tag børnene med på skattejagt

Vil du vide mere om Frøs Sparekasse
og vores forkærlighed for Syd- og Sønderjylland?

Frøs Sparekasse er din lokale sparekasse. Og Syd- og Sønderjyllands sparekasse. Vi mener nemlig, at Syd- og Sønderjylland er et godt sted at være. Og det skal det blive ved med at være. Læs mere om vores lokale værdier her.

Vores historie starter helt tilbage i 1872, hvor en række visionære landmænd går sammen om at grundlægge deres eget pengeinstitut. Man ønsker at være selvstændig – og lokalt til stede. Grundstenen til Frøs Sparekasse er lagt. Arven fra dengang er stadig synlig i dag, også i det daglige arbejde med kunderne, hvor den lokale tilstedeværelse stadig er altafgørende for os. Hop over på siden her og bliv klogere på vores sønderjyske rødder.

Ny bank?
Book et møde med en lokal rådgiver.

Udfyld felterne herunder så giver vi dig et kald.

 

Kontaktformular generel
Er du kunde i Frøs Sparekasse?

Vi passer naturligvis godt på dine data. Det kan du læse om under vores vilkår for brug.

Når du giver Frøs Sparekasse dine oplysninger, accepterer du samtidig sparekassens almindelige forretningsbetingelser samt at sparekassen må ringe til dig og fortælle om produkter, som vi synes passer til dine behov. Dine kontaktoplysninger gemmer vi så længe, du er kunde i Frøs Sparekasse og i løbende plus fem år efter at kundeforholdet er ophørt.

Vil du med på eventyr?

Bliv inspireret, se og del billeder og få tip til vores skønne område på Instagram.

Følg med

Kristina MulvadMit Syd- og Sønderjylland