Netbank erhverv

De helt rigtige digitale løsninger kan gøre en stor forskel for virksomheders udvikling. Det ved vi som din lokale sparringspartner.

Derfor har du med Frøs Sparekasse mange vigtige funktioner i din netbank. Du har blandt andet mulighed for at foretage udenlandske betalinger, bruge netbanken på mobilen og oprette flerbruger-godkendelse. Der tilknyttes også en kollektiv erhvervsnetbankforsikring, som giver økonomisk dækning i tilfælde af netbankindbrud (op til 3 millioner kroner).

Med erhvervsnetbanken får du dermed et samlet overblik over virksomhedens driftskonti, lån og depoter. Adgangen fra mobilen gør det muligt at foretage betalinger, også når du er på farten. Endeligt giver forsikringen og anvendelsen af flerbruger godkendelse øget sikkerhed.

Har du brug for hjælp?

Besøg vores selvbetjeningsunivers, hvor du finder svar på de oftest stillede spørgsmål til net- og mobilbanken.

Forsikring inkluderet

Modsat privatkunder er virksomheder ikke dækket mod netbankindbrud, men skal selv bære et eventuelt tab. Derfor har vi inkluderet en gratis forsikring mod netbankindbrud i netbanken.

Forsikringen har bl.a. følgende fordele:

  • økonomisk dækning op til 3 mio. kr. i forbindelse med netbankindbrud
  • ingen selvrisiko.

Det er naturligvis vigtigt at vurdere virksomhedens behov for dækning, hvis uheldet skulle være ude. Se forsikringsbetingelserne her. Ønsker virksomheden ikke den gratis forsikring inkluderet, kan den fravælges hos Frøs Sparekasse.

Fuld adgang på din tablet

Netbank fungerer både på en iPad og en Android tablet, og ligner den, som du kender fra computeren.

Hvordan kommer jeg på netbank på min tablet?

Du logger ind ved at klikke på ”Netbank” linket på vores hjemmeside. Præcist som du gør fra en computer. Du har nu fuld adgang til hele netbank – hjemmefra eller på farten.

Du har også mulighed for at installere mobilbank app’en på din tablet.

Høj sikkerhed

Uanset hvilken digital løsning du vælger, så er sikkerheden i højsædet, og vores løsninger opfylder naturligvis FinansDanmarks krav til sikkerhed for online selvbetjeningssystemer.

Når du bruger vores mobilbank og netbank er det vigtigt,  at du samtidig sikrer dig og din computer bedst muligt. Nets og digitaliseringsstyrelsen har lavet tre videoer, der giver dig gode råd om adgangskoder, adfærd på nettet og Phishing. Dem kan du se nedenfor:

Se videoen om gode adgangskoder her 

Se videoen om at undgå svindel på nettet “Phishing” her

Se videoen om sikker adfærd på nettet her

Vi er der hele vejen rundt

Netbank erhverv - Frøs Sparekasse

Fuld integration mellem netbank og regnskabsprogram

Med erhvervsnetbanken er det muligt at tilknytte Bank Connect.

Bank Connect er en service, der helt eller delvist automatiserer enkelte funktioner i netbanken. Posteringer udveksles dagligt mellem netbanken og regnskabsprogrammet, ligesom betalinger kan sendes til behandling direkte fra regnskabsprogrammet. Der er derfor meget tid at spare for virksomhedens økonomifunktion.

Bank Connect oprettes som en tillægsaftale imellem Frøs Sparekasse og virksomheden, hvor der tillades datatransmission mellem virksomhedens regnskabsprogram og netbanken.

For at tilbyde denne service skal virksomhedens regnskabssystem understøtte Bank Connect. Udbyder af virksomhedens regnskabsprogram kan kontakte Bank Connect for oplysninger om løsningen, hvordan man kommer igang samt det udviklede API. Se mere på www.bankconnect.dk, hvor du også finder en liste over allerede tilmeldte ERP systemer.

Læs mere om de forskellige funktioner og få hjælp i vores selvbetjeningsunivers.

Får du brug for hjælp, har vi gratis support

i hverdage fra 8.00-22.00,
weekender fra 11.00-20.00

Gå til support

Kristina MulvadNetbank erhverv