Boliglån til en lav rente

Som sparekasse i Syd- og Sønderjylland ved vi, at det skaber vækst i lokalsamfundet, når der flytter nye beboere til, og boliger skifter hænder. Dét vil vi gerne gøre en aktiv indsats for. Derfor har vi besluttet, sat du som køber af en ejerbolig nu kan få et boliglån hos Frøs Sparekasse til 0% i rente et helt år.

Boliglån til 0%

Hos Frøs Sparekasse sætter vi en ære i at være lokale og til stede dér, hvor vores kunder har brug for os. Derfor vil vi naturligvis også gerne give dig den bedste rådgivning – også når det kommer til boligkøb og huslån. Vores fornemste opgave er at sørge for, at du føler dig tryg hele vejen igennem købsprocessen – fra den første, spæde tanke om huskøb, til du står med nøglerne til dit nye hjem i hånden

Tager du Frøs Sparekasse med på råd når du køber en ejerbolig kan du få et boliglån til 0% i rente et helt år. Resten af lånets løbetid får du en konkurrencedygtig rente.

Book et møde med en personlig rådgiver hos en af vores afdelinger og hør mere om alle fordelene ved et 0% boliglån hos Frøs Sparekasse.

 

Lånebetingelser:

  • Renten er 0% det første år med mulighed for afdragsfrihed.
  • Løbetiden kan være op til 20 år.
  • Du skal optage dit realkreditlån via Totalkredit og være helkunde.
  • Vi tager sikkerhed via et ejerpantebrev i din ejendom, og foretager altid en kreditvurdering.
  • Lånet er et tilbud til eksisterende og nye privatkunder i forbindelse med køb af ejerboliger.

Regneeksempel:

0% boliglån på 500.000 kr.

Pålydende variabel rente 6,45-9,45% p.a.
Variabel debitor rente 6,61-9,79% p.a.
ÅOP før skat 7,20-10,40%
Etableringsgebyr på 2% min. 4.000 kr.
Dokumentgebyr 1.500 kr.
Særlige vilkår – se ovenfor

Pr. 10. maj 2023

Forudsætninger for beregning af ÅOP:

Samlet kreditbeløb 500.000 kr.
Løbetid 20 år.
Afdragsform annuitetslån
Det samlede beløb der skal betales tilbage 925.342-1.154.535 kr.
Ydelse pr. måned 3.855-4.911 kr.
Omkostninger til sikkerheder 9.125 kr.

Har du allerede fundet din drømmebolig?

Så ved vi, at det skal gå hurtigt.

Udfyld formularen nedenfor og få et tilbud på dit boliglån indenfor 24 timer – forudsat, at vi har alle relevante informationer*.

Vi ringer dig op for at indhente relevant information.

*For at give dig det helt rigtige lån skal vi naturligvis vide mere om dig – det er forudsætningen for al god rådgivning hos Frøs Sparekasse. Med afsæt i information fra dig udarbejder vi forslag til dit boliglån – alle hverdage.

Kontaktformular bolig
Er du kunde i Frøs Sparekasse?

Vi passer naturligvis godt på dine data. Det kan du læse om under vores vilkår for brug.

Når du giver Frøs Sparekasse dine oplysninger, accepterer du samtidig sparekassens almindelige forretningsbetingelser samt at sparekassen må ringe til dig og fortælle om produkter, som vi synes passer til dine behov. Dine kontaktoplysninger gemmer vi så længe, du er kunde i Frøs Sparekasse og i løbende plus fem år efter at kundeforholdet er ophørt.

Lån til boligkøb i din lokale sparekasse

Hos Frøs Sparekasse sætter vi en ære i at være lokale og til stede dér, hvor vores kunder har brug for os. Derfor vil vi naturligvis også gerne give dig den bedste rådgivning – også når det kommer til boligkøb og huslån. Vores fornemste opgave er at sørge for, at du føler dig tryg hele vejen igennem købsprocessen – fra den første, spæde tanke om huskøb, til du står med nøglerne til dit nye hjem i hånden.

Uanset om du er førstegangskøber, om du vil bygge drømmehuset helt fra grunden, eller om du er en erfaren spiller på boligmarkedet, står vi klar til at hjælpe dig. Du kan altid ringe til os for kvalificeret vejledning eller for at booke et personligt møde, når behovet opstår. Vi ved nemlig, hvor vigtigt det er at have en sparekasse, du kan regne med, når de store beslutninger skal træffes.

Rentefrit huslån det første år

At finde rundt i junglen af boliglånsmodeller og tilbud på markedet kan være lidt af en udfordring, selv for den mest garvede køber. For hvad er nu forskellen på et realkreditlån og et banklån? Og hvad med ÅOP? Og hvor meget har jeg egentlig brug for at låne? Hvad er de gode tommelfingerregler? Det kan vi alt sammen hjælpe dig med.

Hos Frøs Sparekasse tilbyder vi nemlig ikke alene et billigt huslån til 0% i rente det første år, men også personlig rådgivning, du kan bruge til noget. Uanset om I skal bruge mere eller mindre plads, om I drømmer om livet ved stranden eller et hus på landet. Vi synes nemlig, det er vigtigt at møde vores kunder i øjenhøjde, uanset hvor de befinder sig i livet.

Hvis du gerne vil have et fingerpeg om, hvor meget du kan låne hos os til en ny bolig, kan du prøve vores boligberegner her.

Boliglån

Få vores tilbud på dit boliglån hurtigt

Måske du allerede har fundet drømmehuset? Så vil du helt sikkert gerne have det hele på plads hurtigst muligt. Hvis vi har alle relevante informationer kan vi give dig vores bud indenfor 24 timer.

Prøv vores boligberegner

Hvor meget kan jeg låne?

Hvad kan jeg købe bolig for? Få et nemt og hurtigt overblik over, hvad, og hvor meget, du har råd til ved at indtaste al relevant information om din økonomi. Vi vil selvfølgelig også gerne rådgive dig om dine muligheder personligt – du skal bare ringe os op.

Hvad kan jeg købe for?

Hvor meget kan jeg låne?

Hvor meget kan jeg låne?

Fra personlig rådgivning til boligkøb

Hos Frøs Sparekasse kender vi vigtigheden af god rådgivning. Det giver tryghed, og vished om, at vi får mulighed for at lære både dig og dine behov at kende. Det er vores erfaring.

RING MIG OP

Tal med en rådgiver
og hør mere om alle fordelene ved et
0% boliglån hos Frøs Sparekasse.

Kontaktformular bolig
Er du kunde i Frøs Sparekasse?

Vi passer naturligvis godt på dine data. Det kan du læse om under vores vilkår for brug.

Når du giver Frøs Sparekasse dine oplysninger, accepterer du samtidig sparekassens almindelige forretningsbetingelser samt at sparekassen må ringe til dig og fortælle om produkter, som vi synes passer til dine behov. Dine kontaktoplysninger gemmer vi så længe, du er kunde i Frøs Sparekasse og i løbende plus fem år efter at kundeforholdet er ophørt.

Skal vi tage en snak?

Udfyld formularen ovenfor eller giv os et kald

Kontakt os

Kristina MulvadNul Procent