Boliglån til 0 %

Som sparekasse i Syd- og Sønderjylland ved vi, at det skaber vækst i lokalsamfundet, når der flytter nye beboere til, og boliger skifter hænder. Dét vil vi gerne gøre en aktiv indsats for. Derfor har vi besluttet, som det eneste pengeinstitut i Danmark, at du som køber af en ejerbolig nu kan få et boliglån hos Frøs Sparekasse til 0 % i rente et helt år. Resten af lånets løbetid får du en konkurrencedygtig rente på mellem 3,95 – 5,95 %. Book et møde med en personlig rådgiver hos én af vores 12 afdelinger og hør mere om alle fordelene ved et 0 % boliglån hos Frøs Sparekasse.

Lånebetingelser:
• Renten er 0% det første år med mulighed for afdragsfrihed. Herefter er den variabel mellem 3,95 – 5,95% p.a. Løbetiden kan være op til 30 år.
• Du skal optage dit realkreditlån via Totalkredit og være helkunde.
• Vi tager sikkerhed via et ejerpantebrev i din ejendom, og foretager altid en kreditvurdering.
• Lånet er et tilbud til eksisterende og nye privatkunder i forbindelse med køb af ejerboliger.

Regneeksempel:
Ved et 0% boliglån på f.eks. 300.000 kr. og en løbetid på 20 år kan der det første år spares op til 18.256 kr. Den månedlige ydelse efter det første år, uden afdrag, ligger mellem 1.881 – 2.222 kr. Renten år 2 er variabel mellem 3,95 – 5,95% (debitorrente 4,01 – 6,08%). ÅOP er 4,5 – 6,6%. Etableringsomkostninger er 6.000 kr. og offentlige afgifter 6.160 kr. Det samlede tilbagebetalte beløb bliver 451.507 – 533.310 kr.

Som eneste bank i Danmark kan du som køber af en ejerbolig få et attraktivt boliglån hos os til en ultra lav rente.

Brug for et nyt boliglån?

Udfyld blot felterne nedenfor og du vil blive ringet af en af vores boligrådgivere, som kan fortælle dig mere om fordelene ved et 0% boliglån hos Frøs Sparekasse.

Vælg afdeling*:

*) Påkrævede felter.

Vi passer naturligvis godt på dine data. Det kan du læse om under vores vilkår for brug.

Lån til boligkøb i din lokale sparekasse

Hos Frøs Sparekasse sætter vi en ære i at være lokale og til stede dér, hvor vores kunder har brug for os. Derfor vil vi naturligvis også gerne give dig den bedste rådgivning – også når det kommer til boligkøb og huslån. Vores fornemste opgave er at sørge for, at du føler dig tryg hele vejen igennem købsprocessen – fra den første, spæde tanke om huskøb, til du står med nøglerne til dit nye hjem i hånden.

Uanset om du er førstegangskøber, om du vil bygge drømmehuset helt fra grunden, eller om du er en erfaren spiller på boligmarkedet, står vi klar til at hjælpe dig. Du kan altid ringe til os for kvalificeret vejledning eller for at booke et personligt møde, når behovet opstår. Vi ved nemlig, hvor vigtigt det er at have en sparekasse, du kan regne med, når de store beslutninger skal træffes.

Rentefrit huslån det første år

At finde rundt i junglen af boliglånsmodeller og tilbud på markedet kan være lidt af en udfordring, selv for den mest garvede køber. For hvad er nu forskellen på et realkreditlån og et banklån? Og hvad med ÅOP? Og hvor meget har jeg egentlig brug for at låne? Hvad er de gode tommelfingerregler? Det kan vi alt sammen hjælpe dig med.

Hos Frøs Sparekasse tilbyder vi nemlig ikke alene et billigt huslån til nul procent i rente det første år, men også personlig rådgivning, du kan bruge til noget. Uanset om I skal bruge mere eller mindre plads, om I drømmer om livet ved stranden eller et hus på landet. Vi synes nemlig, det er vigtigt at møde vores kunder i øjenhøjde, uanset hvor de befinder sig i livet.

Hvis du gerne vil have et fingerpeg om, hvor meget du kan låne hos os til en ny bolig, kan du prøve vores boligberegner her.

Boliglån

Få vores tilbud på dit boliglån hurtigt

Måske du allerede har fundet drømmehuset? Så vil du helt sikkert gerne have det hele på plads hurtigst muligt. Hvis vi har alle relevante informationer kan vi give dig vores bud indenfor 24 timer.

Boligkøbere med nul-procent boliglån foran hus

Er du klar til huskøb?

Vi har samlet 10 af vores bedste tips, tricks og tommelfingerregler, så du er klædt bedst muligt på til de store beslutninger, der venter som boligkøber. Måske der var noget, du ikke vidste?

Download vores bedste råd  

Par lige flyttet ind i nyt hus

Boligkøb for begyndere 

Er det første gang, I skal på boligmarkedet? Måske I vil bygge selv? Læs vores guide og bliv klogere på fordele, ulemper og hele nybygger-processen for førstegangskøbere.

Bliv klogere her  

Prøv vores boligberegner

Hvor meget kan jeg låne?

Hvad kan jeg købe bolig for? Få et nemt og hurtigt overblik over, hvad, og hvor meget, du har råd til ved at indtaste al relevant information om din økonomi. Vi vil selvfølgelig også gerne rådgive dig om dine muligheder personligt – du skal bare ringe os op.

Hvad kan jeg købe for?

klik her

Fra personlig rådgivning til boligkøb

Hos Frøs Sparekassen kender vi vigtigheden af god rådgivning. Derfor får du som kunde tilknyttet en personlig rådgiver, også ved boliglån. Det giver tryghed, og vished om, at vi får mulighed for at lære både dig og dine behov at kende. Det er vores erfaring.

RING MIG OP

Tal med en personlig rådgiver
hos én af vores 12 afdelinger,
og hør mere om alle fordelene ved et
0% boliglån hos Frøs Sparekasse.

Vælg afdeling*:

*) Påkrævede felter.

Vi passer naturligvis godt på dine data. Det kan du læse om under vores vilkår for brug.

Skal vi tage en snak?

Udfyld formularen ovenfor eller giv os et kald

Kontakt os

mhj@intdev.dkNul Procent