Lån fx 300.000 og spar op til 18.256 kr. første år

Som sparekasse i Syd-  og Sønderjylland ved vi, at det skaber vækst i lokalsamfundet, når der flytter nye beboere til, og boliger skifter hænder. Det vil vi gerne gøre en aktiv indsats for. Derfor har vi besluttet, som det eneste pengeinstitut i Danmark, at du som køber af en ejerbolig nu kan få et boliglån hos Frøs Sparekasse til 0% i rente et helt år. Resten af lånets løbetid får du til en konkurrencedygtig rente på mellem 3,95 – 5,95%. Book et møde med en personlig rådgiver hos én af vores 11 afdelinger og hør mere om alle fordelene ved et 0% boliglån hos Frøs Sparekasse.

Lånebetingelser:

• Renten er 0% det første år med mulighed for afdragsfrihed. Herefter er den variabel mellem 3,95 – 5,95% p.a. Løbetiden kan være op til 30 år.
• Du skal optage dit realkreditlån via Totalkredit og være helkunde.
• Vi tager sikkerhed via et ejerpantebrev i din ejendom, og foretager altid en kreditvurdering.
• Lånet er et tilbud til eksisterende og nye privatkunder i forbindelse med køb af ejerboliger.

Regneeksempel:

Ved et 0% boliglån på f.eks. 300.000 kr. og en løbetid på 20 år kan der det første år spares op til 18.256 kr. Den månedlige ydelse efter det første år, uden afdrag, ligger mellem 1.881 – 2.222 kr. Renten år 2 er variabel mellem 3,95 – 5,95% (debitorrente 4,01 – 6,08%). ÅOP er 4,5 – 6,6%. Etableringsomkostninger er 6.000 kr. og offentlige afgifter 6.160 kr. Den samlede tilbagebetalte beløb bliver 451.507 – 533.310 kr.

Brug for et nyt boliglån?
Vi ringer dig op

Udfyld blot felterne nedenfor og du vil blive ringet af en af vores boligrådgivere, som kan fortælle dig mere om fordelene ved et 0% boliglån hos Frøs Sparekasse.

Fra personlig rådgivning til boligkøb

Hos Frøs Sparekassen kender vi vigtigheden af god rådgivning. Derfor får du som kunde tilknyttet en personlig rådgiver, også ved boliglån. Det giver tryghed, og vished om, at vi får mulighed for at lære både dig og dine behov at kende. Det er vores erfaring.

RING MIG OP

Tal med en personlig rådgiver
hos én af vores 11 afdelinger,
og hør mere om alle fordelene ved et
0% boliglån hos Frøs Sparekasse.

Bliv ringet op

Prøv vores boligberegner

Hvad har jeg råd til?

Hvad kan jeg købe bolig for? Få et nemt og hurtigt overblik over, hvad, og hvor meget, du har råd til ved at indtaste al relevant information om din økonomi. Vi vil selvfølgelig også gerne rådgive dig om dine muligheder personligt – du skal bare ringe os op.

Hvad kan jeg købe for?


klik her

Læs vores guide til boligkøb og bliv klogere

Er du klar til boligkøb?

Vi har samlet 10 af vores bedste tips, tricks og råd, så du er klædt bedst muligt på til de store beslutninger, der venter som boligkøber. Måske der var noget, du ikke vidste?

Download vores bedste råd  

Nybygger? Så tjek vores guide til den bedste process

Førstegangskøber? 

Er det første gang, I skal på boligmarkedet? Måske I vil bygge selv? Læs vores guide og bliv klogere på fordele, ulemper og nybygger processen.

Bliv klogere her  

Har du stadig spørgsmål
eller er du allerede klar til et møde?

Kontakt os Book et møde

mhj@intdev.dkNul Procent