0% boliglån til førstegangskøbere*

Som førstegangskøber kan der nogle gange være langt fra boligdrøm til virkelighed. Det er en realitet, som vi gerne vil være med til at ændre hos Frøs Sparekasse. Derfor har vi oprettet en speciel pulje på 100 millioner kroner til boliglån til førstegangskøbere, så du kan komme ind på boligmarkedet med et skræddersyet boliglån. Med Frøs Sparekasse ved din side får du kompetent sparring i alle boligkøbets faser – lige fra konkurrencedygtigt boliglån til slutseddel. Vi er altid værd at spørge.

Få lav rente på boliglån

Vi har sat fuldt fokus på bosætning og gode vilkår for alle, der går i boligtanker. Målet er at gøre det nemt, gennemskueligt og økonomisk overkommeligt for alle, der gerne vil ind på boligmarkedet i vores lokalområde. Derfor har vi oprettet boliglånspuljen på 100 millioner, så du som førstegangskøber kan få opfyldt din drøm om en ny bolig med 0 procent i rente på boliglånet det første år.*

*) 0% Boliglån er et tilbud til førstegangskøbere, der er nuværende og nye helkunder i Frøs Sparekasse. Realkreditbelåning skal ske via Totalkredit for 80% af Totalkredits vurdering af boligens værdi. Renten er 0% det første år og kan være uden afdrag, herefter er den variabel mellem 3,95 – 5,95% p.a. med afdrag. Frøs Sparekasse har afsat en pulje på 100 mio. kr. til 0% Boliglån. Tilbuddet løber fra den 01.01.2017 til 31.12.2017, eller indtil puljen er opbrugt.

Vi tager sikkerhed via et ejerpantebrev i din ejendom og foretager altid en individuel kreditvurdering. Lånet er til førstegangskøbere, der skal ind på boligmarkedet. Der kan ikke lånes til erhvervsejendomme. Ved et 0% boliglån på for eksempel 250.000 kroner kan der det første år spares op til kr. 14.875,-. Den månedlige ydelse efter det første år uden afdrag ligger mellem kr. 1.571 – 1.856. Renten år 2 er variabel mellem 3,95 – 5,95% (debitorrente 4,01 – 6,08%) og en løbetid på op til 20 år. ÅOP er 4,5 – 6,6%. Etableringsomkostninger er 5.250 kroner og offentlige afgifter 5.460 kroner. Det samlede tilbagebetalte beløb bliver 370.672 – 434.854 kroner.

Fortæl os om dine drømme på et møde

 

Book et møde  Kontakt os

Ved du, hvad du kan købe for?

Få et nemt og hurtigt overblik over hvad og hvor meget du har råd til.

Prøv vores beregner – let og hurtigt.

Resultatet er vejledende, og vi anbefaler altid, at du også tager en snak med din rådgiver, og får lavet et boligkøberbevis – et lånebevis bygget på en grundig gennemgang af din økonomi samt dine drømme, planer og ønsker for fremtiden.

Læs mere om hvordan du får forhåndsgodkendelse til køb af bolig her.

Vi vil selvfølgelig også gerne rådgive dig om dine muligheder personligt.

Du skal bare ringe os op

Prøv vores beregner


Beregn her

Bestil et tilbud på dit boliglån og få vores bud inden for 24 timer*

* For at give dig det helt rigtige lån, skal vi naturligvis vide mere om dig – det er forudsætningen for al god rådgivning hos Frøs Sparekasse. Med afsæt i information fra dig udarbejder vi tilbud på boliglån alle hverdage.

Kontakt os

Lisbeth og Thomas fik deres drømmehus

Læs her hvordan god rådgivning gjorde forskellen

Tjekliste til dig der er førstegangskøber

Din drømmebolig er ikke til salg. Den er til køb. Og det er her vi kan gøre en forskel. Når man står overfor at skulle købe bolig, er der mange spørgsmål, der presser sig på – om blandt andet lånetyper, rådighedsbeløb og opsparing. Med Frøs Sparekasse ved din side får du kompetent sparring i alle boligkøbets faser, lige fra konkurrence lån til slutseddel. Og vi er altid værd at spørge.

Har du ikke helt styr på begreber som tinglysningsafgift, refusionsopgørelse og el-tjek, er der absolut ingen grund til at fortvivle. For at hjælpe dig, har vi sammensat en tjekliste med gode råd, der gennemgår de mest gængse udtryk og dokumenter, du med garanti vil støde på som boligkøber.

”Vi har sat fuldt fokus på bosætning og gode vilkår for alle, der går i boligtanker. Målet er at gøre det nemt, gennemskueligt og økonomisk overkommeligt for alle, der gerne vil ind på boligmarkedet i vores lokalområde.”

Henning Dam, administrerende direktør – Frøs Sparekasse

Kristina Mulvadnulprocent