Frøs Sparekasse køber Vestjysk Banks afdeling i Rødekro

 

Den 30. august 2022

Frøs Sparekasse styrker sin position som Syd- og Sønderjyllands lokale sparekasse ved køb af Vestjysk Banks afdeling på Østergade 8 i Rødekro.

Købet betyder, at Frøs Sparekasse overtager omkring 2.700 kunder i afdelingen og at de 10 medarbejdere skal skifte fra Vestjysk Bank til Frøs Sparekasse. Frøs Sparekasse oplyser, at der i forbindelse med købet naturligvis er plads til alle 10 medarbejdere i Frøs Sparekasse. Afdelingen i Rødekro vil blive lagt sammen med sparekassens afdeling på Madevej i Aabenraa. Der er endnu ikke truffet en beslutning, om den fremtidige placering bliver i Rødekro, på Madevej eller et helt tredje sted.

Adm. direktør Max Hovedskov og den samlede bestyrelse i Frøs Sparekasse er meget tilfredse med købet.

Max Semay Hovedskov, adm. direktør i Frøs Sparekasse.

”I år fylder Frøs Sparekasse 150 år. Vi er en stærk og lokal sparekasse og købet af den nye afdeling i Rødekro er med til at cementere, at vi vil være til stede lokalt. Området omkring Aabenraa og Rødekro er en spændende del af Sønderjylland. Begge områder har et godt erhvervsliv og stærkt foreningsliv. Afdelingen er en fornuftig forretning med sunde kunder og dygtige medarbejdere og når de to afdelinger bliver til én, kan vi skabe et rigtig godt fundament for fremtiden i området,” udtaler Max Hovedskov.

 

 

 

Kræfter til at udvide

Siden 1872 har Frøs Sparekasse haft base i Syd- og Sønderjylland. Helt fra starten har det været en del af sparekassens fundament at være lokal og selvstændig.

I Frøs Sparekasse baseres sparekasseforretningen på en stærk økonomi, et rigtig godt kendskab til kunderne, nærhed og sund fornuft. Sparekassen har en stærk og robust økonomi med en kapitalprocent på 25,5% pr. 30/6-2022.

”Vi har kræfterne til at udvide vores forretning i Aabenraa/Rødekro-området og vi glæder os rigtig meget til at byde kunder og medarbejdere hjertelig velkommen og vise dem, at Frøs Sparekasse er et godt sted at være. Uanset hvor afdelingen bliver placeret i fremtiden, er jeg sikker på, at vi får et kompetent medarbejder-team, der kan yde god rådgivning og service til vores mange kunder,” siger Max Hovedskov.

Før købet bliver til virkelighed skal det godkendes af myndighederne og af Frøs Sparekasses repræsentantskab. Indtil købet er afsluttet driver Vestjysk Bank afdelingen i Rødekro videre som før.

Slutteligt vil jeg gerne kvittere for et godt og tillidsfuldt forløb med Vestjysk Bank. Vi har givet hinanden håndslag på, at vi lægger os i selen, så vi giver kunderne den bedst mulige oplevelse, når overdragelsen skal ske,” slutter Max Hovedskov.

Kunderne fra Vestjysk Bank kan følge med

De berørte kunder får direkte besked i deres netbank om overdragelsen og kan på frøs.dk/velkommen finde yderligere information.

Lad os få en

rigtig god snak

Find din afdeling her

Henrik MatthesenFrøs Sparekasse køber Vestjysk Banks afdeling i Rødekro