Frøs Sparekasse - nu i Brørup

Vi åbner endnu en filial i vores område:

Vi lander i Brørup

2018 var et år med vækst og øget strategisk fokus for sparekassen. Begge dele tager vi med os ind i 2019, hvor vi starter foråret med at præsentere åbningen af vores 12. filial i Syd- og Sønderjylland. Vi åbner nemlig filial i Brørup – en skøn by i vores dejlige område.

Vi er glade og stolte over, at vi nu kan præsentere planer for det nyeste skud på stammen af filialer: en filial midt på hovedgaden i Brørup – helt præcist på Nørregade 34.

”Vi har vores rødder her i Syd- og Sønderjylland, her hører vi hjemme. Vi vil være lokale og til stede der, hvor vores kunder er og har brug for os. Derfor har vi valgt Brørup, som ligger lige i hjertet af vores område, – et helt naturligt valg til en ny filial”, fortæller Henning Dam, adm. direktør i Frøs Sparekasse.

Vi vil Syd- og Sønderjylland

Med vores sønderjyske rødder helt tilbage fra 1872 og snart 12 filialer og fire erhvervscentre fordelt rundt i Syd- og Sønderjylland, dækker vi efterhånden vores lokalområder bredt.

Det gør vi, fordi vi vil Syd- og Sønderjylland. Vi mener nemlig, at vores område er et godt sted at være. Og det skal det blive ved med at være.

Derfor vil vi også være en del af lokalområdet i Brørup – en fantastisk by med en god beliggenhed, spændende foreningsliv og et godt sammenhold. Med vores nye filial i byen vil vi gøre en aktiv indsats for at skabe endnu mere vækst i området.

Områdekort for Frøs Sparekasse

Vi vil være det foretrukne pengeinstitut i lokalområdet – vil du med på rejsen?

Vi er i en spændende udvikling i sparekassen med vores nye kurs frem mod vores 150 års fødselsdag i 2022. Filialen i Brørup er en naturlig del af vores vækst, og vores klare vision om en stærk, lokal og nærværende profil er naturligvis også gældende i vores nye lokalområde.

Derfor søger vi lige nu privatrådgivere til teamet, som skal være med til at opbygge en stærk, lokal filial i Brørup med glade og tilfredse kunder.

”Et stærkt hold er afgørende for at nå vores mål, og det hold skal vi nu til at opbygge. Vores rådgivere skal levere gode kundeoplevelser – hver gang. Derfor går vi nu i gang med at finde de helt rigtige medarbejdere til vores nye hold i Brørup, og vi glæder os,” siger Per Rick, privatdirektør i Frøs Sparekasse.

Er det noget for dig? Se ledige stillinger her.

Lad os få en

rigtig god snak

Find din afdeling her

Julie Dalby StorgaardNy filial i Brørup