GARANTMØDE OG 150-ÅRS JUBILÆUM

Den 22. april 2022

Arrangementet er udsolgt

Vi er glade for igen at kunne invitere vores garanter* til garantmøde. I år bliver det et særligt garantmøde, hvor vi også fejrer vores 150-års jubilæum. Derfor har vi lagt os i selen for at skabe de bedste rammer for en hyggelig aften.

På aftenen vil tidligere bestyrelsesmedlem Søren Tang Sørensen, med humor og et glimt i øjet, fortælle anekdoter fra sparekassens historie. Vidste du for eksempel, at vi havde kontor på Hotel Rødding i den spæde start?

I år kan du også se frem til en festlig aften i selskab med  Alberte Winding med band.  Alberte Winding har med sin varme og poetiske sensitivitet har rørt generationer af voksne og børn i mere end 35 år. Efter Albertes bogudgivelse, Kastevind – erindringsglimt fra barndom og ungdom, fortsætter historierne i musikken, live på scenen, med både nye og gamle sange fra Alberte Windings dejlige repertoire. Albertes sange om at finde kærligheden, om at holde gamle og nye venner i hånden, om de mørke dage og de lyse nætter, bliver kædet sammen af små anekdoter.

* Har du garantkapital for 10.000 kroner eller mere, får du invitation til vores garantmøde. Er du under 27 år, skal du have 5.000 kroner i garantkapital for at komme med. Læs mere her.

Hvor og hvornår

 

Kom med til en festlig aften fredag den 22. april klokken 18.00 i

Vejen Idrætscenter

Petersmindevej 1

6600 Vejen.

Vi åbner dørene kl. 17.15,
og vi forventer at slutte ca. kl. 23.00.

Program

Kl. 17.15

Dørene åbner

Kl. 18.00

Velkomst ved Jørgen Kring Jensen, bestyrelsesformand
Orientering om sparekassen ved Max Semay Hovedskov, adm. direktør

Middag

Under middagen vil  Søren Tang Sørensen, tidligere medlem af
bestyrelsen, fortælle anekdoter fra sparekassens historie

Alberte Winding med band 

Ca. kl. 23.00

Tak for i aften

Tilmelding

Når du tilmelder dig, skal du bruge din personlige kode, som du har modtaget i e-Boks eller pr. brev.

Vi håber at få plads til alle – er det ikke muligt, bruger vi først-til-mølle-princippet. Fristen for tilmelding er den 5. april 2022.

Husk først til mølle – vi glæder os til at se dig.

 

Arrangementet er udsolgt

Kristina MulvadGarantmøde 2022