Årets garantmøde og -aftener

Er du garant med 10.000 kroner (eller mere) i garantkapital?

I år får du mulighed for at vælge mellem at deltage i vores årlige garantmøde i vores hjemby, Rødding eller en af de tre garantaftener i vores markedsområde, hvor vi sørger for underholdning, en fortælling om året der er gået, og lidt lækkert at spise og drikke. For vores garantkunder mellem 18 og 27 år er grænsen for invitation til garantmødet 5.000 kroner i garantindskud.

Vores historie

Hvor og hvornår

Det årlige garantmøde i Rødding afholdes den 7. november 2018.
Her får vi besøg af foredragsholder Christian Grau med hans foredrag: Fang tidsånden.

Garantaftenerne afholdes i:

Aabenraa den 6. november i Arena Aabenraa
Esbjerg den 21. november på Tobakken
Kolding den 22. november i Volkerts Fylke

Til alle tre garantaftener får vi besøg af sangeren Anders Blichfeldt, måske bedst kendt fra Big Fat Snake, med sit soloshow Docteur Bob.

En personlig invitation er på vej til din postkasse. Den indeholder en garantkode, som du skal bruge ved tilmelding. Du vil kun kunne tilmelde dig ét af arrangementerne.

Underholdning

Christian Grau

TV-vært, livsstilsekspert, forfatter og motorredaktør

Livsstilseksperten Christian Grau er kendt for sin passion for biler og specielt mænds forhold til disse. Christian fremstår altid skarp og velformuleret, og han formår at gøre både komplekse og kontroversielle problemstillinger lettilgængelige og forståelige igennem hans humoristiske vendinger, der skaber aha-oplevelser hos deltagerne. Samtidig har Christian været fast motorredaktør i Euroman og udgav desuden den storsælgende bog “Mænd og Biler” i 2009.

anders-blichfeldt

Anders Blichfeldt

Musiker og foredragsholder

Anders Blichfeldt er komponist, forsanger og guitarist i Big Fat Snake. Han har også udgivet soloalbummerne UNO i 2001, Klub čaj i 2002 og Born To Be Blue i 2005, med Danmarks Radios Big Band samt senest Docteur Bob.

Fra 2010 er Anders Blichfeldt, kun bevæbnet med en guitar, desuden blevet kendt som en dygtig og ikke mindst ret morsom foredragsholder, som med selvironi og stor musikalitet fortæller om sit liv og sine sange. En række af disse historier danner basis for albummet “Docteur Bob”.

Bestil din billet her

Bemærk:

  • Din personlige garantkode kan kun bruges til at bestille billet til ét valgfrit arrangement.
  • Vil du tilmelde flere garanter, så skal du lave en tilmelding for hver enkelt garant. Der er ikke mulighed for at lave en samlet tilmelding for flere garanter.

Billetsalget er lukket

Garantmøde - rødding

Garantmøde - Aabenraa

Garantmøde - Esbjerg

Garantmøde - Kolding

Vil du høre mere om garantbeviser?

Lad os tage en god snak.

Klik her

Julie Dalby StorgaardGarantmøder 2018