Årets garantmøde og -aftener

Er du garant med 10.000 kroner (eller mere) i garantkapital?

I år får du mulighed for at vælge mellem at deltage i vores årlige garantmøde i vores hjemby, Rødding eller en af de tre garantaftener i vores markedsområde, hvor vi sørger for underholdning, en fortælling om året der er gået, og lidt lækkert at spise og drikke. For vores garantkunder mellem 18 og 27 år er grænsen for invitation til garantmødet 5.000 kroner i garantindskud.

Vores historie

Hvor og hvornår

Vi holder garantmøde i:

  • Rødding den 5. november 2019 kl. 18.00 i Rødding Centret – i år kommer direktør af Vardemuseerne Claus Kjeld Jensen og fortæller om Tirpitz-projektet i Blåvand.

og garantaftener i:

  • Sønderborg  den 7. november 2019 kl. 18.00 på Hotel Sønderborg Strand.
  • Esbjerg den 19. november 2019 kl. 18.00 i Musikhuset.
  • Vejle den 21. november 2019 kl. 18.00 i Torvehallerne.

Til alle tre garantaftener får vi besøg af den dansk-grønlandske sangerinde Julie Berthelsen.

Er du garant med 10.000 kroner (eller mere) i garantkapital, så får du en personlig invitation i din e-boks. Har du ikke e-boks, vil du modtage et brev. Den indeholder en garantkode, som du skal bruge ved tilmelding. Du vil kun kunne tilmelde dig ét af arrangementerne.

Underholdning

claus

Direktør Claus Kjeld Jensen

Mød direktøren af Vardemuseerne Claus Kjeld Jensen. Han kommer og fortæller om Tirpitzprojektet i Blåvand. Tirpitz musseet åbnede i 2017, og er hurtigt blevet en topattraktion i det vestjyske.

julie

Julie Berthelsen

Oplev den dansk-grønlandske sangerinde Julie Berthelsen til vores garantaftener. Julie Bertelsen blev landskendt som sangerinde i 2002, hvor hun deltog i talentkonkurrencen Popstars. Siden da har hun udgivet et hav af album, og senest deltog hun i det danske Melodi Grand Prix i februar 2019.

Billetsalget åbner klokken 12.00

Bemærk:

  • Din personlige garantkode kan kun bruges til at bestille billet til ét valgfrit arrangement.
  • Vil du tilmelde flere garanter, så skal du lave en tilmelding for hver enkelt garant. Der er ikke mulighed for at lave en samlet tilmelding for flere garanter.

Garantmøde
i Rødding

UDSOLGT

Garantaften
i Sønderborg

Billetsalget er slut

Garantaften
i Esbjerg

UDSOLGT

Garantaften
i Vejle

Den 21. november 2019

Vil du høre mere om garantbeviser?

Lad os tage en god snak.

Klik her

Kristina MulvadGarantmøder 2019