Nye lokaler i Kolding

Vokseværk i Kolding:

Vi flytter i nye, større lokaler

Vi er vokset ud af de eksisterende lokaler på Vejlevej 146. I starten af 2020 flytter medarbejderne fra afdelingen her derfor over på den anden side af gaden – til Vejlevej 135.

Siden åbningen af vores afdeling i Kolding i 2002, er vi vokset, og vi har derfor noget tid søgt efter et alternativ til vores nuværende lokaler. De nye lokaler rummer 1.000 m2, og giver os helt nye muligheder i byen. Fra starten af 2020 kan de syv medarbejdere fra privatafdelingen og medarbejdere fra Erhvervscenter Nord derfor glæde sig over mere plads i nye lokaler.

”Den ene ting er, at vi simpelthen har manglet plads og gode lokaler til kundemøder. Samtidig har vi ønsket en mere synlig placering, da vi i dag ligger lidt tilbagetrukket fra Vejlevej. I de nye lokaler får vi en helt anderledes synlighed, som vi glæder os til,” siger Thomas Evald Petersen, filialdirektør i afdelingen i Kolding.

Vi overtager de nye lokaler den 1. september 2019, og herefter skal lokalerne renoveres og tilpasses både vores og kundernes behov. Efter planen åbner vi i det nye domicil i starten af 2020.

”Vi vil have lokaler og faciliteter, der fortæller historien om Frøs Sparekasse – og om vores identitet. Vi er et godt sted at være – for kunder og for medarbejdere. Udover mere synlighed, så glæder vi os til at byde vores kunder velkommen i nye og moderne mødefaciliteter – nem adgang, gode parkeringsforhold og optimale rammer for en unik oplevelse og et godt møde,”

slutter Thomas Evald Petersen.

Lad os få en

rigtig god snak

Find din afdeling her

Julie Dalby StorgaardNye lokaler i Kolding