Vi har åbnet nyt erhvervscenter i Sønderborg

Mandag den 4. november 2019 slog vi dørene op til vores femte erhvervscenter i Sydjylland – i Sønderborg. Som sparekasse for erhvervslivet i Sydjylland er vi stolte af vores nye erhvervscenter i Sønderborg, hvorfra vi rådgiver erhvervslivet både her og i Aabenraa kommune.

Erhvervscentret ligger på Kærvej 88 i Sønderborg sammen med privatafdelingen, som har ligget her siden 2006. Fra erhvervscentret vil vi rådgive eksisterende og nye erhvervsvirksomheder i Sønderborg og Aabenraa kommuner.

”De rigtige finansielle løsninger kan gøre en verden til forskel for virksomheders udvikling. Det samme kan god erhvervsrådgivning og personligt engagement. Som lokal sparekasse for erhvervslivet i Sydjylland tilbyder vi begge dele, fordi vi tror på, at vi sammen kan udnytte et stort potentiale for vækst. Derfor er vi heller ikke i tvivl om, at åbningen af et erhvervscenter i Sønderborg er den rigtige løsning – både for os og for virksomhederne”, siger Grethe Harmuth, erhvervsdirektør i Frøs Sparekasse.

Fra venstre: erhvervsrådgiver Jan Kristensen, erhvervscenterdirektør Niels Lorentzen og erhvervskundechef Anton Rudbeck Christensen foran afdelingen i Sønderborg.

Kendte og lokale ansigter

Erhvervscenteret bliver i første omgang bemandet med erhvervscenterdirektør Niels Lorentzen, som kommer fra en lignende stilling i en anden bank. Niels er kendt i Sønderborg-området og har en stærk lokal profil. Ved sin side har han to erfarne erhvervsrådgivere Anton Christensen og Jan Kristensen, der begge kommer fra erhvervscentret i Haderslev.

Med det sidste nye skud på stammen, har vi 12 privatafdelinger, der dækker hele Syd- og Sønderjylland og fem erhvervscentre i Vejle, Haderslev, Esbjerg, Rødding og nu altså Sønderborg.

Styrket position

”Sønderborg er en by, hvor der er fart på erhvervslivet. Vi har i en længere periode kigget på muligheden for at styrke vores position på erhvervsområdet netop i Sønderborg med et erhvervscenter, der er lokalt placeret og lokalforankret ledelsesmæssigt. Nu har vi fundet den rette til at løse opgaven – og så har vi de rigtige folk og alle de produkter, som erhvervslivet har brug for.

Frøs Sparekasse er sat i verden for at understøtte vækst og udvikling i Syd- og Sønderjylland. Et stærkt, lokalt pengeinstitut er og bliver en vigtig motor for udviklingen. Vores kombination af nærværende engagement, faglig kompetence og lokalkendskab gør os til en stærk samarbejdspartner for både små, mellemstore og store virksomheder. Med ansættelsen af den kommende erhvervscenterdirektør kombineret med Anton og Jan, der allerede nu har deres daglige gang i Sønderborg og Aabenraa, er vi overbeviste om, at Frøs Sparekasse kan gøre en forskel i området” slutter Grethe Harmuth.

Er du på udkig efter ny sparringspartner?

Din personlige erhvervsrådgiver sidder altid klar til en snak, så du kan få et godt overblik.

Udfyld felterne nedenfor, og vi ringer dig op.

Vælg afdeling*:

Hvad skal vi tale om?*

*) Påkrævede felter.

Sydjyllands lokale erhvervspartner

Find dit erhvervscenter her

Julie Dalby StorgaardNyt erhvervscenter i Sønderborg