Din sparekasse

Frøs Sparekasse er din lokale sparekasse. Og Syd- og Sønderjyllands sparekasse. Med 12 filialer og fem erhvervscentre dækker vi dit lokalområde bredt. Og det er der en rigtig god grund til. Vi mener nemlig, at Syd- og Sønderjylland er et godt sted at være. Og det skal det blive ved med at være. Derfor støtter vi op om dig og de lokale virksomheder med god rådgivning, så du får det bedste ud af din økonomi.

Vi er en garantsparekasse og vi er selvejet. Det betyder, at vi har ingen aktionærer, der skal have udbytte og vores kunder kan få stor indflydelse. Du har nemlig, på lige fod med alle andre kunder i sparekassen, mulighed for at blive garanter og dermed også stille op til vores repræsentantskab, som er sparekassens øverste myndighed. Her kan du få medindflydelse på dit pengeinstitut – og gøre en forskel for dit lokalsamfund.

Vi gør en dyd ud af at være tæt på dig. Derfor får du som kunde hos os din egen personlige rådgiver – en der kender dig, og en der kender lokalområdet og de muligheder det rummer. Det mener vi, er vigtigt.

Frøs Sparekasse #et godt sted at være.

Status set fra min stol

2018 har været tilfredsstillende for Frøs Sparekasse. Mange privat- og erhvervskunder i Syd- og Sønderjylland har valgt os som deres nye bank. Ja, faktisk blev det til hele 3.483 nye kunder i løbet af året. Det svarer til 14 nye kunder hver eneste arbejdsdag. Dét er vi glade for – og rigtig stolte af.

Regnskabet viser et overskud før skat på 42,7 mio. kroner mod 29,4 mio. kroner i 2017 – en stigning på 45 %. Vi formår at skabe vækst i toplinjen med en vækst på 3,4 % i netto renteindtægter og en stigning på 3,7 % i den samlede basisforretning. Tilgangen af nye kunder er en af årsagerne til, at vi oplever vækst, og særligt boligkøbere finder vej til os, primært på grund af vores attraktive boliglån. Også erhvervslivet i Syddanmark søger i højere grad vores vej, når der skal vælges en ny økonomisk samarbejdspartner.

Øget strategisk fokus og vækst

Det har været et travlt og spændende år i sparekassen, hvor vi har søsat vores nye strategi, Kurs22. Kurs22 er resultatet af knap et års arbejde med at formulere visionen for tiden frem mod vores 150 års fødselsdag i 2022. Vi har arbejdet med vores værdier, mission, vision og vores mål for fremtiden.

Ambitionerne er store og målene høje – det er en del af vores rejse sammen, at vi lykkes med vores forretning, samtidig med at vi udlever vores strategi. Effekten af vores strategiske indsatser på vækst og udvikling er allerede nu begyndt at vise sig i resultaterne. Vi oplever blandt andet en stigende interesse på erhverv – et område hvor vi fremadrettet vil have et langt større fokus. Og så er der godt gang i boligmarkedet, hvor mange syd- og sønderjyder vælger os som deres nye sparekasse til 0% i rente på deres boliglån det første år af lånets løbetid.

Frøs Sparekasse er altså godt rustet til fremtiden, hvor der fortsat vil være fokus på at realisere vores strategiske målsætninger.

I årsrapporten for 2018 kan du læse mere om sparekassen, og om året der er gået hos os – i ord og tal. Du kan også dykke ned i vores nye strategi, som vi har brugt lidt plads på her i rapporten. Og så har vi pakket det ind i et nyt layout. Tag et kig og kom tættere på din sparekasse – tak fordi du vil følge med.

Du kan læse årsrapporten for 2018 her.

Administrerende direktør, Henning Dam, den 29. marts 2019

Vores mission

Frøs Sparekasse styrker samfundsudviklingen med udgangspunkt i Syd- og Sønderjylland ved at levere rådgivning og finansielle løsninger. Vi hjælper den enkelte med at opfylde deres drømme og virksomheder med at udvikle en bedre forretning. Vi binder lokale kræfter sammen og skaber muligheder for vækst og udvikling.

Bygget på stærke værdier

SER MENNESKET I KUNDEN

Hos Frøs Sparekasse er du i centrum – også i morgen.

ENKEL

Hos Frøs Sparekasse gør vi tingene lette at forstå – helt enkelt for dig.

LOKAL

Hos Frøs Sparekasse værdsætter vi det lokale – og at være tæt på dig.

GODT KØBMANDSKAB

Hos Frøs Sparekasse stræber vi altid efter den bedste løsning – for dig, vores lokalområde og sparekassen.

KOMPETENT

Hos Frøs Sparekasse sætter vi en ære i at være på forkant – især i forhold til dig og dine muligheder.

Har du lyst til
at blive kunde?

Find din afdeling og giv os et kald

mhj@intdev.dkDin sparekasse