Din sparekasse

Frøs Sparekasse er din lokale sparekasse. Og Syd- og Sønderjyllands sparekasse. Med 11 filialer og fire erhvervscentre dækker vi dit lokalområde bredt. Og det er der en rigtig god grund til. Vi mener nemlig, at Syd- og Sønderjylland er et godt sted at være. Og det skal det blive ved med at være. Derfor støtter vi op om dig og de lokale virksomheder med god rådgivning, så du får det bedste ud af din økonomi.

Vi er en garantsparekasse og vi er selvejet. Det betyder, at vi har ingen aktionærer, der skal have udbytte og vores kunder kan få stor indflydelse. Du har nemlig, på lige fod med alle andre kunder i sparekassen, mulighed for at blive garanter og dermed også stille op til vores repræsentantskab, som er sparekassens øverste myndighed. Her kan du få medindflydelse på dit pengeinstitut – og gøre en forskel for dit lokalsamfund.

Vi gør en dyd ud af at være tæt på dig. Derfor får du som kunde hos os din egen personlige rådgiver – en der kender dig, og en der kender lokalområdet og de muligheder det rummer. Det mener vi, er vigtigt.

Frøs Sparekasse #et godt sted at være.

Status set fra min stol

Årets første 6 måneder har været tilfredsstillende for Frøs Sparekasse, som kan fremlægge det bedste halvårsregnskab i sparekassens 146-årige historie. Mange privatkunder og erhvervslivet i Syd- og Sønderjylland har valgt Frøs Sparekasse som deres nye bank. Ja, faktisk blev det til hele 1.500 nye kunder i årets første seks måneder.

Resultatet på 45,1 mio. før skat er bl.a. skabt af en pæn fremgang i toplinjen, hvor netto rente- og gebyrindtægter stiger med 5,5 mio. kr. til 128 mio. kr. svarende til en fremgang på 4,5%. I et svært marked lander kursreguleringerne pænt på 6,1 mio. kr. Det er dog 5,7 mio. kr. mindre end samme periode 2017.

Vækst i udlån for første gang i flere år

Udlånet er vokset med 8% siden 1. januar 2018. Det er en markant fremgang i forhold til samme periode sidste år, hvor udlånet faldt med 1%.  Samtidig oplever vi et stigende antal bolighandler i hele Syd- og Sønderjylland, og at flere virksomheder vælger Frøs Sparekasse til at stå for banksagerne og nye investeringer.

”Det er i vores erhvervsforretning, at vi ser den største vækst i udlånet. Vi har et rigtig godt navn og en stærk profil. Det er min klare opfattelse, at de syd- og sønderjyske virksomheder gerne vil i dialog med os, når der skal snakkes ny bank. I første halvår har vi bl.a. etableret samarbejde med flere større virksomheder. I samme periode har vi også en pæn fremgang i udlånsvæksten blandt vores privatkunder. Vi har bidt os godt fast som en attraktiv boligbank og rigtig mange er glade for vores boliglån til 0% i rente det første år. Vi er i gang med at bygge områdets bedste pengeinstitut. Helt konkret bygger vi til, udvider afdelinger og frisker vores facader op. Udover rent fysiske forandringer så er hele sparekassen på en rejse, hvor alle mand knokler for at få vores forretning til at lykkes. Vi vil være Syd- og Sønderjyllands førende boligbank, have mange flere nye kunder både på privat og erhverv – og så vil vi fortsat være et godt sted at være. For vores kunder, vores lokalsamfund og medarbejderne” udtaler Henning Dam, adm. direktør i Frøs Sparekasse.

Du kan læse halvårsrapporten for 2018 her.

Administrerende direktør, Henning Dam, den 23. august 2018

Vores mission

Frøs Sparekasse styrker samfundsudviklingen med udgangspunkt i Syd- og Sønderjylland ved at levere rådgivning og finansielle løsninger. Vi hjælper den enkelte med at opfylde deres drømme og virksomheder med at udvikle en bedre forretning. Vi binder lokale kræfter sammen og skaber muligheder for vækst og udvikling.

Bygget på stærke værdier

SER MENNESKET I KUNDEN

Hos Frøs Sparekasse er du i centrum – også i morgen.

ENKEL

Hos Frøs Sparekasse gør vi tingene lette at forstå – helt enkelt for dig.

LOKAL

Hos Frøs Sparekasse værdsætter vi det lokale – og at være tæt på dig.

GODT KØBMANDSKAB

Hos Frøs Sparekasse stræber vi altid efter den bedste løsning – for dig, vores lokalområde og sparekassen.

KOMPETENT

Hos Frøs Sparekasse sætter vi en ære i at være på forkant – især i forhold til dig og dine muligheder.

Har du lyst til
at blive kunde?

Find din afdeling og giv os et kald

mhj@intdev.dkDin sparekasse