Din sparekasse

Frøs Sparekasse er din lokale sparekasse – og Syd- og Sønderjyllands sparekasse. Med afdelinger fordelt over landsdelen dækker vi dit lokalområde bredt. Det er der en rigtig god grund til. Vi mener nemlig, at Syd- og Sønderjylland er et godt sted at være, hvilket det skal det blive ved med at være. Derfor støtter vi op om dig og de lokale virksomheder med god rådgivning, så du får det bedste ud af din økonomi.

Vi er en garantsparekasse og vi er selvejet. Det betyder, at vi har ingen aktionærer, der skal have udbytte og at vores kunder kan få stor indflydelse. Du har nemlig, på lige fod med alle andre kunder i sparekassen, mulighed for at blive garanter og dermed også stille op til vores repræsentantskab, som er sparekassens øverste myndighed. Her kan du få medindflydelse på dit pengeinstitut – og gøre en forskel for dit lokalsamfund.

Frøs Sparekasse #et godt sted at være.

Vores mission

Frøs Sparekasse styrker samfundsudviklingen med udgangspunkt i Syd- og Sønderjylland ved at levere rådgivning og finansielle løsninger. Vi hjælper den enkelte med at opfylde deres drømme og virksomheder med at udvikle en bedre forretning. Vi binder lokale kræfter sammen og skaber muligheder for vækst og udvikling.

Bygget på stærke værdier

SER MENNESKET I KUNDEN

Hos Frøs Sparekasse er du i centrum – også i morgen.

ENKEL

Hos Frøs Sparekasse gør vi tingene lette at forstå – helt enkelt for dig.

LOKAL

Hos Frøs Sparekasse værdsætter vi det lokale – og at være tæt på dig.

GODT KØBMANDSKAB

Hos Frøs Sparekasse stræber vi altid efter den bedste løsning – for dig, vores lokalområde og sparekassen.

KOMPETENT

Hos Frøs Sparekasse sætter vi en ære i at være på forkant – især i forhold til dig og dine muligheder.

Har du lyst til
at blive kunde?

Find din afdeling og giv os et kald

Kristina MulvadDin sparekasse