Sponsorater

Vi støtter op om dig og lokalområdet i Syd- og Sønderjylland.

Der er et stort engagement ude i den lille fodboldklub eller i forbindelse med det lokale håndboldstævne, motionsløbet, ishockeykampen eller skolestævnet. Det er her det starter og det engagement støtter vi op om som din lokale sparekasse.

Som sponsor for både små og store klubber i Syd og Sønderjylland, støtter Frøs Sparekasse aktivt op om det store engagement, masser af frivillige og sportsudøvere ligger i deres sport hver dag. Kig efter vores logo næste gang du er ude og heppe fra sidelinjen, eller spiller med i en lokal turnering. Hils også på din lokale rådgiver – vi står også og klapper med et sted.

Sponsorater hos Frøs Sparekasse - et godt sted at være

#et godt sted at være

Syd- og Sønderjylland er et godt sted at være. Og det skal vi støtte op om med passion for både små og store initiativer. Initiativer som udvikler både mennesker, samfund og lokalområder.

Fællesskab

Syd- og Sønderjylland er en helt særlig landsdel. Som områdets lokale sparekasse bakker vi op om fællesskaber, som samler os om vores landsdel.

Glæde

Som lokal sparekasse er vi med til at sikre et aktivt fritidsliv i lokalområderne. Vi vil støtte det samfund, som vi er en del af – det skaber værdi.

Sponsoransøgninger

Som den lokale sparekasse i Syd- og Sønderjylland tager vi aktivt del i vores lokalsamfund. Betyder det noget for vores kunder, at deres sparekasse støtter op om det lokale foreningsliv? Dét vil vi mene. Fordi fællesskabet, sportsudøverne og ikke mindst de lokale ildsjæle og frivillige er med til at gøre Syd- og Sønderjylland til et godt sted at være. Også for dig.

Vi ønsker at bakke op om tiltag, der er med til at udvikle de lokalsamfund, som vi er en del af. Det gør vi for at være med til at flytte Syd- og Sønderjylland i en positiv retning og for at vores skønne landsdel fortsat er #et godt sted at være.

Dét støtter vi

Vi involverer os i et bredt udsnit af foreninger og klubber, der skaber glæde, fællesskab og gør Syd- og Sønderjylland til #et godt sted at være. Vi bakker op om sport og kultur – både i bredden og eliten.

Der er fantastisk mange gode formål, foreninger og klubber i vores landsdel – også flere end vi har mulighed for at støtte op om. Derfor kan vi naturligvis ikke være med alle steder og hver gang.

Har du et spændende projekt i din forening, eller har din klub brug for en samarbejdspartner – og søger du om støtte til et projekt/samarbejde, der skaber glæde, fællesskab og gør Syd- og Sønderjylland til et godt sted at være – så er du velkommen til at sende en ansøgning til os.

Udfyld felterne herunder og vedhæft en uddybende ansøgning – så vender vi tilbage til dig.

BEMÆRK:

Vi vurderer ansøgninger fire gange om året, henholdsvis 3. april, 1. juli, 2. oktober og 2. januar, og vi giver dig et svar hurtigst muligt herefter.

Sponsoransøgning
Størst tilladte upload: 25MB

Vi passer naturligvis godt på dine data. Det kan du læse om under vores vilkår for brug.

Når du giver Frøs Sparekasse dine oplysninger, accepterer du samtidig sparekassens almindelige forretningsbetingelser samt at sparekassen må ringe til dig og fortælle om produkter, som vi synes passer til dine behov. Dine kontaktoplysninger gemmer vi så længe, du er kunde i Frøs Sparekasse og i løbende plus fem år efter at kundeforholdet er ophørt.

Skal vi tage en snak?

Find din afdeling her

Kristina MulvadSponsorater