Tid til en snak om opsparing?

Kunne du godt tænke dig at holde en stor fest for hele familien?  Eller drømmer du om at rejse jorden rundt på et tidspunkt? Eller måske bare halvdelen af jorden? Eller overvejer du at bygge nyt, bygge til eller bygge sommerhus? Vi har alle sammen vores drømme, noget vi tænker på, snakker om og glædes ved. Fælles for næsten alle drømme, store som små, er at de koster penge, men det behøver ikke at være en hindring, hvis du spørger os. Det handler bare om god planlægning. Og en god opsparing.

Uanset om det er bryllup, et huskøb eller en rejse for hele familien, du har i støbeskeen, er det altid en god idé at have opsparingen på plads

Opsparing til en særlig anledning

En speciel anledning kræver en speciel konto.

Uanset om det er bryllup, et huskøb eller en rejse for hele familien, du har i støbeskeen, er det altid en god idé at have en opsparingskonto på plads. Hos Frøs Sparekasse giver vi dig gode råd, samt alle muligheder for at realisere dine drømme. Derfor har vi også en række muligheder på hylden, når det gælder forrentning af din opsparing.

Børneopsparing

Det kan være et godt tilskud til kørekortet, jordomrejsen, den første lejlighed eller studielivet. Giv dit barn, eller måske dit barnebarn eller oldebarn, muligheden for at få en ekstra god start på voksenlivet med en børneopsparing hos Frøs Sparekasse.

5% i udbetaling på huset

Drømmer du om at købe hus, kan du lige så godt begynde at spare op med det samme. Som ny boligejer skal du kunne betale 5% af husets pris ved køb plus omkostninger til advokat, skøde m.v. Opsparingskravet betyder, at du ikke kan låne disse penge, så du skal have en opsparing til huskøb. Læs mere om dine muligheder som boligkøber hos Frøs Sparekasse her.

Som ny boligejer skal du kunne betale 5% af husets pris ved køb

Pension

Er du begyndt at tænke på at spare op til pension, eller er du måske allerede godt i gang? Det er altid en god idé at være på forkant, også med alderdommen, selvom den for mange kan synes langt ude i fremtiden. Hos Frøs Sparekasse har vi altid tid til en snak om opsparing til den tredje alder. Læs mere om vores produkter og dine opsparingsmuligheder hos Frøs Sparekasse her.

Investering som opsparing

Har du arvet, sparet op eller har du af andre grunde en del penge til at stå på din konto, og skal du ikke bruge dem i den nærmeste fremtid, kan det være en god idé at tænke i at investere dem. Hos Frøs Sparekasse har vi en hel afdeling, der er dedikeret til rådgivning i investering, hvad end det drejer sig om aktier, obligationer eller investeringspapirer. Snakken starter altid hos din rådgiver.

Tag en snak med din rådgiver her

Depotpleje

Har du depotværdier på 50.000 kroner eller mere, kan vi tilbyde dig Depotpleje. Sammen med en investeringsrådgiver i Frøs Sparekasse får du lavet en investeringsprofil ud fra dine personlige behov og ønsker om afkast, tidshorisont og risikovillighed. Læs mere om Depotpleje lige her.

Formuepleje

Har du depotværdier på 2 millioner kroner eller mere, kan vi tilbyde dig Formuepleje. Ud fra en individuelt sammensat investeringsprofil står vi hos Frøs Sparekasse for den løbende investering samt løbende overvågning og reblancering. Du er således automatisk sikret, at dine værdipapirer handles til særdeles attraktive kurser. Læs mere om Formuepleje lige her.

Har du stadig spørgsmål
eller er du allerede klar til et møde?

Kontakt os 

Kristina MulvadTid til en snak om opsparing?