Betal med din mobil eller dit ur

Vi vil gerne tilbyde vores kunder de bedste produkter og services, så din hverdag bliver lidt nemmere. Derfor har du mulighed for at bruge digitale betalingsløsninger som din telefon eller dit ur.

Her på siden kan du læse om Apple Pay, MobilePay, Google Pay, Fitbit Pay og Garmin Pay.

Apple Pay

Apple Pay

Det er nemt at betale. Og hurtigt

Med Apple Pay kan du nemt og hurtigt betale med dit Frøs Sparekasse-kort direkte fra din iPhone eller dit Apple Watch – både i Danmark og i udlandet.

Indbygget sikkerhed og anonymitet

Apple Pay bruger de indbyggede sikkerhedsfunktioner som Face ID og Touch ID i din Apple-enhed. Det er altså kun dig, som kan godkende en betaling.

Hurtigere end nogensinde at betale online og i apps

Kig efter Apple Pay logoet, når du shopper online og i dine foretrukne apps.

Apple Pay er nemt og ukompliceret og virker med de enheder, du allerede bruger. Dine kortoplysninger er beskyttede, da de hverken bliver gemt på din enhed eller delt med forhandleren, når du betaler. Det har aldrig været nemmere, sikrere eller mere diskret at betale i butikker, i apps og på nettet.

Apple Pay kan bruges til en IPhone 6 eller nyere IPhone – og din telefon skal være opdateret til iOS11. *Se en liste over kompatible Apple Pay-enheder her.

Tilføj dit kort til Apple Pay

Apple Pay er klar til brug på alle dine Apple-enheder. For at komme i gang skal du åbne Apple Wallet på din iPhone eller Apple Watch eller vælge Wallet og Apple Pay under Systemindstillinger på din iPad eller Mac.

Føj kort til Apple Pay i mobilbank

 1. Åbn din mobilbank
 2. Vælg Menu
 3. Klik på Mine Kort
 4. Vælg det kort, du vil tilføje til Apple Wallet
 5. Klik på Føj til Apple Wallet
 6. Følg herefter flowet

Betal med ét tryk

Du kan bruge Apple Pay alle steder, der skilter med et af disse symboler:

Apple Pay hos Frøs SparekasseKontaktløs betaling

Sikkerhed med Apple Pay

Når du betaler med Apple Pay, bruger systemet et enhedsspecifikt nummer og en unik transaktionskode. Dit fulde kortnummer bliver aldrig gemt på hverken din enhed eller på Apples servere og bliver heller ikke delt med forhandlerne.

MobilePay

MobilePay er en app, der gør det nemt at overføre penge til venner, familie, kræmmeren og mange flere. Du overfører beløbet via modtagers mobilnummer, og behøver ikke tænke på at udveksle kontooplysninger eller andet.

Med MobilePay er det let og hurtigt at dele regningen på caféen eller betale på loppemarkedet. Du kan også minde vennerne om, at de skal overføre penge til dig, hvis du lagde ud, sidst I var i biografen.

Hent MobilePay til din telefon her:

Android

iPhone

​M​obilePay er nem betaling med mobilen
i butikker, online butikker, apps, regninger og mellem brugere​​​

Har du brug for hjælp til Mobilepay?

Sådan kan du bruge MobilePay

MobilePay er fuld af muligheder. Du kan blandt andet:

 • sende eller anmode om penge fra andre brugere
 • betale via forretningens terminal
 • betale via butikkens 5-cifrede betalingsnummer
 • betale i netbutikker
 • betale i apps
 • modtage og betale dine regninger
 • gemme dine kvitteringer.

Betal med mobilen

Google Pay

Det har aldrig været nemmere eller mere sikkert at betale i butikker, i apps og på nettet. Betal med Google Pay, og behold fordelene ved dit Frøs Sparekasse bankkort.

Google Pay er en nem og enkel for form betaling, som virker med dine Android enheder. Dine kortoplysninger bliver ikke gemt på hverken din enhed eller delt med forhandleren, når du betaler.

Så nemt er det at tilføje et kort til Google Pay:

 • I Google Play Store henter du appen Google Pay. I menuen “Betaling” vælges “Betalingsmetode”
 • På computeren åbner du din Google Konto i Google Chrome. Når du er logget ind, kan du tilføje dit kort i ”Betalinger og abonnementer”

Sådan betaler du i fysiske butikker:

Google Pay er en hurtig og nem måde at betale med din Android telefon i butikker. Du skal blot låse din telefon op som du plejer, og dernæst holde den hen til betalingsterminalen, hvor du normalt lægger dit kontaktløse betalingskort.

Sådan betaler du online:

Ved betaling i apps og netbutikker, er Google Pay en hurtig og nem betalingsform. Du skal ikke bruge tid på at oprette brugerkonti eller udfylde kontaktformularer. For at betale online fra din smartphone, tablet eller computer, skal du vælge Google Pay ved kassen og godkende transaktionen.

Hvor kan du betale?

Du kan bruge Google Pay alle steder, der skilter med et af disse symboler:

Krav til system: For at kunne anvende Google Pay til betaling i butikker, skal din Android enhed have Android 5.0 eller højere, samt have NFC-chip.

Fitbit Pay

Fortvivl ikke, hvis du skulle have glemt mobil eller pung, når du skal handle. Med Fitbit Pay kan du nemt og sikkert betale dine indkøb direkte fra dit håndled.

Når du vælger at betale med Fitbit Pay, får dit kort et specifikt nummer og betalingen en unik transaktionskode. Dit fulde kortnummer bliver aldrig gemt på hverken din enhed, eller hos Fitbit, og bliver heller ikke delt med den butik du har handlet hos.

Så nemt er det at  tilføje dit kort til Fitbit Pay:

 • Åbn Fitbit-appen på din smartphone og tryk på “Today” og derefter dit profilbillede
 • Tryk på billedet af din Fitbit-enhed og herefter på ”Fitbit Wallet”
 • Følg blot instruktionerne for at tilføje dit kort

Sådan betaler du:

Det er et krav, at din Fitbit understøttes af Fitbit Pay. Du kan betale uden at skulle have hverken betalingskort eller mobilen på dig. Kig efter symbolet for kontaktløs betaling og betal med dit ur.

Sådan aktiveres Fitbit Pay:

Har du et Fitbit Ionic eller Versa, aktiverer du Fitbit Pay ved at trykke på din genvejsknap eller swipe fra toppen og ned. På øvrige Fitbit-enheder, trykkes på urets venstre knap i 2 sekunder. Tast evt. din kode og vælg kort ved at swipe eller ”tappe” på urets skærm. Hold uret henover betalingsterminalen og betal.

Her kan du betale:

Du kan bruge Fitbit Pay alle steder, der skilter med dette symbolet for kontaktløs betaling.

Garmin Pay

Garmin Pay™ er endnu et bud på en betalingsmulighed, som sidder direkte på dit håndled. Muligheden for betaling med dit smartwatch1 er tilgængelig de fleste steder med kontaktløs betalingsløsning. Der er nemt at tilgå Garmin Pay fra urets menu med et par hurtige tryk.

Når du betaler med Garmin Pay, får dit kort specifikt nummer og betalingen en unik transaktionskode. Dit fulde kortnummer bliver ikke delt med den butik du har handlet, ligesom det heller aldrig gemmes på hverken din enhed eller hos Garmin.

Sådan kommer du i gang med  Garmin Pay:

 • På din smartphone åbner du Garmin Connect og trykker på “Flere” efterfulgt af ”Garmin Pay”
 • Vælg den Garmin enhed, hvor du ønsker at indstille Garmin Pay
 • Følg nu blot instruktionerne for at tilføje dit kort
 • Du aktiverer Garmin Pay ved at vælge Garmin Wallet i urets menu. Tast evt. din kode og vælg kort ved at swipe op/ned. Hold uret henover betalingsterminalen og betal.

Her kan du betale:

Du kan bruge Garmin Pay alle steder, der skilter med dette symbol:

Tilgængelig for understøttede kort fra deltagende banker; kontakt din bank for mere information. Kun tilgængelig på NFC-aktiverede terminaler. Se aktuelt understøttede lande, betalingsnetværk og udstedende banker.

mobilbetaling

Har du brug for en snak om mobilbetaling?

Giv os et kald

Henrik MatthesenMobilbetaling