Overvejer du energirenovering?

Få et energitjek af din bolig

Med et Totalkredit Energitjek er du sikret en god start på din energirenovering. Her får du nemlig besøg af en energikonsulent, som kan give dig et overblik over – og helt konkrete forslag til – hvordan du kan optimere energiforbruget på din bolig. På den måde bliver det altså så let som muligt for dig at vælge energirigtige løsninger og samtidig vedligeholde dit hus.

Dine fordele ved et Totalkredit Energitjek:

  • En energikonsulent gennemgår din bolig og giver sparring på de rigtige energiløsninger for dig.
  • En digital energi- og vedligeholdelsesplan, så du er sikret overblik og har mulighed for at prioritere planerne.
  • Et energimærke som er nødvendigt for at få adgang til den offentlige støtteordning.

Bestil et energitjek

Er du blevet nysgerrig på mere, så kan du hurtigt få en idé om, hvorvidt energitjekket kan betale sig for dig via energiberegneren længere nede på siden. Er du klar til at bestille et energitjek, så skal du bare give din rådgiver et kald.

Få tilskud til en mere klimavenlig bolig

Energirenovering kan faktisk være en god investering – både for privatøkonomien, energiforbruget og klimaet.

Tilskud fra staten

Energistyrelsen har oprettet en pulje, som går til energirenoveringer – altså boligforbedringer, der sparer energi. På den måde kan du altså billigere få udført nogle forbedringer, som gør din bolig mere klima- og energivenlig. På én og samme tid sparer du altså penge på fx varmeregningen samtidig med, at du gør en forskel for klimaet ved at udlede mindre CO2. Og ikke nok med det, så øger du også husets værdi ved at forbedre dets energimærke. Mange husejere har allerede fået lavet energiforbedringer – bliv inspireret til energiforbedringer her.

Tilskuddet er skattefrit for ejere af helårsboliger.

Læs mere og ansøg her

Tilskud fra Totalkredit:
Udskift dit gas- eller oliefyr og få tilskud på 10.000 kroner

Som endnu et led i at formindske energiforbruget, kan du som kunde hos os få et tilskud fra Totalkredit. Totalkredit er ejet af Forenet Kredit, som gerne vil støtte energiforbedrende tiltag. Derfor giver Totalkredit et økonomisk tilskud på 10.000 kroner, når du udskifter dit gas- eller oliefyr med en varmepumpe. Vidste du, at energiforbrug i bygninger udgør 40% af Danmarks samlede CO2-forbrug? At udskifte gas- eller oliefyret med en varmepumpe er et af de tiltag, der har størst effekt på CO2-udslippet. Så har du et gas- eller oliefyr, giver det altså rigtig god mening at skifte til en varmepumpe – endda med tilskud. Læs mere om tilskuddet til udskiftning af gas- eller oliefyr her.

Fire fordele ved at energirenovere:

Typisk lavere varmeregning og lavere CO2-udledning

Sundere og mere behageligt indeklima

Kan øge boligens værdi og energimærke

Mindre påvirket af stigende energipriser

Overvej energirenovering når du:

 

Køber eller sælger

Bygger om eller bygger til

Skifter varmeanlæg

Gør huset handicapvenligt

Skifter tag eller vinduer

Renoverer køkken eller bad

Energiberegner

Hvis du går med planer om at renovere, så tænk energi ind fra start. Det betaler sig bedst, når du alligevel er i gang. Mulighederne indenfor klimaforbedringer er mange. Faktisk rigtig mange. Men én ting ved vi. At selv små forbedringer kan have stor betydning – både i forhold til din økonomi, dit energiforbrug og vores klima.

Med vores energiberegner får du en liste over forskellige muligheder for energirenovering, du kan lave i netop dit hjem. På den måde kan du faktisk være med til at gøre en indsats for klimaet.

Prøv den smarte energiberegner

Se hvor meget du kan spare ved at energirenovere din bolig. Husk at resultatet er vejledende.

De næste skridt efter energiberegningen

Når du bruger Energiberegneren, får du forslag til forskellige energirenoveringer i dit hjem. Der vil være forslag til både lidt mindre projekter og de større. Din energiberegning er inspiration til at tage næste skridt, og her er tre forslag til, hvad du nu kan gøre:

Få hjælp af en håndværker til at skabe overblik

Hvis du har behov for at vide, hvordan processen præcis skal forløbe, hvor lang tid det tager, og hvad det kræver, så kan du som det første kontakte en håndværker. Du kan drøfte din situation med håndværkeren over telefonen, eller du kan få håndværkere til at komme ud og se på din bolig. Her kan du vise håndværkeren din energiberegning, hvor håndværkeren herigennem kan få indblik i dine overvejelser og vejlede dig om konkrete tiltag.

Kan det betale sig? Få et overlik over de mest efterspurgte energirenoveringer

Forenet Kredit har samlet deres bedste råd, som kan hjælpe dig godt i gang, hvis du er i tvivl, om det nu kan betale sig at energirenovere din bolig. Overblikket giver dig gode råd til energirenoveringstiltag – og hvad der giver bedst mening for dig, din pengepung og vores klima.

Kom godt fra start her.

Få gode råd fra andre

Du er sikkert ikke den eneste i dit netværk, der har gået med tanker om en energirenovering. Ofte har din nabo, din kollega eller dine forældre været igennem processen og har gode erfaringer, du kan drage nytte af. Du kan med fordel vise dem din energiberegning og få nogle gode råd. Det er en nem og hurtig måde at komme i gang.

Få styr på dine økonomiske muligheder

Vi kan hjælpe dig med dine indledende tanker om, hvordan du kommer i mål med din energirenovering på den økonomiske front. Vi sidder klar til at vejlede dig om lånemuligheder og friværdi.

Hjælp til din energiberegning?

Din rådgiver er klar med en hjælpende hånd

Giv os et kald

Skal vi tage en snak
om din boligsituation?

Find din afdeling her

Kristina MulvadEnergitjek og Energiberegner