Tid til nyt realkreditlån? 

Når du får et realkreditlån hos Frøs Sparekasse, er det et lån fra Totalkredit – Danmarks største udbyder af realkreditlån til ejerboliger.

KundeKroner til dig

KundeKroner er en rabat, som du kan få, når du har et lån i Totalkredit. Har du et realkreditlån, bliver rabatten automatisk trukket fra din bidragsbetaling hvert kvartal. Hvor mange Kundekroner du får afhænger af restgælden på dit realkreditlån.

Kontakt os, og lad os regne på, hvad et lån fra Totalkredit vil koste.

Kontakt os og hør nærmere

Derfor kan du få KundeKroner

Totalkredit er ejet af Forenet Kredit, som har til formål om at stå sammen om at sikre gode lån. Når Forenet Kredit opnår gode resultater, ønsker de, at det skal komme kunderne til gode. Derfor har Forenet Kredit mulighed for at give et årligt tilskud til Totalkredit, som Totalkredit kan give videre til dig og alle de andre kunder i form af Kundekroner. Læs mere om Kundekroner her.

Hvad er KundeKroner?

Totalkredits lånetyper

Fastforrentet lån

Her får du en fast, kendt rente – og dermed også tryghed  – i helt op til 30 år.

Det fastforrentede lån er til dig, der vægter økonomisk tryghed og gerne vil kende den rente, du betaler – over hele løbetiden.

Læs mere her

F-kort

Med f-kort lånet får du en variabel rente med halvårlig renteregulering.

Denne type lån er til dig, der foretrækker en (typisk) lavere rente – og med is i maven, fordi renten kan ændre sig hvert halve år.

Læs om f-kort lån

RenteMax

Her får du en typisk lav, variabel rente og et loft over den rente i en aftalt periode.

RenteMaxer til dig, der ønsker et fleksibelt lån med en begrænsning for, hvor meget renten kan stige i den aftalte periode.

Læs om RenteMax

Tilpasningslån

Med tilpasningslånet får du en variabel rente med rentetilpasning hvert 3., 5. eller 10. år. Du kender altså renten for en aftalt periode.

Tilpasningslånet er således til dig, der ønsker økonomisk tryghed for en periode – men ikke hele lånets løbetid.

Bliv klogere her

Totalkredits plus-lån:
Ingen afdrag i op til 30 år

Har du friværdi i din bolig? Og ønsker du mere end 10 år uden afdrag på dit lån? Så er et plus-lån fra Totalkredit et god bud. Her får du nemlig masser af fleksibilitet – og afdragsfrihed i helt op til 30 år. Du kan låne op til 75% af din boligs værdi, og når din bolig er belånt med højst 60%, ja så kan du vælge afdragsfrihed i op til 30 år i alt.

Større økonomisk fleksibilitet

Med et plus-lån fra Totalkredit kan du tilpasse lånet til din økonomi – på den måde passer lånet hele tiden med dit liv, dine drømme og dine planer. Fire gange om året kan du mod et gebyr ændre på dit lån, hvis behovet opstår. Det kan for eksempel være, at du har brug for at skrue lidt op eller ned for dine afdrag i en periode. Når du skylder højst 60% af boligens værdi, kan du også helt vælge, om du overhovedet vil afdrage eller ej for en periode. Det er dog vigtigt, at du husker, at du, den dag lånet udløber, skal betale restgælden tilbage.

Et plus-lån er en anelse dyrere end andre realkreditlån – til gengæld får du tryghed for afdragsfrihed i op til 30 år.

Vælg fast eller variabel rente

Som med andre lån, kan du også ger vælge mellem fast eller variabel rente – alt efter hvad der er vigtigst for dig.

Der er tre lånetyper at vælge imellem, når du vælger et plus-lån:

  • Fastrente+, hvor renten er fast i hele lånets løbetid.
  • RenteMax+ og F-kort– her får du en rente, som typisk er lavere end lån med fast rente. Til gengæld kan renten så falde eller stige hvert halve år. Vælger du RenteMax+ får du loft over renten, for eksempel 5 år ad gangen.

Vil du vide mere om dine muligheder for et plus-lån?

Giv os et kald

Prøv vores boligberegner

Hvor meget kan jeg låne?

Hvad kan jeg købe bolig for? Få et nemt og hurtigt overblik over, hvad, og hvor meget, du har råd til ved at indtaste al relevant information om din økonomi. Vi vil selvfølgelig også gerne rådgive dig om dine muligheder personligt – du skal bare ringe os op.

Hvad kan jeg købe for?

Hvor meget kan jeg låne?

Hvor meget kan jeg låne?

Hvilket nyt lån?

Hvor meget kan jeg låne?

Se hvilket lån du skal have

En boligberegner kan være et rigtigt nyttigt værktøj, når du går i lånetanker. Dels kan en boliglånsberegner bidrage til, at dine forventninger er realistiske, dels er det en god måde at gøre sig selv en smule klogere på, hvordan lånemekanismerne er skruet sammen. Ikke desto mindre er der mange faktorer, der spiller ind, når vi skal afgøre, hvor meget, vi kan tilbyde dig at låne. Derfor vil vi hos Frøs Sparekasse altid anbefale, at du efterfølgende tager fat i os, når du har afprøvet vores boliglånsberegnere, hvis du gerne vil have et fyldestgørende overblik over dine muligheder for at få et boliglån.

Skal vi tage en snak?

Udfyld formularen ovenfor eller giv os et kald

Kontakt os

Kristina MulvadRealkreditlån