Tid til boligkøb?

Overvejer du boligkøb? Måske du skal flytte hjemmefra eller flytte sammen med kæresten – altså boligkøb for begyndere? Måske I skal have jeres første barn, eller nummer to, tre, fire i rækken? Det kan også være, I drømmer om at flytte ind til byen, ud på landet, eller måske til noget midt imellem? Er ungerne klar til at flytte hjemmefra, og er I klar til at flytte i noget mindre? Så er det tid til boligkøb. Livet har sine faser, og hver fase har sine behov – også når det kommer til din bolig.

Uanset om det er flere eller færre kvadratmeter, vi taler om, så er din lokale rådgiver hos Frøs Sparekasse klar til at guide dig igennem med rådgivning om dine muligheder, økonomi og boliglån. Sæt dig godt til rette og lad dig inspirere af vores lille boligunivers fyldt med gode råd, guide til boligkøb trin for trin, tips og tricks til huskøbet – kort sagt, alt du skal vide om boligkøb.

Rådgivning til dit boligkøb

Med den rette rådgivning er det altid købers marked. Din drømmebolig er ikke til salg. Den er til køb. Og det er her, vi kan gøre en forskel. Med Frøs Sparekasse ved din side får du kompetent sparring i forhold til boligøkonomi, lige fra det konkurrencedygtige lån til købsaftale og køb af hus.

Vi kender det lokale boligmarked, og vi kender alle udfordringerne – og mulighederne – ved et boligkøb. Dyk ned i siderne herunder og få svaret på mange af de gængse spørgsmål, når vi tager dig igennem boligkøbet trin for trin, dykker ned i boligkøb for begyndere, fortæller om udbetalingen til huset, hvordan du kan spare op til huskøb og det helt store spørgsmål: Hvad kan vi købe bolig for?

Lad dig inspirere og blive klogere på dit boligkøb – rigtig god fornøjelse.

Brug for et boliglån?

Få et tilbud inden for 24 timer.

Ring til os

Attraktiv rente på dit boliglån

Som sparekasse i Syd-  og Sønderjylland ved vi, at det skaber vækst i lokalsamfundet, når der flytter nye beboere til, og boliger skifter hænder. Det vil vi gerne gøre en aktiv indsats for. Derfor tilbyder vi som det eneste pengeinstitut i Danmark en helt særlig rente det første år af lånets løbetid til dig, der køber ejerbolig.

Se vores unikke boliglån her

Udbetaling til hus

Når du køber bolig, skal du huske, at du faktisk selv skal spare op til huskøb – du skal nemlig selv have en del af udbetalingen klar. Når du køber bolig, skal du selv have 5% af husets pris ved køb plus omkostninger til advokat, skøde m.v. Dit lån bliver på den måde sammensat af din egen opsparing på de 5% af husets værdi, banklån på 15% af husets værdi, og de sidste 80% låner du hos dit realkredit.

Læs om udbetaling til hus

Boligberegnere – hvad kan vi købe bolig for?

Hvad har jeg råd til? Få et nemt og hurtigt overblik over, hvad og hvor meget, du har råd til ved at indtaste al relevant information om din økonomi. Besøg vores boligberegnere herunder:

Hvad kan vi købe bolig for?

Beregner til dit boligkøb

Beregn hvor meget du kan låne

Hvilket nyt lån?

Hvilket lån skal jeg vælge?

Se hvilket lån du skal have

Skal vi tage en snak om boligkøb?

Få et nemt og hurtigt overblik over, hvad, og hvor meget, du har råd til ved at indtaste al relevant information om din økonomi i boligberegneren ovenfor. Vi vil selvfølgelig også gerne rådgive dig om dine muligheder personligt – udfyld dine kontaktinformationer her, og vi giver dig et kald indenfor 24 timer* til en snak om dit huskøb.

*forudsat vi har al relevant information fra dig.

Kontaktformular bolig
Er du kunde i Frøs Sparekasse?

Vi passer naturligvis godt på dine data. Det kan du læse om under vores vilkår for brug.

Når du giver Frøs Sparekasse dine oplysninger, accepterer du samtidig sparekassens almindelige forretningsbetingelser samt at sparekassen må ringe til dig og fortælle om produkter, som vi synes passer til dine behov. Dine kontaktoplysninger gemmer vi så længe, du er kunde i Frøs Sparekasse og i løbende plus fem år efter at kundeforholdet er ophørt.

Boligkøb er også meget mere

Køb af sommerhus

Rådgivning ved køb af sommerhus herunder lån, drøftelse af finansieringsmuligheder, oversigt over løbende udgifter og dine økonomiske muligheder som udlejer. Læs om dine lånemuligheder til køb af sommerhus her.

Kontakt os eller kom indenfor i sparekassen og få en snak med din lokale rådgiver om dine muligheder – vi er altid værd at spørge.

Kontakt os

Forældrekøb

Skal dine børn flytte hjemmefra, kan du hjælpe dem ved at finansiere deres første bolig. Vi har lavet et univers med blandt andet rådgivning om forældrekøb, lånemuligheder, lejekontrakt, lovgivning og skat på området. Læs mere om forældrekøb her.

Hund foran hus

Har du allerede fundet din drømmebolig?

Så ved vi, at det skal gå hurtigt.

Udfyld formularen nedenfor og få et tilbud på dit boliglån indenfor 24 timer – forudsat, at vi har alle relevante informationer*.

Vi ringer dig op for at indhente relevant information.

*For at give dig det helt rigtige lån skal vi naturligvis vide mere om dig – det er forudsætningen for al god rådgivning hos Frøs Sparekasse. Med afsæt i information fra dig udarbejder vi forslag til dit boliglån – alle hverdage.

Lad os tage en snak

Udfyld formularen og vi giver dig et tilbud.

Kontaktformular bolig
Er du kunde i Frøs Sparekasse?

*For at give dig det helt rigtige lån, skal vi naturligvis vide en masse om dig – det er forudsætningen for al god rådgivning i Frøs Sparekasse. Med afsæt i information fra dig udarbejder vi et forslag til dit boliglån – servicen gælder alle hverdage.

Når du giver Frøs Sparekasse dine oplysninger, accepterer du samtidig sparekassens almindelige forretningsbetingelser samt at sparekassen må ringe til dig og fortælle om produkter, som vi synes passer til dine behov. Dine kontaktoplysninger gemmer vi så længe, du er kunde i Frøs Sparekasse og i løbende plus fem år efter at kundeforholdet er ophørt.

Nybyg og ombyg

En god byggeproces starter med god rådgivning

Nogle vil gerne starte helt fra bunden. Andre behøver ikke engang flytte for at realisere boligdrømmene. Uanset om det er nybyg eller ombyg, du står overfor, har du sikkert en masse drømme og forventninger til, hvordan det færdige resultat kommer til at se ud. Og du har også en masse planlægning foran dig – lige præcis den del, vil vi gerne hjælpe dig med. I byggeprojekter er det vigtigt at starte med en overordnet plan, så vi kan lave en præcis beregning og rådgive om finansiering – også til de ekstra udgifter, der kan dukke op undervejs. Du kan læse mere omkring bolig og nybyggeri lige her.

Start byggeprojektet op med din lokale rådgiver.

Kontakt os

Har du spørgsmål,
eller er du klar til en snak om boligkøb?

Kontakt os

Kristina MulvadTid til ny bolig?