Investering
– lad os guide dig til den bedste investering

Der kan være mange gode grunde til at gå i gang med at investere. Du har måske oparbejdet dig en formue over et stykke tid, som du gerne vil have til at give et større afkast ved hjælp af investering. Det kan også være, at du vil investere din pension, eller måske har du planer om at placere et arveforskud i værdipapirer. Uanset, hvilken grund, så handler det om at få dine penge ud at arbejde.

Inden du går i gang er der lidt spørgsmål som skal besvares: Hvad er investering egentlig? Hvad er den bedste investering lige nu? Hvad er den bedste løsning for dig?

Dét vil vi gerne hjælpe dig med – det kalder vi investeringsrådgivning. Du skal bare ringe os op.

Kontakt din rådgiver her

Hvad er investering?

Definitionen af investering er når man binder sine penge i noget, som man forventer vil give et afkast – altså som man forventer, man kan tjene penge på. Det kan enten være i form af afkast over tid eller et beløb, som man får hjem, når man sælger investeringen. Når du investerer penge, vil en god investering altså resultere i, at du får flere penge tilbage, end du selv har lagt i til at starte med.

Du kan investere både tid og penge i alt lige fra aktier, obligationer og investeringsbeviser til investering i ejendomme og møbler.

Der er ingen garanti, når du investerer – så du kan altså både komme til at foretage gode og dårlige investeringer. Derfor er det også særligt vigtigt at fastlægge din investeringsprofil sammen med os, inden du kaster dig ud i investering. Her fastlægger du sammen med din rådgiver blandt andet, hvor meget risiko du er klar og villig til at tage.

Investér selv

Måske den bedste investering for dig sker ved, at du investerer selv? Hvis du har indblik i de finansielle markeder og en god portion overskud, overblik og is i maven, kan det være en idé at investere selv. Du kan investere selv med Frøs Investor, der er vores investeringsplatform, som vi har udarbejdet i samarbejde med Saxo Bank. En moderne platform helt på højde med markedets bedste investeringsløsninger.

 

Læs om Frøs Investor

Uanset hvad du vælger; at investere med os eller at investere selv, så er det altid en god idé at tale med din personlige rådgiver hos Frøs Sparekasse, inden du går i gang.

Kontakt din rådgiver her

Investér med os

Vi har en afdeling, der er dedikeret til investering i aktier, obligationer og investeringsbeviser. For dig betyder det, at du gennem personlig rådgivning får sammensat en investeringsprofil, der passer lige præcis til dig, dine behov og dine ønsker om afkast.

Vi rapporterer løbende tilbage til dig, så du, ligesom os, har det store overblik.

Skal vi tage en snak?

Din rådgiver sidder altid klar

Find din rådgiver her

Fem faktorer fastlægger din investeringsprofil

Sammen med din personlige investeringsrådgiver i Frøs Sparekasse fastsætter vi din investeringsprofil ud fra forhold som:

  • din erfaring som investor
  • din investeringsmæssige tidshorisont
  • din risikovillighed på kort og langt sigt
  • dine bæredygtighedspræferencer
  • din tabsevne.

I sidste ende er det dine personlige ønsker og behov, kombineret med en vurdering, vores know-how og ekspertise på området, der afgør, hvordan pengene placeres.

Mand holder øje med aktiemarkedet

Er du nysgerrig på investering?

Lad os tage en snak om dine investeringsmuligheder

Ring til os

Bæredygtighed

Se vores politik for integration af bæredygtighedsrisici og hensyn til negative bæredygtighedsvirkninger her.

Information vedrørende handel af værdipapirer

Når man handler med værdipapirer, findes der en række fælles EU-regler på området, som er med til at gøre handlen mere sikker. Disse regler indebærer blandt andet, at vi hos Frøs Sparekasse er forpligtede til at indhente en række oplysninger om dig i forbindelse med blandt andet investeringsrådgivning.

Det indebærer også, at du som investor skal modtage en række oplysninger om handel med værdipapirer. Vi har samlet al information vedrørende værdipapirer, som har relevans for dig som investor. Information vedrørende værdipapirer finder du her. Hvis du har spørgsmål til disse, eller investering generelt, er du altid mere end velkommen til at tage fat i din personlige rådgiver hos Frøs Sparekasse. Vi sidder altid klar til at rådgive dig.

Investér med os

Find din afdeling her

Kristina MulvadInvestering