Skal vi pleje din investering?

Hvis du har depotværdier på 50.000 kroner eller mere i frie midler til investering, kan du få Depotpleje. For pensionsmidler er den nedre grænse 250.000 kroner. Har du depotværdier på 2 millioner kroner eller mere, tilbyder vi Formuepleje.

Depotpleje og Formuepleje gælder både privatkunder og virksomheder.

Depotpleje

Er du tilmeldt Depotpleje, er du automatisk sikret, at dine værdipapirer løbende overvåges og rebalanceres i henhold til den aftalte investeringsprofil.

På den måde kan du være tryg ved, at dine investeringer hele tiden er afstemt med dine personlige forhold samt de til enhver tid gældende anbefalinger fra sparekassen.

Som virksomhed behøver du ikke anskaffe en LEI-kode, hvis du investerer via en Depotplejeaftale hos Frøs Sparekasse.

Formuepleje

Er du tilmeldt Formuepleje, er du automatisk sikret, at dine værdipapirer handles til særdeles attraktive kurser. Efter aftale med dig står vi for den løbende overvågning og rebalancering af dine investeringer samt løbende rapportering til dig, så du kun skal koncentrere dig om de store linjer og afkast. Det er den bedste formuepleje – ifølge os.

KontoInvest

KontoInvest er vores løsning til investering af pensionsopsparingen. Det er for dig, som ikke selv ønsker at holde øje med og løbende tilpasse dine investeringer. Sammen med din rådgiver afdækker I dine behov og ønsker for, hvordan din pensionsordning skal investeres. Via KontoInvest investerer du i værdipapirer uden besvær, og i praksis slipper du for at omlægge porteføljen og geninvestere dit afkast. Det er lige så nemt som at have en konto. Du kan vælge mellem seks forskellige puljer, som afhænger af din risikovillighed. Her kan du blandt andet nemt og hurtigt se samt beregne din opsparing – både som den er nu, og hvis du ændrer for eksempel løbetid eller risikovillighed.

Læs om KontoInvest her

Investeringskonto FRI

Investeringskonto FRI er en opsparingskonto med værdpapirafkast til dig, der ønsker nem investering af din opsparing. Sammen med din rådgiver finder I frem til den investeringsprofil, der passer til dig. Du får altså mulighed for at få et attraktivt afkast på din opsparing gennem investeringer tilpasset dine ønsker og behov. Med en Investeringskonto FRI har du frihed til at indbetale og hæve penge – alt efter behov. Din opsparing bliver investeret og plejet af professionelle formueforvaltere, mens du kan følge udviklingen i din net- og mobilbank.

Læs om Investeringskonto FRI her

Investér med os

Find din afdeling her

Kristina MulvadPleje af din investering